ФАКТИ.БГ

Илиян Василев: Да сте видели Пеевски, Доган или Борисов да правят музей с парите си?

Съвременниците на Евлоги са го критикували за едни държавни поръчки, за тъмни сделки, но с парите си човека направил Софийски университет и много други достойни неща

Публикувана: 1 Февруари, 2020 15:18
140 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 38941
Илиян Василев: Да сте видели Пеевски, Доган или Борисов да правят музей с парите си?
Снимка: Фейсбук
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.4 от 211 гласа.
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Ако има едно нещо, за което уважавах усилията на Васил Божков това беше колекцията му и усилията да направи частен музей. Не можете да го вините, че у нас има иманярство, не може да го спре. Ако не беше купил тези артефакти, днес повечето от тях щяха да бъдат безвъзвратно загубени. Да си спомняте нещо Пеевски да е направил с парите си, или Доган, или Борисов.

Но Божков направи така, че системно и целенасочено купуваше своите ценни предмети, купи и сграда и започна да прави музей. Направи го мисия на живота си.

Това коментира Илиян Василев във „Фейсбук“.

В мащабите на историята, ако беше останал с музея си, днешните му тегоби около хазарта щяха да избледнеят. Тези, които не вярват да се справят с историята на Евлоги Георгиев. Мнозина смятат че и Христо е вършил тези дарения, а истината е че умира през 1873 година, тоест по никакъв начин не допринесъл, но брат му в негова памет винаги и изтъквал, че добрите дела стават от името на "братята".

Съвременниците на Евлоги са го критикували за едни държавни поръчки, за тъмни сделки, но с парите си човека направил Софийски университет и много други достойни неща. Както се казва превърнал личното си богатство в обществена ценност. Вижте какво правят богатите на Запад, музеи, театри, обществени сгради.

И като гледам как варварски нахлуват и изнасят ценности, под измисления предлог конфискация, се сещам за Съветската армия, пък е не само тя.

Нахлуха в КТБ по заповед на Цацаров и Гешев и изчезна колекцията и ценни картини и предмети на изкуството. Някой да знае къде са? Имаше едни описи, едно чудо. Питайте патилия Игор Марковски, който още чака отговор къде са му картините от прокуратурата.

Колко души от вас смятат, че прокурорите и милиционерите от школата в Симеоново, ще съхранят предметите на изкуство и колко смятат че ще ги разграбят, точно като хуни?

Тук не става дума за това дали и в какво е виновен Божков, а за реалната опасност от разграбване на колекцията, като ги оформят като "веществено" доказателство.

На тези лумпени не им трябва законен процес, обвинение, присъда, такъв който съхранява стойността и натрупаното. Трябва им башибозушки грабеж.

И може ли някой да ми каже с какъв точно юридически издържан акт се изнасят тези предмети?! Защото нещо не се сещам.

Варвари, дами и господа. Те винаги идват накрая, да плячкостват.

Ако по този начин разграбят и унищожат, или по някакъв друг начин препятстват работата на частния музей на Божков, значи всуе са били всичките усилия.

И моля да си спестите тирадите, че всичко се отнема в полза на държавата.

Знаем Кой е държавата и къде паркират накрая ценните вещи.


София / България

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.4 от 211 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
Лески София1911-1914.....1995...2019...
1 Отговор
Нека лизането на задници да започне сега!

Коментиран от #78, #127


Оценка:
-29 +92

Пеевски това си ти
2 Отговор
Държавата е Кой.

Коментиран от #130


Оценка:
-11 +138

Някой си
3 Отговор
Много добре казано!
Не става първо арест и конфискация и чак след това търсене на доказателства и издаване на актове!
Точно обратното е!

Коментиран от #28


Оценка:
-26 +258

Tate
4 Отговор
Точно и ясно !

Оценка:
-21 +146

ГРАД КОЗЛОДУЙ
5 Отговор
а божков колко пари открадна не си плащаше данъците лотарията е фалшива с тия милиард който липсват са коледните добавки за 10 години

Коментиран от #34, #42, #96, #98, #120


Оценка:
-153 +75

Случаен
6 Отговор
Истината.

Оценка:
-11 +110

Робин Худ
7 Отговор
Тоя ПЪ СА изказа!!!!!! Все едно да кажеш че ония БОКЛУК в Галиче е влязъл посред нощ да "завие" момичето да не настине АМА "нещо СЪ е объркало"!!!!!!!!!

Коментиран от #33


Оценка:
-96 +50

Антон Тодоров Рудолф
8 Отговор
Poдeн е 13.06.1959 г., с. Xepaкoвo, общ. Бoжурище. През 1966 г.заедно със семейството се преместват да живеят в с.Банкя. Произхожда от семейство на ортодоксални кoмyниcти. Самият той е кoмyниcт трето кoлянo. Приет е за члeн на БKП едва навършил 18 годишна възраст. Баща му изначало стapшина милициoнep в Банкя , а след това oфицep милициoнep и ceкpeтap на ППO. Двамата му дядoвци члeнoвe на БKП. Единият от тях пapтиeн ceкpeтap на селото по време на Bтората световна вoйнa. За него внyкът твърди, че е yбит от кoмyниcтитe. Лъже ! Случаят е описан в спомените на учителят Димитър Ников така: „ По време на вoйнaтa той открадна кoн заедно с мунициите и каруцата. Задяваше жените на фpoнтoвaцитe. Беше yбит насред мeгданa от фpoнтoвaк, който е узнал , че се е гаврил с жена му.” Точно този дядo, макар вpaг на народа е причина внyкът да служи в HШЗO, след това да бъде приет в Трети пожapникарски отдел (факултет) на милиционepската школa в полите на Витоша. Да стане члeн на БKП едва навършил 18 години, кандидат на пожарникарските науки, доцент по кoфпoмпитe и мapкучитe. На 9 ноември 1989 г. един студент от МЕИ, члeн на БKП с плакат в ръце от тапет и надпис върху него – „Долу БKП” поставя началото на държавен преврат. На следващият ден пpeврата е факт. Този студент е от Неврокоп, казва се Плевнелиев. И се започва. Година по късно е приет Закона за деполитизация. Край на ППO в предприятия , учреждения…. Внyкът на „вpaгът на наpoда” напуска пoжapната за да остане члeн на

Коментиран от #65, #109


Оценка:
-18 +158

русенец
9 Отговор
Нямам представа кой е Илиян Василев и какъв го играе около баницата, но разсъжденията му са аналогични на типичния средностатистически български идиот! По неговата логика ако убия и ограбя някой и даря парите си за добро дело, то тогава всичко е наред?! Да, в историята остават пълководците и бандитите, това е ясно! Че в Бг никога през последните 30 години е нямало държава, правосъдие, полиция и каквото там се сетите е ясно. Но вой се надига само когато някой богат настъпи мотиката.

Коментиран от #60, #63, #111


Оценка:
-88 +97

Някой си
10 Отговор
Към модераторите, гласувах с пет звезди за оценка на коментара, но ми отчита само 3,5?!
Няма как да отчете 3.5 звезди от само един глас.
Няма го като опция това, или 3 или 4.

Оценка:
-9 +26

Рудолф втора част
11 Отговор
мушамата. Цял месец се мотае по улиците, рита камъните и ги догонва. Накрая решава. Отива в с. Kaзичене, явява се пред yправата на CИK. Изслушват го управителите на тази групировка: Милчо Бонев – Бай Миле, Млaдeн Mиxaлев – Maджо , Pyмен Hиколов – Пaшатa и двамата братя Mapгини. Приемат го за члeн на гpyпировкатa на най ниско ниво, поради липса на мисловна дейност у него. Седмица по късно в черквата на с. Казичене новият член на CИK приема името – Tиква. Kpъстник е Бaй Mиле, подкръстници – братя Mapгини. Възлагат му задачи – да краде коли, да лепи стикери по стъклата на автомобили, да вдига бариерата на паркинга пред хотел „Cлaвия”, да тараши пaзapджиите в „Илиeнци”. Друг влиятелен член на CИK Caмоковеца го ползва за мyле, да пренася „бeло”, уж кapтофи.
Бавно и полека нашият герой започва да расте в йерархията. Дадена му е нашивка – ефрейтор. Разрешено му е лично да изнася крадените коли за Албания и Македония. Хванат е с крадена кола в Унгария ( 1993 г.) осъден на два месеца затвор, които излежава. Отнета му е шофьорската книжка. Същата година СИК прави фирма „Ипон-1” и го назначава за управител. Той от своя страна прави друга фирма в Крайморие в съдружие с Пашата и Цецилия Карагьозова. В тази фирма произвеждат незаконно цигари с които правят контрабанда в Турция. Контрабандират и с горива. Братът на собственика на ПИК публикува материали за дейността на фирмата в Крайморие.

Коментиран от #76


Оценка:
-19 +131

Последния софиянец
12 Отговор
Защо да правят като могат да си вземат наготово. Да сте виждали крадци да направят нещо?

Оценка:
-7 +66

Рудолф трета част
13 Отговор
На следващия ден получава писмо от Тиквата в което пише: „Иди в Бургаските гробища и си избери най доброто място”. През 1994 г. на Тиквата са възложени няколко убийства. Той обаче изпълнява само едно, застрелва търговецът на горива Стефан Деспотов (вж. Григор Лилов). В същата година вместо него е взривена приятелката му Цецилия, в центъра на София. Времето тече. Идва 2001 г., когато ген. Бриго Аспарухов` предлага на бай Симо Сакскобурготски Тиквата да бъде назначен за гл. секретар на МВР. Назначен е срещу 400 х.евра осигурени от сръбският гражданин Сретен Йосич. Тези пари Тиквата дължи и до днес. По времето на Тиквата са избити 193 негови колеги от подземния свят. Нито едно от тези убийства не е разкрито. През лятото на 2005 г. министър на МВР става Румен Петков. Той предлага, а премиерът Станишев уволнява Тиквата от МВР. Софиянци това са чакали, веднага го избират за кмет на София. Защото са умни. Той кметува повече от две години, като в това време не спира да краде. Продал е наведнъж 14 общински имота, за които твърди , че подписът не е бил негов. Вече е 2009 г. Една част от населението в страната , предимно двукопитните решават , че този индивид може да бъде премиер. Че няма как да не може след като е мачкал ушите на Тато, подменял му е подлогата и е търкал петите му с керемида, освен пазач е бил и теляк. Тиквопитека премиерства и до днес.

Оценка:
-15 +132

Рудолф 4та част
14 Отговор
Подлъгва питеците като се фотка с разни други държавни ръководители. В същото време не спира да се образова, вече може да изговаря думата „здравей” на английски в съкратената и форма „hi”. Стигнал е до половината на втората книга в живота си „ Спиновете на великата мечка”. Държи под възглавницата си „Сандокан – Малайския тигър”. Имал намерение да прочете и „Оцеола”. Абсолютен простак. Направи държавата ни за резил пред света. Закотви България на последно място не само в Европа. Нaчyкa ни 32 млрд. евра външни дългове. За 11 години прокуди 978 000 българи. Краде на поразия, съсипа и ограби КТБ заедно с втората свиня пред широко затворените очи на третата свиня. Вече се обижда ако не го наричат „Тиквопитeк”, „Myтpoпитек” , „Фyкapaпитек”, „Xepaкопитек”, …..Покрай него в социалните мрежи и по форумите в сайтовете е прието неговите последователи да се обoзначават като „питеци, питеците” (Питек* - Питекaнтроп). Може още да се пише за този Фукарапитек.

Коментиран от #59


Оценка:
-10 +128

ГРАД КОЗЛОДУЙ
15 Отговор
ИВАН КОСТОВ приватизира БЪЛГАРИЯ за 1лев няма заводи предприятия портове кремиковци той лупи и други също са варвари

Коментиран от #83, #94


Оценка:
-22 +77

проф Минеков
16 Отговор
Oткaктo тoзи подчoвeк e прeмиeр, кoгaтo пуcнa тeлeвизoрa, aз изпaдaм в ужас, чe тaкoвa нeщo мoжe дa e прeмиeр, oт дeн първи. Eднo ce чудeх, чe мoжe дa рaбoти изoбщo зa пoлициятa кaтo глaвeн ceкрeтaр. Друго ce чудeх, чe мoжe дa бъдe кмeт, нo тoвa, чe e прeмиeр,нaиcтинa е нeрaзбирaeмo. Aбcoлютнo нeрaзбирaeмo и отвратително. Пoглeднeтe му пoвeдeниeтo в чужбинa,как се клати като намазан пехливанин с ръце в джобовете, кaк ce гуши, кaк иcкa дa ги цeлувa,да ги мляска,oблизвa и да ги олигави. Наскоро видяхте как лоясалото прасе от Банкя публично олигави Херо Мустафата от ул. „Козяк” в София,как я буташе като свиня цяла тиква с мусурата си. Тoй нe знae какво са етикет и протокол. Нe знae кaк дa ce държи.Това не е човек, дори не е подчовек, това е свиня.Свиня, която съществува само с вродените и придобити рефлекси от 13 юни 1959 г. до днес. Никoй нe cмee да oбяcни на този простак, че прави държавата ни за резил пред света. И сега се питам, до кога ще продължаваме да бъдем свинегледачи ?

Оценка:
-14 +138

Цветан Цветанов
17 Отговор
„Ликвидирането на банката е било необходимо за облагодетелстване на политически и бизнес интереси. Няма причина да се мисли, че мажоритарният собственик е извършил престъпление. Премиерът Бойко Борисов и Делян Пеевски са заговорничели срещу Цветан Василев и са изфабрикували доказателства за слаб контрол и организация на банковия мениджмънт, с цел да придобият активи и собствености на банката след нейното затваряне. Всичко това е ставало пред широко затворените очи на Цацаров ”.

Оценка:
-11 +102

18
Този коментар е премахнат от модератор
ГРАД КОЗЛОДУЙ
19 Отговор
управлява ни мафия пп герб

Оценка:
-15 +67

Димитър Ррадев упр на БНБ
20 Отговор
„Първият братовчед на Бойко Борисов държи може би най-голямата хапка в шуро-баджанашкия бизнес у нас – управлението на външния дълг. Продан Борисов – братовчед по бащина линия на премиера, е собственик и управител на офшорката „Дебт Асет Кепитълс“, регистрирана в Бахамите. Именно на нея по нареждане на премиера Борисов УС на БНБ възложи текущото управлението на свободните дългови наличности. Т.е. Продан Борисов държи всичките ония 16 милиарда евро заеми, които братовчед му изтегли, и прибира печалбите от въртенето им. В същото време, държавата плаща лихвите по самия дълг.”

Оценка:
-11 +102

free man
21 Отговор
Драги ми Мунчо/Илиянчо/,откъде дойдоха парите на Черепа и др.хора с прякори?!С чужди пари лесно се купува.И откъде познава продавачите на тези ценни неща?И още много защо има...Рано,или късно идва време за разплата.

Оценка:
-23 +73

ГРАД КОЗЛОДУЙ
22 Отговор
спечелилите от лотарията са фиктивни лица

Оценка:
-14 +57

ужас
23 Отговор
С голямо отвръщение този път се съгласявам с това соросово ла.но. Не разбирам какво общо има колекцията с неплатените данъци. Прилича ми на плячкосване и липса на правова държава. Утре заптиетата могат да нахлуят и във вашия дом и да го плячкосат. Страсбург ще има работа.

Оценка:
-15 +104

сори сорос
24 Отговор
А да сте видели Илиян Василев да прави музей с грантовете си?

Оценка:
-19 +68

коко
25 Отговор
След като лотариите на Божков са незаконни, редно е всички, които са се облагодетелствали от тях да върнат парите. Става дума за печалби, комисионни, хонорари и т.н. Нали това всищност са крадени пари.

Оценка:
-5 +77

ГРАД КОЗЛОДУЙ
26 Отговор
БОЙКО БОРИСОВ е първиа БЪЛГАРСКИ премиер използвал сълзотворен газ срещу своя народ

Коментиран от #95


Оценка:
-28 +77

Бай Ставри
27 Отговор
Илиян Василев си е ченге от старата специална школа и ги разбира нещата

Оценка:
-15 +60

Тройной
28 Отговор

До коментар #3 от "Някой си":


Цялата му колекция от безценни ритони и тн тракииски гръцки и бла бла ще отиде в частни ръце некъде в Амееика или Европа.България е най-големият клозет който съм виждал.

Оценка:
-16 +78

Умберто
29 Отговор
Комунистите да кажат къде е торбата с костите на Левски и да не се изтъкват с някакви колекции.

Оценка:
-37 +20

30
Този коментар е премахнат от модератор
Зайко Байко многознайко
31 Отговор
Иcториятa cе повтaря a ние не cи прaвиме cъответните изводи! Колкото и велики дa ни изглеждaт cегa някои иcторичеcки фигури, по времето в което ca живяли може и дa ca били извеcтни, но не ca имaли възможноcтa дa cе рaдвaт нa популярноcт в медиите, кaкто в днешно време. Зa дa cе зaтвърди някой по оновa време е трябвaл дълъг период, днеc обaче е друго, човек още не cе покaзaл нa врaтaтa нa Миниcтерcки cъвет , Пaрлaмент или Президентcтвото веднaгa тълпи от журнaлиcти го проcлaвят или низвергвaт. Божков cи е чиcтa пробa измaмник, уше, но умен и уcпешен. Товa което е нaпрaвил е че cи е купил един вид индулгенция c тези фондaции, музеи и т.н. Зa вaжни и не дотолковa вaжни личноcти е вaжно, кaк вcичко товa ще рефлектирa в пaметтa нa плебca!

Оценка:
-8 +33

Гражданин
32 Отговор
УТРЕ ТАКА МОГАТ ДА ШТУРМУВАТ И ИСТОРИЧЕСКИЯ МУЗЕЙ ПОД НЯКАКЪВ ПРЕДЛОГ! БАНОВ Е ДОКАЗАН МОШЕННИК И НЕ МОЖЕ ДА МУ СЕ ИМА ДОВЕРИЕ!

Оценка:
-7 +72

Байчо
33 Отговор

До коментар #7 от "Робин Худ":


Абе Робине къде сравняваш Лом с Лондон ? Единия е първо поколение от изправените. Те мислят с нагони и инстинкти. Тук се пише за нещо малко по-различно. Казва му се култура

Оценка:
-4 +22

Лудия касапин
34 Отговор

До коментар #5 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


Ти, какво си мислиш, че ако беше ги внесъл тези милиони, някой щеше да ти даде коледни надбавки ли? Или си много глупав или много наивен. Щяха да потънат в някой джоб, както ще стане и сега. А защо не питаш за 4 млрд. от КТБ, къде си ги долната твоите любимци от властта. Те щяха да стигнат за коледни надбавки за 50 години.

Коментиран от #50


Оценка:
-7 +70

Боярышник
35 Отговор
Истината е една!Укриваш данъци=затвор!Точка!

Оценка:
-8 +44

Евлоги
36 Отговор
И направил задръстване на Евлоги Георгиев!

Оценка:
-3 +13

Предлагам
37 Отговор
Божков да бъде обявен за Светец.Той много добър човек се оказа.Истински мирянин.Че е окрал някакви си милиарди,то това дребна работа.Вижте Бойко,колко е лош и оряза на бсп-то всички кранчета за финансиране,и 100кг бело удари,лош човек е Бойко.

Коментиран от #75, #87


Оценка:
-53 +30

Парите
38 Отговор
За Софийски университет са дарени от Вълчан Войвода!

Коментиран от #136


Оценка:
-12 +25

Мигел
39 Отговор
Жалко ако има балъци които да вярват,че това е музей!Колко човека са го посетили този "музей"?Това е начин да си легализира ЛИЧНАТА колекция,която е купена ОТ ИМАНЯРИ,със парите на пенсионери и балъци по села и панелки които си дават последните левчета за да търкат картончета вярвайки ,че ще спечелят!Представете си колко БЕЗЦЕННИ антични могили и погребални камери СА БЕЗВЪЗВРАТНО унищожени за да може някакъв селяндур да им се радва в ОФИС сградата на фирмата си,от която един етаж е регистриран като "музей"!Дано да му нацепят седалището манафите в арабския затвор където са го тикнали в момента!

Оценка:
-24 +51

Ахахаха
40 Отговор
Не ми е ясно защо просто не затвориха сградата с колекцията и да се пазят там артефактите! Явно наистина някой е хвърлил око на колекцията. Някой, който я е виждал с очите си! #кой ли е?

Коментиран от #61, #110


Оценка:
-10 +77

Вълчан
41 Отговор
Не е можел да ги дари,защото са били крадени и ги е дал на Георгиев да ги представи като негови дарения,тъй като той е имал бизнес.

Оценка:
-5 +25

4327
42 Отговор

До коментар #5 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


И защо сега се сетиха? Божков има пари от мнооооого време. Сега станал неудобен чак.

Коментиран от #44


Оценка:
-9 +63

Следващите управляващи
43 Отговор
Ще окошарят Пеевски , Доган и Борисов

Коментиран от #70


Оценка:
-8 +57

Това е правилният въпрос.
44 Отговор

До коментар #42 от "4327":


Защо точно сега? 10г. Защо не се занимаваха с Божков? Защо сега? Нещо миришат и те многоо миришат тез глупави акции.

Оценка:
-8 +61

45
Този коментар е премахнат от модератор
Аспарух 681
46 Отговор
Бойко Борисов е първия премиер и глава на държавата който се обръща срещу народа си ,прогонва половината население в чужди страни и използва палки и сълзотворен газ срещу сънародниците си. Това е първият Тиранин от близо 1400 годишната история на България.

Коментиран от #52


Оценка:
-20 +74

ГРАД КОЗЛОДУЙ
47 Отговор
ГЕШЕВ защо позволява полицай да респектирват баба СТОЙНА защото е казала истината мафия

Оценка:
-10 +48

Сузи
48 Отговор
До червените боклуци по-долу: стига с опорните точки, че Борисов е бил фалирал КТБ! Банката на др. Цветан Василев фалира по времето на правителството на Орешарски!! Вижте кои са били дружките на Василев в дневника му на посетителите в офиса му: Йончева, Кирчо Добрев, Гриша Ганчев, Валентин Златев, Крисимир Гергов и разбира се ВАСИЛ БОЖКОВ! А Черепа, ако мислеше да запази тези антики за хората, защо не ги даде на Националния исторически музей, а съсздаде частен такъв... Можеха ли обикновените хора да ходят в този частен музей? Червени отрепки!!

Коментиран от #73


Оценка:
-44 +38

ГРАД КОЗЛОДУЙ
49 Отговор
АЛФА ДОГ УБИИЦИ

Оценка:
-6 +9

ГРАД КОЗЛОДУЙ
50 Отговор

До коментар #34 от "Лудия касапин":


гледай кой те управлява и не търси чрез обиди под вола теле ДОВИЖДАНЕ

Оценка:
-9 +13

ани
51 Отговор
Ох ,като почнат такива предатели като този ,ченгета ДА ГОВОРЯТ КОЛКО Е БИЛ ДОБЪР ,КАКЪВ ПАТРИОТ Е БИЛ ,КАК Е НАПРАВИЛ МУЗЕЙ ,КОЙТО НИКОЙ НЕ ЗНАЕ ,КАК САМО НЯКОИ ПРЕДМЕТИ СА ЗАКОННИ ,ПРОСТО ДА СЕ ПРОСЪЛЗИМ!А КАК ГИ Е ПРИДОБИЛ НИКОЙ НЕ КАЗВА.РАЗРОВИХА ДЪРЖАВАТА ИМАНЯРИТЕ ,КОИТО СА ПРЕСТЪПНА МАФИЯ ,ЗА ДА ПРАВЯТ МУЗЕИ МУТРИТЕ , И ВИЖДАТЕ ЛИ ТОЗИ ВИДЕН ПАТРИОТ!

Коментиран от #82


Оценка:
-12 +39

Аууууу
52 Отговор

До коментар #46 от "Аспарух 681":


Верно ли?А пък Бай Тошо ги пращаше на почивка в Белене с еднопосочен билет и там ги трепаха с лопатата у главата.

Коментиран от #62, #102


Оценка:
-10 +33

Грух грух
53 Отговор
Цвилят,цвилят....

Оценка:
-6 +16

258
54 Отговор
Другарю Василев, като няма какво да кажеш, ЗАМЪЛЧИ!!! Много се излагаш! С кого се МЪЧИШ да сравниш черепа!! Ей-й-й много простотия, много нещо!!!

Оценка:
-11 +41

55
Този коментар е премахнат от модератор
56
Този коментар е премахнат от модератор
Долу Корнелия!
57 Отговор
БСП - арите пак се остаха с тези провокации.

Оценка:
-14 +22

Кумчо
58 Отговор
Стана спонсор на Левски и веднага го нарочиха. МНОГО УДОБНО. Ганчев дали дава пари за култура или Домусчиеви. Те дават на някого под масата.

Коментиран от #88


Оценка:
-12 +30

ПЕРНИШКИО
59 Отговор

До коментар #14 от "Рудолф 4та част":


и тои се казва Тиква Крадливо Банкявская , познах ли .

Коментиран от #72


Оценка:
-10 +27

Ивайло
60 Отговор

До коментар #9 от "русенец":


Съгласен с теб.Наистина е глупав.И аз не знам кой е той.Готино звучат приказките за "юридическуя аргумент" и липсата му, но за тези, които нямат представа от наказателен процес.

Оценка:
-3 +8

Чъки
61 Отговор

До коментар #40 от "Ахахаха":


Защото са мародери не знаеш ли?

Оценка:
-0 +13

Медведев
62 Отговор

До коментар #52 от "Аууууу":


пращаше тези които преслушат , а тези които си седяха мирно и спокоино , никои не ги е пипал за нищо на света , но тогава имаше ред, дисциплина , конституция , закон , нарушиш ли го този закон , знаеш кво те чака , то за това рипахте 89 година , за да може да си праите какво то си искате , но ще доиде и ващо , няма да се забави много .

Коментиран от #84


Оценка:
-13 +20

Лаком дол
63 Отговор

До коментар #9 от "русенец":


А,как е успял толкова богат да стане за 10 години, без да направи впечатление? Да не е открил вагон със злато ? Ние работим за една заплата и търгове билетчета..?

Оценка:
-2 +22

трето око
64 Отговор
Илияне,сега и на Черепа ли се слагаш?Ами кажи как Черепа укради безценни картини от фалиралата ПЧБ чрез копоя си Г.Симеонов,когото назначи за синдик...А ти си тръгнал да го сравняваш с Будителя Евлоги Георгиев?!Мълчи и ...гълтай!!!!

Оценка:
-7 +35

Лаком дол
65 Отговор

До коментар #8 от "Антон Тодоров Рудолф":


А,как е успял толкова богат да стане за 10 години, без да направи впечатление? Да не е открил вагон със злато ? Ние работим за една заплата и търкаме билетчета като улави..?

Оценка:
-3 +22

Ники
66 Отговор
И сега какво?
Да ревем за мафиота?
Божков е мафиот и трябва да гние до края на живота си в тъмница

Оценка:
-6 +31

Аууу
67 Отговор
Много мутри гонят една мутра да му вземат всичко. Ами някога и те ще бъдат ограбени защото тези пари са кървави не са с честен труд. Приказката от както дошли така си заминали.

Оценка:
-3 +34

ГРАД КОЗЛОДУЙ
68 Отговор
ако крадеш ще те крадът ако сриваш хора итеб ще сринат каквото правиш другимо зло ти се ръща сто кратно който нож вади от нож умира

Оценка:
-5 +22

боцмана
69 Отговор
Сит търбух , за наука и култура , глух!

Оценка:
-1 +27

Народа е мъдър
70 Отговор

До коментар #43 от "Следващите управляващи":


Нищо,че има партия БСП, на бодлива крава Г.. под рога не дава .

Оценка:
-3 +19

додо
71 Отговор
Абе незнам какво направихте ама Евро футбула електрония спря да дава - загубихте парите на милиони хора... с тъпите се постановки срещу Божков., аз кво съм виновен че требваше да набием 4000лв оня ден без да даде нищо? Спрели са всичко електронно май и хартиено, след акцията и хората не трябва да играят!!!!

Оценка:
-15 +9

Пишете само на български език моля
72 Отговор

До коментар #59 от "ПЕРНИШКИО":


Много платени има тук.

Коментиран от #99


Оценка:
-3 +18

ГРАД КОЛОДУЙ
73 Отговор

До коментар #48 от "Сузи":


СУЗИ СУЗАНА СУЗИ КУАТРО моляте погледни света без розови очила виж кой ни управляват виж кой съсипа БЪЛГАРИЯ съсипаха я такива като говорещия си с ТЕМЕНУШКИТЕ ДРАГАЛЕВСКИЯ ИВАН КОСТОВ

Оценка:
-6 +18

Бивин
74 Отговор
А някой да е видял черепа да направи църква,библиотека,болница или нещо друго което да е полезно за нацията както правят истинските филантропи по света а не като този обикновен балкански бандит

Коментиран от #77, #97


Оценка:
-6 +28

Вярно е,може ли така преди избори
75 Отговор

До коментар #37 от "Предлагам":


Докато спря кранчетата на червените и се разбягаха от кака Корни.

Оценка:
-7 +20

чичо
76 Отговор

До коментар #11 от "Рудолф втора част":


Рудолфче, ако не беше казал Крайморие.... можеше да се вържа на измислиците и манипулациите ти! Ама туй в Крайморие го знам, въобще не е така като го казваш!!! Ма въобще!!! Лъжеш, как да вярвам на другите неща?

Оценка:
-21 +10

ГРАД КОЗЛОДУЙ
77 Отговор

До коментар #74 от "Бивин":


как да построй той краде а мутра кръв повръща кръв не връща

Оценка:
-7 +12

ПРОКУРОРА
78 Отговор

До коментар #1 от "Лески София1911-1914.....1995...2019...":


СПРЯХА ВИ И НА ВАС КРАНЧЕТО , МАЗНИЦИ , НА КАКВА ЗАПЛАТА СЕ РАЗСПИСВАТЕ ВИИ , САМО ДА ПОПИТАМ , А Я СИ ВИЖТЕ АВТОПАРКА КАКЪВ ВИЕ ТО И НА ИЗЛОЖЕНИЕТО В ЖЕНЕВА НЯМА ТАКИВА АВТОМОБИЛИ , А КАТО ИЗЛЕЗЕТЕ ОТ КРЪ'ЧМААТА , ВСЕ ЕДНО СТЕ ИГРАЛИ 16 ПОЛУ ВРЕМЕНА , И ВСЕКИ ФУТБОЛИСТ С ФОЛК ПЕВИЦА И ПЛЕИМЕТКА , ВИЕ ЛИ СТЕ ПО ПО НАИ БЕ ИВАЖАЕМИ ЛЕВСКИ , А ПИТАМ САМО ЗА ЕДИН ПРИЯТЕЛ , ТО БИВА ,БИВА НАХАЛИТЕТИ АМА ВИЕ СТЕ ВРЪХ НА СЛАДОЛЕДА , КАТО ЛУДОГОРЕЦ , ТО И ЗА ТОВА НЯМА ФУТБОЛ БЕ В БЪЛГАРИЯ , ТО СЕ ВИДЯ С БФС-ТО , НО ВИЕ НИКОГА НЯМ,А ДА СТИГНЕТЕ ОНОВА СТАРО ПОКОЛЕНИЕ ОТ СЕВЕТОВНОТО НА САЩ 1994 ГОДИНА , ОНЕЗИ ЗЛАТНИ МОМЧЕТА ОТ СТАРАТА ШКОЛА, ЗА ДА ВЗЕМЕШ ТЕЗИ ПАРИ ТРЯБВА ДА МОЖЕШ ДА ИГРАЕШ , А НЕ ДА ТИ ДАВАТ СОПОЛАНКО ПАРИ И ТИ НИЩО ДА НЕ ПОКАЗВАШ НА ТЕРЕНА , ЗАЩО ЛИ , АМИ ПОПИТАИ БЕРБАТОВ , СТИЛЯН ПЕТРОВ И МАРТИН ПЕТРОВ , КАК СЕ ПРАВИ И КАК СЕ ИГРАЕ ФУБОЛ , А ЗА СТОИЧКОВ , НЯМА ДА КОМЕНТИРАМ , ТОИ Е БОГ НА ФУТБОЛА , НО ВИЕ НЕ МОЖАХТЕ ДА НАСЛЕДИТЕ ТЯХНИТЕ СТЪПКИ , НЕ МОЖАХТЕ И НИКОГА НЯМА ДА МОЖЕТЕ , НЕ СТАВА САМО С ЯДЕНЕ А ТРЯБВА И МАЛКО АКЪЛ , ЩОТО РЕЗУЛТАТА Е НАЛИЦЕ .

Оценка:
-4 +27

Е то се виде.
79 Отговор
Няма богат чист поне не и в България не говорим за Гейтс там тоя на Луи Вютон и тн. където са им ясни парите отде са.В Бг вски богаташ е мръсник.

Оценка:
-6 +25

Kur za Oligofrenite ot BSP
80 Отговор
Ajde be, cerven gnusliar?!
I az mislia da napravia casten muzei s darzavnite sakrovishta!

Siktir mama ti da e.ba i na komundela prost i nagal!
da vi e.ba i cervanata logika!
ostavi mu kradenoto, iskal da naparavi dobro s nego!

P.utka vi maicina beseparska mrasna da e.ba!

Оценка:
-14 +5

Николайко Перник
81 Отговор
"Какво ще ни дадеш, историйо,

от пожълтелите си страници? —

Ний бяхме неизвестни хора

от фабрики и канцеларии..."
Никола Вапцаров

Оценка:
-4 +13

Дрьн Дрън
82 Отговор

До коментар #51 от "ани":


Никой не е чул за черепа че е купил къща в Барселона Париж или пък да има остров.Сички знаем че от държ. Поръчки изчезват половината и повече пари.Кьде се и който ги е откраднал дали е направил музей..??!????

Оценка:
-8 +22

Смях
83 Отговор

До коментар #15 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


Е, ти ако не се изцвъкаш, не може!

Коментиран от #93


Оценка:
-4 +13

Аууууу
84 Отговор

До коментар #62 от "Медведев":


Верно лии?Викаш за един виц е нормално да изчезне човек безследно?Еей,палавник!Робчетата послушни не ги закачахте,а?Па сега за някой,че е напръскан със спрей рев.Айде без тия на нас,Медведев !А застреляните по границите,които искаха да се махнат от кочината,тях защо?

Коментиран от #100, #121


Оценка:
-11 +9

Готин
85 Отговор
Едни лоши хора, ,,търкат,, други лоши хора, а ние гледаме сеир, потъркваме ръце и се надяваме, Годо ще дойде.

Оценка:
-1 +6

Патриот
86 Отговор
. Нe мoжeтe дa гo винитe, чe у нac имa имaнярcтвo, нe мoжe дa гo cпрe. Aкo нe бeшe купил тeзи aртeфaкти, днec пoвeчeтo oт тях щяхa дa бъдaт бeзвъзврaтнo зaгубeни. -А-пропо ами щом иманярството е забранено значи въпросният господин е купувал забранени за притежаване предмети и ги е събирал в частен имот?? Ако беше такъв благодетел-родолюбец защо не ги предаваше в държавният музей??? Частен музей,частна лотария,частен бардак,частен самолет,частна армия охранители??? Въобще не мирише на родолюбие и меценатство??

Оценка:
-12 +17

гост 2
87 Отговор

До коментар #37 от "Предлагам":


троловете са в действие - явно искане черепа да бъде обявен за светец
затова са нащракали минусите!!!Ха-ха-ха смешници!!!

Коментиран от #89


Оценка:
-11 +13

256
88 Отговор

До коментар #58 от "Кумчо":


смешен си Кумчо, май си Малоумчо! Какъв Левски,какви пет лева!!

Оценка:
-2 +6

Предлагам
89 Отговор

До коментар #87 от "гост 2":


Яко,да :) Цвилят,цвилят...спреха им кранчето.Партията майка сега ще прави фондация "Божков"

Оценка:
-6 +9

Azззз
90 Отговор
Що не пишеш и за фалита на корабостроителницата в Бургас - явно с парите, откраднати от работниците е купувал. А работниците - кучета ги яли! Едно време баща ми се молеше ЦСКА да падне, че да им дадат заплатите.

Оценка:
-5 +12

fen
91 Отговор
отлична статия -браво някой трябва да каже и истината не само да се плюва ,ако някой не е видял изложбата на г-н Божков просто много е пропуснал и аз като гледам какво става се питам къде ли ще отидат тези уникални ценности в чии джоб ще потънат и защо въобще не му дадоха да се защити срещу нападките а направо започна разграбването ,може най големия данъкоплатец на държавата да се изгони и всичко негово да се разграби това не ми прилича на демокрация по скоро е национализация и мислите ли, че той нямаше да успее да плати те петстотин милиона в което го обвиняват- съмнявам се просто никой не му даде право на защита

Оценка:
-9 +24

Валхала
92 Отговор
И тоя се направи на активен борец. Колко невинно пуска Борисов - ей така между другото сред Пеевски и Доган. Хайде Илианчо в панделата.

Оценка:
-9 +12

ГРАД КОЗЛОДУЙ
93 Отговор

До коментар #83 от "Смях":


погледни реално как живеят хората няма работа няма здраве опазване има мутризация олигархия на високо ниво помниш ли постната на БЪЛГАРСКИЯ БРАД ПИТ СИМЕОН ДЯНКОВ знаеш ли колко хора си отидоха влизал ли си в болница пълно е с болни хора на гробища ходил ли си видял ли си колко много починоли има хората нямат какво да ядът а вашия БОЙКО сехвалел щото ял филия смас някой лягат гладни плачат болни но кой вижда с затворени очи никой аИВАН КОСТОВ итакивакато него съсипахачовека невиждаш ли хората по улиците ходят нещастни с наведена глава

Оценка:
-7 +22

Гост
94 Отговор

До коментар #15 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


Стига си писал глупости, тъпанар!!!

Оценка:
-5 +12

Боярышник
95 Отговор

До коментар #26 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


Не,първият български министър председател е репресирал в БЕЛЕНЕ..Цървул миризлив си ти ,МУРЗИЛКА НЕЩАСТНА..

Оценка:
-12 +11

Пинко
96 Отговор

До коментар #5 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


Стига с тия коледни добавки бе, сега Пеевски като вземе лотарията ще ти напълни гушата, а пенсионерите ще цъфнат и вържат. Божков даваше хляб на 40хил семейства които остават на улицата. Аман от прошляци

Оценка:
-8 +20

Зоро
97 Отговор

До коментар #74 от "Бивин":


Нема страшно доган и шиши сега ще построят и болници и параклиси и университети и всичко квото се сетиш за благото на народа

Оценка:
-3 +17

гост
98 Отговор

До коментар #5 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


ТИ ДА НЕ СИ ОТ ГЕРБ КОЗЛОДУЙ.ГОВОРИШ КАТО ГЕРБАДЖИЯ

Коментиран от #101


Оценка:
-3 +12

ПЕРНИШКИО
99 Отговор

До коментар #72 от "Пишете само на български език моля":


що я да не би да пишем на патагонски, аз никога не пиша на друг език освен на мичиния си Български , дето са ме учили да пишем и четем.

Оценка:
-3 +6

Медведев
100 Отговор

До коментар #84 от "Аууууу":


че сега тези дето убиват ,изнасилват ,ограбват що не ги вкараха в затвора още много отдаван а сега се сетиха , или не ти инася маи и на тебе , та ми викаш ауууу , ако щеш кажи ууууу, но пак няма да ме разбереш .

Оценка:
-2 +8

ГРАД КОЗЛОДУЙ
101 Отговор

До коментар #98 от "гост":


несъм и ги ненавиждам тия са мутри а мутра кръв повръща кръв не връща вие виждате ли как живее народа аБОЙКО БОРИСОВ е първияБЪЛГАРСКИ премиер използвал сълзотворен газ срещу своя народ

Оценка:
-5 +12

Д-р.Зорге.
102 Отговор

До коментар #52 от "Аууууу":


Да,познавам г-н.Божков и какво?сега дай да го линчуваме ли!никога не е *Афиширал че е (Богат)и за разлика от много хора /той даряваше пари само при едно *Условие*да не се споменава от кого е дарението"Питам днес кой от Властта направи едно Дарение?

Коментиран от #115


Оценка:
-8 +13

Best
103 Отговор
Град Козлодуй------Облъчен от радиация тъпанар.

Оценка:
-6 +8

Циркът продължава
104 Отговор
Очакваме милиционерът с каскета да арестува пожарникаря с мушамата.

Коментиран от #116


Оценка:
-4 +15

Шопо
105 Отговор
Чета ви и си мисля: ,,€б@ти простио народ сте това българите,, !!!

Оценка:
-7 +9

Резултатите
106 Отговор
Повече от 3 години Каскета беше ръководител на Специализираната прокуратура. Около две години и зам. главен прокурор преди да стане главен. Някой да се сеща за човек в затвора по негово обвинение ? Иначе, човеци в арестите има. Но в затвора няма. Най вероятно всички задържани от Каскета ще съдят държавата, а ние писачите ще плащаме. Единствената ни радост остава да се радваме на къчовете на каскета. И на изцепките му. Ето, той вчера увеличи пенсиите с по 100 лева. Лешпер.

Оценка:
-4 +14

смях в залата
107 Отговор
Хората от хранилката започнаха да изплуват

Оценка:
-4 +11

Гост
108 Отговор
За пореден път се убеждавам хората какви овце са.
Вкопчиха се в един човек,един от богатите българи и за нула време се повдигнаха 7 обвинения срещу него,а къде са обвиненията за хората довели до кризата с водата на българите и как хазарта се оказа проблем номер едно за България?

Оценка:
-8 +16

Ново
109 Отговор

До коментар #8 от "Антон Тодоров Рудолф":


Защо не напишеш своята биография преди1990год кои не е бил пионер комсомолиц и предан на бкп кажи как за една вечер бкп стана бсп и от сдс лидер на бсп пред герб клетка не се дава как-то при бкп шофыор на аируплан стана президент

Оценка:
-5 +14

Реалист
110 Отговор

До коментар #40 от "Ахахаха":


Ами точно това са направили. Има изявление на Министерството на културата. Всичко останало е свободно съчинение ала "Бият Паникьорски!"

Оценка:
-1 +4

Букурец
111 Отговор

До коментар #9 от "русенец":


Братя георгиеви са давали тяхните пари а не пари от наркотик хазарт и кражби може ги автора не прави разлика. Посланник човек

Оценка:
-5 +11

Хахаха
112 Отговор
Илиян Василев се похарчи за Божков, т.е. изпълнява залъките на Иван Костов, създателя на Божков.
Г-н Василев, парите на Божков, от които явно сте захребил, СА КЪРВАВИ ПАРИ.
За мен сте отпадък, от най-долен тип.

Оценка:
-11 +16

Борис
113 Отговор
Браво за коректния анализ!
У нас ни управлява държавна мафия!!!!!!

Оценка:
-11 +11

Незапознат с материята
114 Отговор
Доколкото знам, всички археологически находки, намерени на територията на държавата й принадлежат. Който ги е намерил е длъжен по закон да ги предаде. Това е. Господин Василев изглежда не е запознат със закона и славослови човек, който е изкупувал незаконно от иманяри. Или ги е купил законно от държавата? В такъв случай би трябвало да има документи за произход за всеки артефакт. Има ли ги?

Коментиран от #117


Оценка:
-6 +12

Стоян
115 Отговор

До коментар #102 от "Д-р.Зорге.":


Прав сте. "Божков никoгa нe e *Aфиширaл чe e (бoгaт) и зa рaзликa oт мнoгo хoрaр,тoй дaрявaшe пaри caмo при eднo *Уcлoвиe*дa нe ce cпoмeнaвa oт кoгo e дaрeниeтo"Питaм днec кoй oт Влacттa нaпрaви eднo Дaрeниe? "
Но тълпата искат зрелища. Така се отвлича вниманието от водната криза, ниските пенсии, корупцията във власттимащите.. "Кой" поръчва зрелищата!

Оценка:
-11 +14

тнт
116 Отговор

До коментар #104 от "Циркът продължава":


Не може сега,трябва заповед от едно посолство.

Оценка:
-1 +8

тнт
117 Отговор

До коментар #114 от "Незапознат с материята":


Не знам мисля,че колекцията му е призната за държавна.Имало още три такива.

Оценка:
-0 +5

Нормален
118 Отговор
Ако се печелеше от хазарт, хората нямаше да ходят на работа. НАЛИ?

Оценка:
-2 +14

Коцето
119 Отговор
За съжаление нещата отиват към пълна диктатура Корейски тип.

Оценка:
-9 +9

120
Този коментар е премахнат от модератор
Бачо Киро
121 Отговор

До коментар #84 от "Аууууу":


Стига дрънка глупости бе, бастун. Изчезвал за един виц... Аман от идиоти... Де що вицове съм разказал, повече от някой шамар не съм получил. Олигофрен... Всичките все сте невинни това бастуните, днес същата работа, гледай как всички са невинни... Затова и превърнахте държавата от място с усмихнати хора, всеки със собствен дом, нямаше гладен, нямаше да мрат на студа, в клоака на идиотите... Понеже всички се изхождате, крадете, съсипвате, разпродавате и накрая се дигат едни рамене и "ми никой не е виновен"... Ей такива невинни бяха и тогава, все за вицове ги били прибрали... То бива да си глупав, ма твоето е извън всякакви представи...

Коментиран от #124


Оценка:
-9 +12

Хахаха
122 Отговор
Ил.Василев,както винаги веднага в защита на "жертвата"Божков.За 30 години крадене Божкоя си бил направил частен музей,голяма работа.Направил го е,защото иначе всичко историческо,е трябвало да се предаде на държавата,така е по закон.

Оценка:
-7 +13

999
123 Отговор
мнооо ма кефи таз приватизация

Оценка:
-1 +4

бузю
124 Отговор

До коментар #121 от "Бачо Киро":


Колега " + " , не бих го казал по-добре !

Оценка:
-4 +3

125
Този коментар е премахнат от модератор
126
Този коментар е премахнат от модератор
Георги!
127 Отговор

До коментар #1 от "Лески София1911-1914.....1995...2019...":


И тоя е от червените мафиоти.Артефактите се прибират от прокуратурата,за веществрни доказателства като произход,стойност а и да не изчезнат от приближени като Илиян Василев и сие .....!

Оценка:
-1 +10

коментар
128 Отговор
Да сте видели иван костов да е върнал всички заводи, и предприятия които ограби от България с масовата му приватизация с участието на Бкп?!?Да сте видели иван костов с тия ограбени пари от България да е направил паметник!?!Никога няма и да видите да върне заводите на България защото направи аферата с Бкп ниновците, и йордан цоневците в Костов/лукановото сдс97г!Да другарю илияне василев!!!!

Оценка:
-3 +7

Лингорски
129 Отговор
Преди 20 г.,когато Царя дойде на власт,Черепа сложи Гошо Тъпото за шеф на хазарта и затриха един бизнес,в който участвах и аз. В Германия тези игри се водят "развлекателни,с малък залог и малка премия." Дотогава си плащахме патент и всичко си беше наред. Явно Черепа си е мислил,че като затрие тези игри,хората ще хукнат към казината му.Ядец! Дойдоха на проверка-данъчни,От Комисия по хазарта,от Метрология,полиция и още...,не ги помня всичките.Бяха си приготвили и камиони,и ги натовариха.Имаше дела,спечелихме ги,някои пак си ги сложиха в залите,след месец идват пак същите,човека им показва решение на съда,а ония: "от съда са сбъркали,ние сме дошли да ги вземем." Ей така само в Булгаристан може. Затова,само "хубави" неща му мисля на Черепа! Дано го върнат и да го укаушат,ама надали...

Оценка:
-0 +9

соросоидни кърлежи
130 Отговор

До коментар #2 от "Пеевски това си ти":


Пeeвcки и Дoгaн ca нaй чecтни бизнecмeни, caмo гocпoд c мaлкo пo виcoки мoрaлни кaчecтвa, нo и тoвa щe e врeмeнo..вce тaкa дa рaбoтят в имeтo нa нaрoдa, кaктo гo прaви ББ..Хoрa мacoвo ce връщaт в Бългaрия,лeтищa нe cмoгвaт дa ги приeмaт, пoкaзaтeлитe нa държaвнa cтaтиcтикa вcявaт нeoпиcуeм oптимизм в душитe нaй вeчe нa пeнcиoнeри, щe имa 13 пeнcия в крaя нa 2020г...oщe oтceгa възрacтни хoрa плaнирaт пoчивки в Eврoпa ...Мaйки щe имaт пaри дa зaкупят c пaкeт или двa пoвeчe пaмпeрcи..Хрaнитe пoeвтиняхa дрacтичнo, гoривaтa нaй низки цeни в Eврoпa. Имигрaнти вeчe нe иcкaт дa нaпуcнaт Бългaрия, тук щe им ocигурим вcичкo нeoбхoдимa.Дa живee прaвитeлcтвoтo нa ББ.тo дaвa пaри нa вcички. УРA.....

Оценка:
-0 +4

незнайко
131 Отговор
СТАТИЯ ТОЧНО В ЦЕНТЪРА НА ЦЕЛТА . БРАВО !!!

Оценка:
-3 +3

Хахаха
132 Отговор
Уникални... Пабло Ескобар ако беше българин щяха паметник да му издигнат,правил е детски градини,болници,помагал е на бедните,е ,а стотиците избити нямат значение

Оценка:
-0 +3

Хгрхдтхйчж13743
133 Отговор
Еврейските банкери и маджостика чрез бокото искат вземат бизнеса на Божко. Прах в очите за хората, що не погнат и другите или те са с нас за сега.

Оценка:
-0 +1

Другарю
134 Отговор
Василев,братята Христо и Евлоги Георгиеви не са имали прякор "черепа".

Коментиран от #135


Оценка:
-1 +3

Чепа
135 Отговор

До коментар #134 от "Другарю":


А на трите прасета какви лични прякори да сложим? Още повече, че са далеч по-богати от братя Георгиеви!? За културата им няма да говорим, защото Филията с мас за 61 години е отишъл точно един път на театър (завел го е Веждичката), и не и изтраял до края на пиесата!
А такива същества (не хора) не стават меценати, остават си обикновени хайдуци...

Оценка:
-0 +2

ПАЗИТЕЛ (МАТЕЙ МИТКАЛОТО)
136 Отговор

До коментар #38 от "Парите":


Защо издаваш свещенни тайни от нас пазителите? А клетвата? Ще те стигне. Основата на имането на Христо и Евлоги Георгиеви е от Вълчан (трета маара, щъркеловото гнездо над Карлово). Освободителната война 1877-78 е платена от Вълчан. Създаването на университета е от Иван Евлогиев Гешов. Двамата Велики братя отдавна са в гробницата в Букурещ

Оценка:
-0 +1

Гтреф
137 Отговор
А Борисов и Доган имат ли пари?

Оценка:
-0 +2

Бай Славо
138 Отговор
Бойко има ли пари що не раследват бойко божков не си даде бизнеса и шефовете на бойко го искарах най лошия

Оценка:
-0 +1

Бай Славо
139 Отговор
Божков ли е най лошия кой му даде власт на божков другите нямат ли вина той на своя глава даржи хазарта деба тия мишкари прокурори дано господ ви накаже

Оценка:
-0 +1

Бай Славо
140 Отговор
Има антики конфискация защо защото има музей доказателства били деба тия келеши мафиоти искат д набедят черепа за най лошия а те колко са чисти и тяхната съдба е такава

Оценка:
-0 +1

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.

Ловци на бисери
Бойко Борисов
Жени, мъже, деца бягат от ятагана. И ние сме бягали преди няколко века, но нас са ни приемали тогава. Нека бъдем по-толерантни...
Премиерът коментира бежанската криза на откриването на предизборната кампания на ГЕРБ за местните избори"

Още бисери
ТОП 5