11 Април, 2021 13:06 13 339 76

Кака ми отряза главата

  • корнелия нинова-
  • бсп

Разбира се – има и други причини

Кака ми отряза главата - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

През 2007 имаше местни избори и ми се обадиха приятели от Самоков да помагам. Местните седесари бяха направили добър отбор, но тъй като СДС вече беше влязъл в спиралата надолу, бяха издигнали като кандидат за кмет Ангел Немов, бивш кмет, спечелил през 99-а като независим и загубил през 2003 пак като независим, но генезисно и всякак червен.

Това коментира във "Фейсбук" Георги Даскалов.

Справихме се относително добре – трима съветници и кандидатът – на втори тур, на 72 гласа от Сали, който остана трети. Голямата ми гордост е, че предотвратих френски сценарий – на балотажа да са Сали и кандидатът на комунистите, при което резултатът е ясен.
Нещо като Първанов - Волен през 2006 година.

И си седим с г-н Немов в една самоковска кръчма и бистрим стратегиите. (Той накрая ни продаде, ама това е друга тема). И вика – Гоше, наш`та партия не е като ваш`та. – Коя е ваш`та? – Наш`та, бе, БКП-то. – И защо? – Вие седесарите предавате хората си, БКП винаги се грижи за своите.

И беше вярно.
Но вече не е.

Корнелия им смени клетките.

Когато работех в „Евроком“, често гостуваше Явор Куюмджиев, депутат от БСП. Един ден пак беше дошъл и си говорим нещо, ама си мисля, че все още е депутат и така му говоря.
А той – не съм, бе. Кака ми отряза главата.

„Кака“ – Корнелия Нинова, разкара от върховете на БСП маса хора. Нещо повече – на най-обикновени социалисти, низови ръководства, тези, дето държат връзката с хората, също им беше „отрязана главата“.
Хората загубиха вярата, че, каквото и да стане, Партията ще се погрижи за тях.
Резултатът – провал.
Катастрофа. Унижение. Срам.

Разбира се – има и други причини.
Първо – демографски. Един по един си отиват от нас ветераните…
Второ – сбъркана идеология. Опит за конкуренция в националистическия спектър, а тези хора просто не могат да бъдат надвикани.

Трето, колаборацията с ДБ в опит да бъде свален Борисов и след това да се дели плячката. ДБ се възползва максимално от подкрепата на БСП, в замяна прави намеци за сътрудничество и същевременно зави ле-е-ко наляво и събра потенциален електорат на комунистите, млади и жадуващи справедливост.

Четвърто, нароиха се формации, които кълват от електората. Мая и Мутрите, АБВ, русофилската партия на Николай Малинов – много са.

Главното. БСП се сгромоляса, понеже избирателите ѝ загубиха вяра, че тя може да ги защити. Да се погрижи за тях.

И всеки тръгна сам да си търси спасител.
Кака ми отряза главата.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 51 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Борчо

    39 130 Отговор
    Предупреждавам и аз ! Ако не се състави правителство с мандат на ГЕРБ излизам да протестирам и аз заедно със Стъки и петдесетте му биячи! Само ГЕРБ трябва и може да управлява! Иначе ви чака лобут до откат.

    Коментиран от #2, #9, #13, #19, #29

  • 2 Стоимен

    20 78 Отговор

    До коментар #1 от "Борчо":

    Може да има само правителство на Герб. Иначе Бойко изкарва 50 главорези умни красиви и буйни гербери и ще преследват народа като чакали. Както каза на война като на война

    Коментиран от #21, #44, #54

  • 3 Смел Гибсов

    49 65 Отговор
    И пак много балами гласуваха ха каката. Тази няма да спре докато съвсем няма да уничтожи и останалото.

    Коментиран от #51, #58

  • 4 Кака

    64 13 Отговор
    Отряза главите И на Мая и Йончева. А Миков-долната.

    Коментиран от #66

  • 5 Поръчкова

    52 16 Отговор
    Статия. От знае се.....

    Коментиран от #67

  • 6 интересно

    69 13 Отговор
    "Хората загубиха вярата, че, каквото и да стане, Партията ще се погрижи за тях."

    Какво иска да каже с това? Освен, разбира се, очевидното, че и те като ГЕРБ си бяха на същия модел с хранилката и калинките...
  • 7 Иван

    76 18 Отговор
    За БСП гласуваха половин милион човека а за Герб 800 хиляди . Заедно с гласовете на Трифонов 565 хиляди и за двете формации са гласували общо с четвърт милион повече от тези за Герб . А като добавим 300-те хиляди за ДБ, 150-те хиляди за Мутри вън, 100-те хиляди за Божков и 85-те хиляди за Възраждане вота срещу ГЕРБ е 3.5 към 1

    Коментиран от #32

  • 8 Методи

    94 13 Отговор
    След като преди няколко дни Борисов заплаши народа : " Винаги можем да изкараме 20-30-50 наши членове , млади ,красиви и буйни които да ви преследват като чакали, където и да сте. На война , като на война"...Вчера криминално проявеното лице , осъждания ефективно за рекет ,грабежи и побои , рекетирал къмпингуващи по морето да му плащат по 1800 лв.на каравана , отрязал главичката на бялата болонка на певицата Вероника за да му плати рекет от 2 хил.лв., индивида Станислав Недков -Стъки в момента президент на БФ ММА, за което лице бе установено че е получил 3 млн.лв. от министерството на младежта и спорта на Красен Кралев , тоест от нашите пари от данъци,осигуровки и глоби..Та въпросното лице също като Борисов е излязъл с декларация че ако се състави правителство без участието на ГЕРБ на момента заедно с 50 биячи от федерацията си излизат на протест. Става ясно че със заплахите си Борисов е имал предвид въпросните лица под : " 50 буйни Гербаджии които ще ви преследват като чакали "...Против насилието съм , но сега разбирам колко са прави тези които са на мнение че единствения начин да се отърве страната от подобен дегенерат и наглец е или в затвора до живот или 2 метра под земята...Ако има друг път , моля покажете го????

    Коментиран от #11

  • 9 Бравос, аферим

    60 6 Отговор

    До коментар #1 от "Борчо":

    Нагледна демонстрация на това как мафията се е настанила на софрата! Тях не ги интерисува резултата от изборите! Или Дю Дю, или наказателна операция! Та това си е предизвикателство срещу законите /доколкото ги има/ в страната. /а дали има държава?/.
  • 10 Веждичката

    18 4 Отговор
    Плюйте бе , плюйте ...
  • 11 !!!?

    80 11 Отговор

    До коментар #8 от "Методи":

    Да , видях заплахите на този Недков в профила му във фейсбук в които се закaнва ГЕРБ ако бъде изхвърлeн от властта , излизали на протести да трeeпят в солидарност с призива на Борисов!Този под човек с умствен потенциал на бaвно развивaщ Недков стъки получи за година 3 милиона кървaви робски пари от народеца за федерацията си сега през пандемията , от които половината върна в черната партийна каса на ГЕРБ а с останалите си купуваше имоти и вили по черноморието! Същия мyтaaнт който преди дрoгирaaн блъсна спрял полицейски патрулен автомобил и прати двама полицаи в болницата. Но него не го бихaa вързaн с белезници като онзи от Казанлък , не само не го осъдиха а дори не му взеха и свидетелството за управление ! Същия дегeнерат който сложиха от гербaджийскaта грабитeлска шaйка управител на фирма за саниране и връщаше откраднатите пари отново в касата на ГЕРБ. Но скоро като се изритaa хунтата и им се вземе всичко откраднато през годините от клетия народец, този yyрoд отново ще трябва да се връща в амплоато си на yличен гангстер и рекетьор. Ето това е същността на хунтата ! Безспорно ГЕРБ е най зловещото злo в новата история на България!

    Коментиран от #23, #46

  • 12 Убаво

    54 5 Отговор
    Че то БСП гъмжеше от меке китки,герлестаци и соросоиди. Убаво каката им резна гейскити кратуни. Даже още още не е довършила гейовете и соросоидите и затова я саботираха.
  • 13 Хахаха..

    47 7 Отговор

    До коментар #1 от "Борчо":

    Чекай бе,много отрано припали жипката.Изчакай поне да станете 60 боеца,че да е по-холивудско.И като искаш мандат на герп,сигнализирай тиквата,нали той спечели Изборите? Да не пуска пяна,а да дава предложенията си,Длъжен е по Закон!
  • 14 клептокрация

    20 10 Отговор
    простата истина е ,че приемника на бкп не можа да избяга от същноста си-създаде съюза на дс-сдс,дпс,ндсв,герб и др сателитчета,за да рекетира,застрахова и краде на воля българския народ!читавите хора,независимо в коя от тези партии са членували,са били винаги неудобни и изхвърляни!
  • 15 дърта комуняга

    39 10 Отговор
    Баш комунягите си напълниха джобовете от приватизацията и от лобиране за олигарсите, затова никой не им вярва че са лява партия загрижена за работещите, за по бедните и пенсионерите !! Сития не верва на гладния..........

    Коментиран от #38

  • 16 То излиза

    10 19 Отговор
    въз основа на всичко написано, но къде е точно истината, " Кака" си е фанатично обладано човече със замечтан поглед- премиер? президент? Болестно- маниакална фаза на величие.Нищо ново. Ние си го имаме това все още
  • 17 мдаааа

    13 15 Отговор
    Кака Кури си е секси отсекъде !!

    Коментиран от #64

  • 18 333

    36 4 Отговор
    Кака разкара Гергов. Не знам колко е лошо това.

    Коментиран от #28, #55

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Иван Грозни

    37 5 Отговор
    Дрън та пляс. Всеки гледа от неговата камбанария. За мен истината е, че докато има предатели-подкупни и техните подръжници боклуци трябва да се реже. Гласувлсъм за друга коалициа защото видях къде отиват продажниците/измет долна/. Цялата партия на гроб е от такава сбирщина. Изрязана от другите партии. Устремени към бързо благоденствие за сметка на други.

    Коментиран от #35

  • 21 пфуууууу

    23 3 Отговор

    До коментар #2 от "Стоимен":

    Война?! С 50 дебила! Нищо не каза.

    Коментиран от #22

  • 22 Стоимен

    7 27 Отговор

    До коментар #21 от "пфуууууу":

    50 да, но ММА бойци , въоръжени с вериги, мачете 150 см., боксове и бухалки . Верни на Бойко и Стъки, с много пари които получиха от бюджета на България чрез ММС. А срещу тях ще сте вие, блъскащи само за препитание, макар и повече,но смазани от живота и Бойко. Кой мислите ще победи а?

    Коментиран от #26, #48

  • 23 този смелчага

    41 4 Отговор

    До коментар #11 от "!!!?":

    "смелчага" Стъки ме блокира във Фейсбук след като му писах, че е комплексар, заради кака си-съпруга Юлияна Дончева, която с малко фантазия би му била и майка. Цели 17 години е по-голяма от него. Толкова е "смел"! Комплексарчетата си вземат каки за булки, това е положението. Пък да не говорим колко партии обиколи.
  • 24 Дърт пее..раст...

    18 1 Отговор
    Нинка,е моят човек..Подлудява ме..Голям праз,че отрязла глава,,.!!!.Друга ще му порасне на диването.!!..Продължаваме напред!!!
  • 25 станишеф

    20 5 Отговор
    Тоя пасквил на бас, че го сътворила милиончева!!!!
  • 26 и мислиш

    35 3 Отговор

    До коментар #22 от "Стоимен":

    че няма кой да им счупи главите?! Само че с убийци човек не бива да си цапа ръцете. Вашият вожд това иска - да хвърли народа в гражданска война, но няма да му се получи. И той, и Стъкито, и цялата хунта ги чака бай Ставри. Лошо Седларов, лошоооо!

    Коментиран от #33, #42

  • 27 Някоя

    8 16 Отговор
    Каката ще реже още глави. Готви се да остане още шеф на БСП, да я превърне в лидерска партия и който не слушка ,, Чат на патката главата."
    Герб - лидерска партия, ДПС също, ИТН хем лидерска, хем създадена от телевизия.
    Фигурантът пък чисти хората около себе си, защото като искат да отидат до тоалетната поради физиологични нужди не го питат и там ,, Шат на патката главата."
    Цирк!
    Те поне не се движат с лична охрана около 20 бодигарда и дават интервюта. А, болният от Ковид, дето уж го нямало се е изолирал и спазвал препоръките на ,,Нощ", който до изборите не признавал.
    Че, и едно ,, Благодаря на избирателите, който гласуваха за ИТН", едва на 5-6 ден му се отрони от устата. Пълна забрана да се дават изявления иначе ,,Шат на патката главата". Ама журналистите не пишат за това. Ако беше някой друг, а не Чалгаря, мале, мале - плюене голямо.
    Слави си искаше да е опозиция в Парламента, да си остане популист, да реже глави от другите партии, но ще има ,,Чат на патката главата" от неговото обкръжение, защото много ще се изкушат и ще се корумпират.

    Коментиран от #30

  • 28 Някоя

    12 4 Отговор

    До коментар #18 от "333":

    Ама, кака остави до себе си Р. Овч..
    Е, нали кака беше в Министерството на икономиката с него. Знаят се.
  • 29 коко

    11 1 Отговор

    До коментар #1 от "Борчо":

    А беше ли на контрапротест с автобуса ?
  • 30 ай стига де

    14 1 Отговор

    До коментар #27 от "Някоя":

    Йончева ай сопри се де....
  • 31 Тираджия

    5 21 Отговор
    Чакайте 100% инфлация, безработица, спиране на еврофондовете без действаща полиция, увеличение на престъпноста ! Това ви е бъдещето, което си избрахте!
  • 32 Го4о

    1 8 Отговор

    До коментар #7 от "Иван":

    А срещу БСП колко са гласували, кажи де? А срещу Мая, колко?
  • 33 НЕДКОВ,,

    9 3 Отговор

    До коментар #26 от "и мислиш":

    Нее,няма да си чупя ръцете със черепа на Стъки..и др...Превключвам на автоматична .!!!.И кой оцелее.!!.
  • 34 пълни глупости

    26 3 Отговор
    Върви бесна кампания против Нинова, без нея - БСП и ГЕРБ ще се коалират, това е цялата работа 😉

    Бабите не гласуваха, защото БОКО им даде по 50 лв и се продадоха!

    Коментиран от #56

  • 35 Го4о

    4 21 Отговор

    До коментар #20 от "Иван Грозни":

    Най-големия Збирток са Мая, Ристю, СлаФчо и каката от БСП!
  • 36 Чудно

    13 1 Отговор
    Герб са 2 партий , заедно със Сдс са на избори.Тези 25% за 2 партий са нищо...
  • 37 Герг

    26 1 Отговор
    По-добре кака от колкото свиневъда, ортак на Бойко
  • 38 Чичо от село

    8 0 Отговор

    До коментар #15 от "дърта комуняга":

    Дай поименно поне трима от най-богатите да са от,, комунягите" поне да видим за какъв броиш Борисов!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Смърфиета

    2 17 Отговор
    Партията ,че закопа каката на бунището на историята и докато шава още ,че я довърши с кирка и бел (права лопата), за да се настървят свинете и да я оглозгат като прюстетутките у Скървена. Близнащки ми се похвали, че по свадби е ял от това свинско, огуявано само с круви и било много вкусно. МДА!!!
  • 41 краси

    11 3 Отговор
    НИКОГА ВЕЧЕ КОМУНИСТА БОКО ТИКВАТА!ЗАТВОР ЗА ВИНЕТУ С ПЪЛНОТО ШКАФЧЕ!

    Коментиран от #43

  • 42 Бойко

    1 10 Отговор

    До коментар #26 от "и мислиш":

    НЕ Е ХВЪРЛЯЛ ЯЙЦА, РИБА И УШИ. ЕДИН АРМЕНЕЦ И НАШИ ДЕБИЛИ, БАРАБАР С ЮМРУЧЕТО ИСКАХА ДА ДЕСТАБИЛИЗИРАТ ДЪРЖАВАТА!

    Коментиран от #52

  • 43 8777

    5 0 Отговор

    До коментар #41 от "краси":

    Всички бяхме в БКП при управлението на Живков защото иначе няма как резултатите след изборите да е 99.9%
  • 44 Смърфиета

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "Стоимен":

    Чакай бе Стоимене, хиляда на един не е достойна победа. Хората ще ги разкъсат и после ще показват по Франс 24, Раи Тре, Евронюз, СНН, кости от гербери и ще казват, че режимът на трифонов бил по-жесток от режима на Пол Пот. Ама няма да кажат как се стигна дотам, както не казват как се стигна до атентата Св. Неделя.
  • 45 Смърфиета

    6 1 Отговор
    Къде е оня търновец, дето описа рекетьора отрязъл главата на бялата булонка, сигорно има да разкаже още други потресаващи истории...
  • 46 Смърфиета

    6 2 Отговор

    До коментар #11 от "!!!?":

    А, ето те. Слакодумен си като говориш за миналото на гербаджийските изрути. Дай още обезглавени булонки вандалски актове изнъсилвания и предстъптления срещу личността и гръбначни животни като кучето порода булонка.
  • 47 гого

    6 11 Отговор
    Браво на кака ,свърши повече работа от всички анти комунистически партии и затри тази продажна антибългарска партия.

    Коментиран от #57

  • 48 С 2000

    11 0 Отговор

    До коментар #22 от "Стоимен":

    Стоименчо, набий си го с 200: Всекиш който е тръгнал срещу народа си, вкрая на крайщата си го е получил заслуженото и ебил смазан от народния гняв.
  • 49 Прост народ слаба държава

    6 1 Отговор
    Най хубавото е че всички подкрепят някои в луччая чалгаджийката слави но този страхливец е показал че няма топки за нищо освен да плямпа и сега се чуди какво да прави

    Коментиран от #53

  • 50 СЕ ИНО ЧИ СЛУШАМ ГЕРГОВ!?!!?!!

    3 0 Отговор
    Ами на такива као вас ВИЙ МАЛКО И ГЛАВАТА....
  • 51 стар комунист

    2 7 Отговор

    До коментар #3 от "Смел Гибсов":

    Не, аз за мен лично мога да кажа, че гласувах с отвращение въпреки Каката и Киро, за малко да се въздържа ако не бях станал рано да се поразходя с бастуна, но много бесепари са гласували за Слави и Мутри вън!, като реакция срещу това, което Каката натвори. Не е фатално ако се вземат спешни мерки за оздравяване. И не се безспокойте за електората, вие си немате на идея колко млади постъпват. Веднъж вътрешните проблеми решени, отиваме на над 30%. Сега можем само да стискаме палци едрите феодали да се разберат и да я разкарат. В противен случай отивате на италиански, френски, къвто си щете сценарий, в който партийно-политическата система, а от там и всичко останало е в траен колапс.
  • 52 Арман Бабикян

    4 1 Отговор

    До коментар #42 от "Бойко":

    Калидас мамаит цак, бре, боклук!
  • 53 бай Ставри

    4 1 Отговор

    До коментар #49 от "Прост народ слаба държава":

    Трътката на Тиквата ,че капитолира пред Слави. Назобен със сините хапчета, дългио че му я спука до кръв. Ами сега?
  • 54 Гербаджия

    2 10 Отговор

    До коментар #2 от "Стоимен":

    A la guerre comme a la guerre. Правилно го е казал Борисов. Тази стара френска поговорка има толкова много значения , че няма да ти ги обяснявам. След като Мая Манолова си изсипа вещиците пред къщата на Борисов, да му плаши внуците и останалите живеещи в района,той какво би трябвало да направи ? Това си е война. Една патка мисли, че може да навлиза в личния живот и да тормози безнаказано, само защото е събрала десетина наркомани, имащи нужда от пари за дозичката. Човекът прояви страшно самообладание. Не прие войната. Само да беше мигнал и Майчето до изборите щеше да спи в хотел или в психиатрията. Тогава щеше да е "На война, като на война." А народа си е народ, и той явна си харесва министър-председателя. А когато по улицитге плъзнат чакали, естествено, че ще открием ловния сезон. Така, че внимавай какви групости плещиш.

    Коментиран от #59

  • 55 Юлиан Отстъпник

    3 3 Отговор

    До коментар #18 от "333":

    И аз не знам дали е добре или зле, че изключиха Гергов, но се придържам към добрите обичаи. Бесепарите помежду си имат тежки противоречия, люти спорове и съперничества, но почти всички в политическите си възгледи и действия са водими от принципни подбуди. И най-много мразят предателите, не прощават. И Ако Каката, която очевидно не се води от принципни подбуди, разсипе партията на Дядото и тя се нарои, просто няма повече да гласувам. Чакали има и отчаяни, обезверени бивши червени, протестните партии имат неограничен потенциал да абсорбират откровен криминалитет. При системните партии това го има, но доста по-приглушено. Във всеки случай ако някой не е разбрал, цели сектори са в колапс заради мерките на здравните власти, безотговорността на МС и в частност на МЗ от Ананиев до Ботокса.
  • 56 Смърфиета

    0 4 Отговор

    До коментар #34 от "пълни глупости":

    Това са твои твърдения, базирани на полуистини. Но ако ти не знаеш как седят нещата, няма да се занимавам да ти обяснявам как аз ги разбирам според което знам със сигорност.
  • 57 Юлиан Отстъпник

    4 1 Отговор

    До коментар #47 от "гого":

    Бързай бавно. Партията не е Нинова, партията са низовите структури. Ако пък наистина е дошъл краят, той няма да настъпи изведнаж, а когато настъпи, то и политиката ще стане абсолютно малоумна. Не обичам предсказанията, но в общи линии в тази хипотеза нещата изглеждат именно така.
  • 58 Нинова

    11 0 Отговор

    До коментар #3 от "Смел Гибсов":

    единствена тръгна в посока решаване проблемите на БСП. Който твърди обратното, е от шайката, която създаде тези проблеми.

    Коментиран от #60

  • 59 Смърфиета

    7 0 Отговор

    До коментар #54 от "Гербаджия":

    Поне си казваш политическите пристрастия, това е честност и ти давам плюс. А що се касае за акциите пред къщата на Борисов, така си е постлал. Мая идва от труден район и е силов играч, нали се сещаш? Ама защо се стигна дотам, ами заради безогледните безобразия и изуверства на людете от твоята партия. Дали ще си посипеш, честната, пепел на главата?
  • 60 Юлиан Отстъпник

    1 10 Отговор

    До коментар #58 от "Нинова":

    Жал ми е за троловете на Нинова. Те преди бяха тролове на Баневи, изкараха ги светци. Гешев тук направи услуга на партията, ако не си разбрал диалектиката.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 К МАРКС

    3 0 Отговор
    Победа будеть зя нами - таворищь Нинова.
  • 63 Да се радва

    6 0 Отговор
    Да се радва,че Кака не му е отрязяла долната глава,защото горната му глава тъй и тъй е куха и не е голяма загуба.
  • 64 Б.М.Б.

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "мдаааа":

    Не си опитвал даритко-ханъм и затова си с толкова ниски исиквания! Може да е уренгел в сурата, но така върти с дупе, че ще си глътнеш езика!
  • 65 Шаран БГ

    0 6 Отговор
    Важното е, че Кака държи здраво със зъби нокти и не пуща кокала !!!
    Взе да ми става мъчно, че не съм член на партия с такъв лидер .....
  • 66 Всъщност

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "Кака":

    на 4 април хората се отдръпнаха от БСП и заради оклеветяващата кампанията от Брюксел, водена от двама социалистически евродепутати.

    А истината крещи: БСП беше заложник на ДПС, но не при Нинова, а при Сергей Станишев!

    Станишев се целуваше с Местан на „Орлов мост“, Станишев издигна Пеевски за шеф на ДАНС, Станишев избяга в Брюксел, след като обслужи ДПС, компрометира БСП и подари властта на ГЕРБ.

    За Йончева и Христов големият „националистически“ грях на Нинова е, че каза НЕ на Истанбулската конвенция и решително подкрепи общата позиция на 44-то Народно събрание за безкомпромисно водене на преговорите с Република Северна Македония.
  • 67 В Енчев

    9 0 Отговор

    До коментар #5 от "Поръчкова":

    Евродепутатите Йончева и Иво Христов водят още преди изборите ожесточена и поръчкова война срещу Нинова.
    Йончева отдавна е минала на другия бряг и с пламенната си реторика срещу лидера на БСП обслужва ГЕРБ.
    Защо, с какви мотиви, под чие давление и зависимости, това е по-важният въпрос. Поне за мен кукловодите са на софийския „Дондуков“ 1 и в централата на ПЕС в Брюксел. Обитателят на МС иска главата на непримиримия си враг Нинова, а евросоциалистът мечтае да се върне на бял кон на „Позитано“ и заеме мястото й.
    Дописвайки сценария на Йончева, днес колегата й Иво Христов продължи войната и заби поредния пирон на лъжата.
    В радиоинтервю, също без нито нито един факт, той с лекота изрече това: „Някой подведе г-жа Нинова, че си струва да жертва президента Радев, срещу обещание да управлява с ДПС. Но хората очакват ревизия на системата, част от която е ДПС. И се отдръпнаха от БСП...“
    Христов завършва интервюто си с изсмукан от пръстите извод, който разсмива: „БСП всъщност допусна да е заложник на други партии. На ДПС в тактически план и дори на националистите в идеологически план“…
    Ако има капчица морал и санитарна доза достойнство, след тези думи Христов има два изхода: Или незабавно да изнесе фактите за горните потресаващи твърдения, или да понесе клеймото на клеветник!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 аз съм Веска

    1 4 Отговор
    КОРНЕЛКА ПРОБВАЙКИ СИНЬОТО ТЕСТО , ЗНАЕ , ЧЕ ПО- БЪРЗО ВТАСВА .
    ЧЕРВЕНОТО , КАК СТАРЕЕ - ГЛЕТЕНЯСВА .
    МОЖЕ И ДА ИСКА ДА ПРЕОБРАЗИ ЧЕРВЕНОТО В СИНЬО СИЯНИЕ , НО СИНЬОТО НЕ ПРИЕМА ГЛЕТАВО .
    СИНЬОТО ИСКА БЪРЗ УМ.
    СИНЬОТО ИСКА РЕФОРМАТОРСКИ ДУХ .
    СИНЬОТО ИСКА НАМЕСТО ОБЕЩАНИЯ - РЕШЕНИЯ .
    СИНЬОТО ИСКА ЖИВОТ СЕГА , НЕ В БЪДЕЩЕТО , НЕ В МИНАЛОТО .
    С ТОВА БСП НЕ РАЗПОЛАГА , И КОРНЕЛКА Е "УМРЯЛА " .
  • 71 САТЪРА НА ХАНА

    4 3 Отговор
    ВСИЧИ ДЕСНИ ПАРТИИ И ТЕХНИТЕ КУЧКИ СКОЧИХА НА БСП :))
  • 72 Чегевара

    5 1 Отговор
    Манолова и Дончева направиха най много срещу БСП.
  • 73 мръсници

    1 0 Отговор
    стига сте писали глупости,всички революционери стискат палци за тиквата и да се прегърнат с него ,само Нинова ви е в главите ,пишете за тиквата как да го свалите а ма ни искате продажни твари
  • 74 БСП

    0 1 Отговор
    ИМПЕКСОВА Е ПОЗОР, ДИРЕКТНО В ЗАТВОРА. НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ГЛАСУВА ЗА КРАДЛАТА.
  • 75 Гост

    0 1 Отговор
    Пенсионерите дето чакаха да върнете социализма се отвратиха от вас. Разбраха, че работите само за себе си, никакъв социализъм и социална справедливост няма да има. Ще има плосък данък, а вие ще си пълните гушите заедно с ГЕРБ.
  • 76 Вуте

    1 1 Отговор
    Гледам партийните листи :млад кандидат, баща му и дядо му! Ами те така и си гласуват-един за друг. Затова и останаха една каруца хора.