Last news in Fakti

8 Февруари, 2022 09:23 6 826 64

Само във ФАКТИ: Ето защо д-р Питър Маккалоу разгневи света

  • д-р питър маккалоу-
  • джо роугън-
  • коронавирус-
  • интервю-
  • скандал

Ако хората знаеха, че имат право на избор и бяха получили адекватно лечение, нямаше да загинат толкова много, твърди специалистът в предизвикалия скандал разговор с Джо Роугън

Само във ФАКТИ: Ето защо д-р Питър Маккалоу разгневи света - 1
Снимка: Фейсбук
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Както вече стана известно, водещият на подкаст Джо Роугън се сблъска с буря от възмущение след интервютата си за COVID-19, а музиканти като Нийл Йънг и Джони Мичъл изоставиха Spotify в знак на протест срещу сайта, който бе домакин на шоуто му.

Две от интервютата предизвикаха истински гняв - едното с д-р Робърт Малоун на 31 декември и едно с д-р Питър Маккалоу на 13 декември.

И двамата изказаха противоречиви твърдения - някои, от които се основават на факти, други са по-трудно доказуеми.

Малоун, който е един от пионерите на иРНК-ваксините, каза, че на официалните данни за COVID не трябва да се вярва, защото болниците получават бонуси, ако пациентите имат вируса, и че правителството е „извън контрол“ и "потиска" данните.

Маккалоу, който е заместник-началник по вътрешни болести в Медицинския център на университета Бейлор, твърди, че пандемията е била умишлено планирана и че ваксините убиват хиляди хора.

На 10 януари повече от 250 лекари подписаха отворено писмо до Spotify, озаглавено: „Призив от световната научна и медицинска общност за прилагане на политика за дезинформация“.

„Като позволява разпространението на фалшиви и обществено вредни твърдения, Spotify позволява на своите медии да вредят на общественото доверие в научните изследвания и да сее съмнение в достоверността на ръководените от данни насоки, предлагани от медицински специалисти“, казаха те.

Те посочват, че масовите слушатели на Роган са на възраст около 24 години и техният скептицизъм към ваксината е опасен: неваксинираните от 12 до 34-години са 12 пъти по-склонни да бъдат хоспитализирани с COVID, отколкото тези, които са напълно ваксинирани.

„Това не е само научна или медицинска грижа - това е социологически въпрос с опустошителни размери и Spotify е отговорен за това, че тази дейност може да процъфтява на негова платформа“, казаха те.

В своето интервю в подкаста на Джо Раугън д-р Питър Маккалоу споделя своята отдаденост към проблема с болестта, своите стремежи, своите виждания за изход от ситуацията и дава лични примери.

В следващите редове ще разберете как д-р Маккалоу приема ваксините, кое лечение смята за най-ефективно, можем ли да прекараме повторно Covid-19 и т.н.

Интервю с д-р Маккалоу

Д-р Питър Маккалоу е кардиолог и специалист по вътрешни болести, също така се занимавам с епидемиология. Той пише научни трудове, някои от тях публикува в медицинско списание, в което е редактор. Откакто Covid-19 превзе здравето и умовете ни, той не спира да търси отговори на всички въпросителни, пред които го изправя вирусът.

“В началото страх беше сграбчил лекарите, всички говореха за това как трябва да предпазим лекарите и пациентите останаха на заден план. Април, май, юни подавахме доклади и за пръв път започнахме да говорим за това, как да лекуваме Covid с медикаменти. Знаехме много рано, че тази вирусна инфекция има три етапа - вирус, тромбоза, инфекции.”, споделя лекарят.

През август 2020 г. американско списание по медицина и патофизиология публикува най-голямата статия на д-р Маккалоу за ранно диагностициране на Covid.

“Най-големият проблем е, че хората преди да отидат в болницата не се лекуват с нищо. Тези, които приемат хидроксихлорофил преди да влязат в болница се подобряват много по-бързо”, добавя специалистът.

Той споделя още за следващ етап, който включва група медикаменти, които помагат за лесно преминаване на инфекцията. Според него всяко медикаментозно лечение преди хоспитализиране би помогнало за по-добър изход от ситуацията.

Д-р Маккалоу създава протокол за ранна терапия с медикаменти, но тя не била разпространена. Дали разпространението и щеше да доведе до по-ниска заболеваемост и смъртност?

В отговор докторът споделя през ноември в Американския сенат, където е извикан, че 50% от хората можело да бъдат спасени. След това, на 10 март 2021 г., свидетелствал под клетва, пред сената, и бил категоричен, че 85% от смъртните случаи можело да бъдат избегнати.

“Знаем го, защото правихме проучвания, с които показахме, че с дори ранните протоколи имаме 75% спад на хоспитализираните пациенти.

Според мен това нещо е целенасочено - още от самото начало ми изглежда, че има подтискане на дадена терапия, за да може да бъде промотирано изолиране, смъртност, приемане в болница, и според мен това е напълно умишлено, за да може хората да го приемат и след това да се приема масова ваксинация.”, безкомпромисно добавя д-р Маккалоу.

Той говори и за масова психоза . Това е група хора, които “влизат в нещо страшно и ужасно”. Изолация, лишения, напрежение и едно решение на проблема, което да се представи от юридическо лице - това в случая е ваксинацията. Това не е нито европейска програма, нито американска, това е глобална програма. Въпросът е да бъде избрана една от всички ваксини, няма значение коя.

Според Маккалоу противоепидемичните мерките не са напълно ефективни, защото в съзнанието на хората вече е достатъчно да си мият ръцете или пък да дезифекцират седалки на футболните стадиони. Но този вирус се предава по въздушно капков път, т.е ние трябва да прочистим дихателните си органи - нос, устни.

Терапия за назална дезинфекция - използвайте разтвор бетадин, разтваря се с малко вода, пръскате в носа, издухвате се и оставате някаква част да се стече по носоглътката, жабуркате в устната кухина и изплювате.

“Повторното разболяване от Covid е невъзможно, може да дадете положителен тест, например ако някой ваш близък е бил болен, вие също може да дадете положителен тест, но всъщност да не сте болни, а да сте задържали някаква част от вируса в тялото си.

Ваксината не е лечение, моноклоналните антитела са лечение. Ето това е масовата психоза .” твърди лекарят.

Ваксина след прекаран COVID

Три изследвания показват вреда. Възстановените и прекарали вируса не се разболяват повторно от Covid. След прекаран Covid имаш имунитет до края на живота си. Заразяването и наличието на вирус се определя според количеството на антитела в организма.

Агенцията по заболяванията спонсорира програмата за ваксиниране на САЩ и призовават хората да се ваксинират, за да избегнат повторна среща в вируса. Според Маккалоу това не е научно доказан призив, а насърчаване към ваксинация.

Според д-р П.Маккалоу, преди да се ваксинирате, защото смятате че ще изгубите работата си, проверете своя социален договор. Д-р Тес Лаудли, започнала програма и публикувала подходи,какво може да се направи - може да се намалят страничните ефекти от ваксинирането - ваксинираш се и след това взимаш антидот, за да се спасиш от усложнения.

“Моноклоналните антитела работят и върху ваксинирани, и върху неваксинирани. От средата на април ваксинационните пунктове бяха празни, когато започнаха да излизат данни, че ваксините водят до смърт. Има една организация “Trust News”, която направи проучване по този казус и те доказаха, че има лоши последици от ваксината, но резултатите не бяха показани. Ако хората знаеха, че имат право на избор, много по-малко хора щяха да се ваксинират. Ако знаеха, че ще получат адекватно лечение, дори и да нямат ваксина. Какво се получи - никой не излезе и да е каза, че ваксинацията има зловредни ефекти или води до смърт.” твърди д-р Маккалоу.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 84 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 /////

    91 1 Отговор
    Често пъти истината боли.
  • 2 Някой

    98 1 Отговор
    Тези 250 ли са "световното медицинско общество"? А останалите хиляди и десетки хиляди лекари и учени, които са на друго мнение, но се опасяват да не бъдат репресирани, ако го изкажат? Тогава кой ще носи отговорност за "фалшиви новини"?
    Отделно от това, хубаво е да се вярва в науката. Но не и в науката, която е спонорирана от БигФарма.

    А цялата тази изстерия срещу Роган и Spotify смърди от далеко на опит за налагане на цензура.

    Коментиран от #18

  • 3 ХАХАХАА

    96 0 Отговор
    ОЩЕ ВЕДНЪЖ ТОВА ГО ПИША ОТ НАЧАЛОТО НА ПЛАНДЕМИЯТА КАНАДЕЦА ДА МУ МИСЛИ И МЕДИЙКИТЕ ДОКТОРЧЕТАТА ТЕЗИ КОИТО ВИ КАРАХА ДА ЛЪЖЕТЕ ЗА КОРОНА ТЕ ЩЕ ВИ ЗАХВЪРЛЯТ КАТО МРЪСНИ ПИШКИРИ И ЩЕ ОБЕРЕТЕ ПАРСАТА ,СЪЩИТЕ ТЕ ЩЕ ВИ ТЪРСЯТ СМЕТКИ СЪБУЖДАЙТЕ СЕ МЕДИЙКИ И ПОЛИТИЧЕНЦА ЖАЛКИ!
  • 4 Комон Сенс

    47 1 Отговор
    И защо си позволявате да давате оценки на хора които са доказно по-обективни от вас и доказано по-образовани от вас?
    Не се опитвате да влезете в дискусия по същество, да посочите конкретно грепните твърдения и логичекси изводи, ами си отбивате номера с епитети.
    Такива били интервютата, онкаива били.
    Голословното етикиране издава безсилие!
  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 6 Отговор
    стига вече писна ни
  • 6 Комон Сенс

    91 0 Отговор
    "Маккалоу, който е заместник-началник по вътрешни болести в Медицинския център на университета Бейлор, твърди, че пандемията е била умишлено планирана и че ваксините убиват хиляди хора."

    От тук насетне никое недорасло родно докторче или матаматиче да не си позволява да "печели" спорове, размахвайки диплом от роден ВУЗ. Човекът създава докторанти и доценти в САЩ и ви бие всичките по дипломи поне.

    И след като най-после разбрахте, че дипломи и титли сами по себе си спорове не печелят, нека си продължим дискусията по същество!

    Коментиран от #20

  • 7 NAZI

    82 1 Отговор
    Все пак имало и разумни хора оттатък океана, неподдаващи се на натиск.

    Коментиран от #10

  • 8 Пич

    78 0 Отговор
    Гледай ти...!!! Овцете как си блеят , в защита на касапите ! Стар масонски приьом ! Като кажеш истината , те обявяват за лъжец , или за луд ! Още от Розуел работи добре !
  • 9 обратен ефект

    23 1 Отговор
    Материалчето тук е доста хулително за тези световни светила, обаче не му обръшщайте внимание. Тпо е много добра реклама за двете интервюта.
  • 10 абе

    21 0 Отговор

    До коментар #7 от "NAZI":

    Че те разумните и свободомислещите почти изцяло са там.... Битката се води там и в Европа. Другото е талаж.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Коментар

    56 0 Отговор
    Рано или късно истината ще излезе на яве!!!
    И всички съучастници по веригата к0вид, ще си получат заслуженото!!!
    Не може такъв специалист като др. Малоун, който е от основните автори на рнк технологията, да го определят като разпространител на фалшиви новини!!!
    Чак некви 200 медика направили петиция за разпространение на фалшиви новини??? Крадецът вика дръжте крадеца!!!

    Коментиран от #26

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 набухвател

    52 0 Отговор
    Абе накратко казано програмирана история-срив на здравето,срив на икономиката,срив на образованието,инфлация и държавни заеми!Мерки,които водят до пълна зависимост от"богоизбраните".
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Абе що ми триете коментара бе???

    44 0 Отговор
    Рано или късно истината ще излезе на яве!!!
    И всички съучастници по веригата к0вид, ще си получат заслуженот0!!!
    Не може такъв специалист като др. Мал0ун, който е от основните автори на рнк технологията, да го определят като разпространител на ф@лшиви новини!!!
    Чак некви 200 медика направили петиция за разпространение на ф@лшиви новини??? Крадецът вика дръжте крадеца!!!
  • 17 Комон Сенс

    50 0 Отговор
    Много било лесно - изявен професор и доктор вирусолог говори за ужасни странични ефекти на ваксата и какво да правят продавачите на игли, какво да правят - ами то имало лесно! ИЗтриват му интервютата от мрежата и му блокират опровила в Туитър

    Коментиран от #22

  • 18 Лост

    29 1 Отговор

    До коментар #2 от "Някой":

    Да се запази списъка с тези над250 и след време да се сложат в изолатор цяла година на хляб и вода и гледане по 12часа на ден на тези интервюта.
  • 19 2 от най големите имена

    42 0 Отговор
    В медицината,които както много други отдавна заглушават (по точно се опитват).Сега мисирките какво ще кажат.Добрите специалисти Мангъров,Първанова,Тодоров и другите от 2 години им го казват.
  • 20 ЮЗУ в Тексас

    1 29 Отговор

    До коментар #6 от "Комон Сенс":

    Този университет е частен, намира се в Тексас и е финансиран от баптистката църква с насоченост да осигури на жените равноправие и лидерство. Рейтинг между 801-1000 място в света. Софийският университет дели 591-600 място. В света.

    Коментиран от #29

  • 21 Световното задкулисие

    28 0 Отговор
    Този доктор казва много истини. Вече ще се оглежда. Поръчан е
  • 22 Коментар

    27 1 Отговор

    До коментар #17 от "Комон Сенс":

    4-те изтрити коментара по-горе (11,12,13 и 15) са абсолютно същия, като номер 16, просто има добавени символи, за да не го изтрият автоматично.
    Коментарът ми изразява мнение на база факти.
    Няма нищо нецензурно, или обидно, до въпреки това го трият.
    Това само доказва, че свободата на словото в бг трябва да е на 312-то, а не 112-то място в света!
  • 23 бонуси, милиарди за бялата мафия

    21 0 Отговор
    “ каза, че на официалните данни за COVID не трябва да се вярва, защото болниците получават бонуси, ако пациентите имат вируса“

    “250 лекари подписаха отворено писмо до Spotify, озаглавено: „Призив от световната научна и медицинска общност за прилагане на политика за дезинформации....Като позволява разпространението на фалшиви и обществено вредни твърдения, Spotify позволява на своите медии да вредят на общественото доверие в
    научните изследвания и да сее съмнение в достоверността на ръководените от данни насоки“

    от март 2021 до сега лъжат със стъкмистиката, не случайно нашта куфит стъкмистика се прави в сащ.
  • 24 Айсамани

    26 0 Отговор
    Факти,факти,факти.Ето,тези доктори говорят с опит и факти!Наистина можеше да се спасят много хора,но НЯКОИ не желаеха това!Всички знаем кои са.Истината бива заглушавана,изтривана или обявявана за конспирация.Драги мои,не усетихте ли вече,че живеете в конспирацията?Всичко се случва последователно,както конспирацията обяви?Истината няма как да се потули.Може,за време,но винаги излиза!Тези двамата доктори ще е добре да дойдат в Бг и да обяснят на буля Радка,на Сербезова,на Кунчев,на Витанов и Лъчо Мазното всички тези неща.Също и на Кирчо Харварда.Ей така,бай дъ уей.Хората трябва да имат избор!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Гад

    2 33 Отговор
    И понеже пишещите тук са представителна извадка на свръхинтелекта на Българина, то категоричното ни първо място по смъртност от Ковид и последно по ваксинация се дължат именно на този невероятен интелект.

    Коментиран от #31

  • 29 Комон Сенс

    18 0 Отговор

    До коментар #20 от "ЮЗУ в Тексас":

    СУ има високо класиране по ред други показатели - например брой на студенти и др. показатели нямащи нищо общо с качетсвото на обучение и академичните резултати.

    Отделно, едва ли някой в Бг може да спори за по-добра подготовка по темата от този който е създал самата мРНК.

    Както казах по-долу - меренето на дипломи и титли е ирелевантно. Важни са фактите, аргументите и логиката.

    Коментиран от #53

  • 30 Комон Сенс

    20 0 Отговор
    Никога не забравяйте сентенцията на Гьобелс - създателя на съвременната машина за промивка на мозъци:

    Лъжата казана 1000 пъти става истина, АКО никой не публикува истината.

    Затова е тролкова опасно някой да разваля перфектната еднаквост на пропагандните материали. Ако пропагандата пуска лъжи, единичните статии , които я оборват са факални. Ако пропагандата казва истината и 50 на 50 да са обратните статии, пак няма проблем.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 виж ти

    17 0 Отговор

    До коментар #27 от "Коментар":

    Трият мнения само защото в тях има името на един човек?
    Името на този доктор е табу?

    Коментиран от #36

  • 33 1111

    19 0 Отговор
    За сведение: д-р Малоун е откривател на рнк технологията, която е в основата на рнк ваксините. Т.е. когато такъв човек говори за рисковеъе от ваксините, аз се чудя на кого да вярвам - на кирчо, радка и сербезова, или на него! Хора, мислете преди да се включите в този експеримент.
  • 34 1111

    11 0 Отговор
    Яко трият конентари
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Коментар

    13 0 Отговор

    До коментар #32 от "виж ти":

    Дам, добавях символи за да установя точно къде е "проблемът".
    Наистина странно, много странно, все се надявах поне уеб медиите да са 100% свободни, но уви.
    Явно има неща и писания (освен вулгарните и обидните), за които не бива да се пише свободно?!
  • 37 сзо хигенисти, митиматъци, фармацефки,

    21 0 Отговор
    “ В отговор докторът споделя през ноември в Американския сенат, където е извикан, че 50% от хората можело да бъдат спасени. След това, на 10 март 2021 г., свидетелствал под клетва, пред сената, и бил категоричен, че 85% от смъртните случаи можело да бъдат избегнати.

    “Знаем го, защото правихме проучвания, с които показахме, че с дори ранните протоколи имаме 75% спад на хоспитализираните пациенти.

    Според мен това нещо е целенасочено - още от самото начало ми изглежда, че има подтискане на дадена терапия, за да може да бъде промотирано изолиране, смъртност, приемане в болница, и според мен това е напълно умишлено, за да може хората да го приемат и след това да се приема масова ваксинация.”, безкомпромисно добавя д-р Маккалоу.“

    Гмо експерименталки, задължителни тестове и маски, скъпа клинична пътека= на милиарди печалби за корпоративните фарма и борсови олигарси от държавни поръчки, задължително купуване на тестове, маски, десетки милиони бонуси за местните вносители, хигиенисти, рекламиращите тестове и маски доктори, доценти, професори, фърмацефки и т.н
    Просто медицински бизнес и фарма продажби
  • 38 Бивш левскар

    12 0 Отговор
    Някой постави пръст в раната.
  • 39 Христо

    21 1 Отговор
    Искрено съчувствам на простреляните с "ваксина". Пазете се, вече няма връщане назад, и престанете да се дупчите.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 набухвател

    1 0 Отговор
    Малоун, който е един от пионерите на иРНК-ваксините, каза, че на официалните данни за COVID не трябва да се вярва, защото болниците получават бонуси, ако пациентите имат вируса, и че правителството е „извън контрол“ и "потиска" данните."Ето този номер с бонусите(пари) изкривява всякаква статистика!!!!Това е основен закон за манипулация,известен и усъвършенстван от времето на Вавилон!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 набухвател

    5 0 Отговор
    Последен опит-обръщам палачинката:
    Ваксинирайте се!ТЕ се грижат за вас!Никой,ама никой не взема пари във връзка с ковид!И да знаете-земята не е плоска!
  • 50 Копипасте

    13 0 Отговор

    До коментар #48 от "набухвател":

    "Хората, които отнеха всичките ви свободи през последните 2 години, те са социални инженери, политици, лидери на глобалистичната мисъл, банкери, фанатици на СЗО и други подобни. Тяхната армия са „мейнстрийм медиите“, които в момента са буквално перфектната и денонощно работеща пропагандна машина за водения от ++++++ пандемичен райх." Сложил съм ++++++ вместо името на +++++++ щото знам как модния дизайнер ще грабне гъбката!
  • 51 IVAN

    10 0 Отговор
    ИСТИНАТА БОЛИ,СЪБУДЕТЕ СЕ ХОРА,НЕ СТАВАЙТЕ ОПИТНИ МИШКИ , ИНТЕРИСУВАТ СЕ ОТ ПОЛИТИКА И ПАРИ ГЕНОСИД ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО, НО КОЙ ГО РЕШИ?
  • 52 Копипасте

    5 0 Отговор
    Случайно или не обаче оня ден мисирките обявиха, че са "хванали" нов много по-заразен щам/мутант ..... на ХИВ в Нидерладния! Люк Монтание е заявил на прав текст, че не са изолирали в чист вид вируса ХИВ, нито връзката между ХИВ и СПИН е безусловно и ясно доказана, но това не попречи на "учени" като Гало и Фаучи да пощурят Щатите, а и света навремето! Не Ви ли напомня на НЕЩО, което се случва сега?! Истерията около КОВИД бавно, но сигурно отминава, защото човеците така мислят : Всяко чудо за три дни, а по-голямото - за пет! Въпрос на време е да измислят и покажат следващия Торбалан?! Доколкото ми е известно НЕЩОТО от Ухан също не е изолирано в абсолютно пречистен от всички каквито и да е примеси вид /няма данни от Китай/, но по цял свят се правят анализи, секвенции ..... и му изкарват от нови по-нови щамове, мутации, кръстоски ..... !
  • 53 Запознат

    3 0 Отговор

    До коментар #29 от "Комон Сенс":

    Случайно или не познавам професор от такъв университет. Там политиката изисква да слушкат, за да папкат. Професорите получават добри заплати, а студентите-лелеяните дипломи, които в САЩ са мираж за простосмъртните. По-свободни в науката са дори във военните училища у нас!
  • 54 sAXOn

    1 6 Отговор
    Явно този е западния Мангъров !
  • 55 ЯЗЪК

    6 1 Отговор
    Дайте ни и мнението на ББорисов ! Той е нашата пътеводна светлина. а него ний се уповаваме само . Нищо , че днес казва -ВАКСИНИРАЙТЕ се , а утре- ДАМАХАТ сертификата , а после , че са с ИЗТЕКЛА годност ! Той е.....само той.....
  • 56 Един

    9 2 Отговор
    Само 34 -000 са лекарите от Европа против вксините.Иначе статията е с много хитър подход,да покаже на промитите мозъци че ваксините са вредни и никой не го е грижа за здравето на хората.Да даваш фалшиви данни за измислени болни от Ковид не е ли престъпление.Целия натиск върху хората да нямат право на избор и да се ваксинират е престъпление.Който иска лек му път и Амин,но не можеш да караш хората насила.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 qko

    0 0 Отговор
    триене 32 % махнати без основание
    112
  • 60 я ада видим кой прав

    3 0 Отговор
    Световноизвестният биолог и вирусолог, откривател на ХИВ (вируса на СПИН) и Нобелов лауреат - проф. Люк Монтание, е починал днес на 89-годишна възраст, съобщи "Франс соар".


    Последната публична поява на проф. Люк Монтание бе на 15 януари 2022 г. на протеста срещу ковид сертификатите и ваксините в Милано, където бе специален гост и изнесе реч пред събралото се множество, седнал в инвалидна количка. Пред демонстрантите той заяви: "Противно на казаното, тези ваксини изобщо не предпазват. Това става ясно постепенно и е научно признато днес. Това доказват не само научните експерименти, но и тестовете върху болните".
  • 61 джо

    0 0 Отговор
    д-р Робърт Малоун
  • 62 дго

    0 0 Отговор
    д-р Питър Маккалоу
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Фелдшер

    0 0 Отговор
    До утре най късно д-р Питър Маккалоу ще бъде свален от всички сайтове.Във форумите името му ще бъде автоматично изтривано.