Last news in Fakti

2 Юли, 2022 19:00 12 006 217

Когато гръм удари

  • руски газ-
  • македония-
  • кирил петков

Или трите звучни шамара от Киро

Когато гръм удари - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Автор Ивайло Михайлов

Добре. Киро няма да бъде предложен за премиер. Успяхте.

Но! Преди това просто Киро ви фрасна три толкова звучни шамара, каквито не сме виждали от преди сто и повече години. И то само за шест месеца, да, защото единият го обеща още през януари.

Все пак ще ги опиша хронологично, защото има и градация.

Първи шамар – стоп на руския газ! Ауу, какъв вой се надигна. Всичко живо жалкар, закачен повече или по-малко за тръбата, ревна. И по тръбата си течаха около 3 милиарда куб.м газ. Представяте ли си, тези жалкари да бяха поискали от путлер да им връща, хммм, нпр. По 1 евро на куб.м? Три милиарда евро годишно!!! А те, жалкарите, без да им гледам в канчето, я са вземали стотина милиона, я малко повече, ама с включени и тези за разпределение на по-долните, по веригата де, жалкари. Някакви жълти стотинки за путлер. Смешно е да се каже дори, че харчел за пета колона.

Втори шамар – М А К Е Д О Н И Я Я Я! Е, такъв дипломатически успех и в най-големите си мечти не съм очаквал. След почти три годишна изолация по тоя въпрос в ЕС, след милионите, похарчени, видимо напразно, за „лобиране” от страна на С. Македонската влада, пробивът беше страхотен.Това, което Киро обеща през януари, че ще се случи до шест месеца! Над 90% от българските искания, а ако питате мен, то си е 100% с правото на вето върху всяка преговорна глава от страна на България, и с подкрепата на 170 народни представители, френското предложение беше прието и единодушно от ЕС! Опааа, сега какво става по Вардаро? Не искат? Не искат да отворят досиетата на УДБА? Не искат да спазват Копенхагенските критерии? Е-е-е, ама това е Съюз, в който правата на Човека са на пиедестал. Оправяйте се, северомакедонски братя, сега вече топката е изцяло във вашето поле, и там ще си остане. Благодарение на Киро.

Третия шамар - на Киро в оставка. За него говорех, че от преди повече от 130 години не сме имали такова Събитие! Да бъдат изгонени 70 служители на ФСБ, или ГРУ, все тая, но назначени в посолството в София. Готвачи, фризьорки, може и инструктор по фитнес – всички сигурно са преминали школата (на КГБ). Всички са имали по някоя задачка на българска територия. Не да бръснат или тренират, разбира се. Множко са ни. Да си ходят по живо, по здраво. Реципрочност пишело в Женевската спогодба – наши 40 дипломати в Москва, техни точно толкова в София. Разбира се, това е само малка крачка в процеса на депутинизация, но трябваше огромна смелост, за да се направи! Та трябва да си го пазим сега, че тия ония си имат новичок и какво ли не още…

А нали помните какво му се случи на Стамболов…


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 339 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 киро е най-добрия

    210 343 Отговор
    премиер който скоро сме имали! Дано Асен продължи в същия дух.

    Коментиран от #82, #187, #204, #210

  • 2 Митрофанова

    157 205 Отговор
    Довиждане шпионираща лельо. Всъщност тя просто си върши работата. И ако не е тя, ще е друго ченге. Да бъдем, честни, тя на няколко пъти се извиняваше за глупостите на своите колеги-агенти и на джуджето путин, за антибългарските глупости, които сътворяваха напоследък в Македония и България. Обаче свалянето на правителството със SMS мина всякакви граници. И Бога ми, на това трябваше да се отговори. Дори и тя трябва да бъде изгонена с още трийсетина агента. Да бъдат закръглени на 101.

    Коментиран от #188

  • 3 КОй

    85 180 Отговор
    Аууу ушанките харесват тези редове хахахахахахаха

    Коментиран от #40

  • 4 Една

    248 106 Отговор
    поръчкова щуротия , повод да се превишаваш от смях на такова безсилие и тъпота ! Браво !

    Коментиран от #9, #31, #205

  • 5 Ал Бунди

    156 211 Отговор
    Браво...точно в десетката. Направо им разби мутрите на мутрофановци. За това вият сега Р.Овч.- ите..Тасковците и цялото червено воинство, накачулено на хранилка под полата на Мутрофанова..вият, мале ле, като карпатски вълци вият...

    Коментиран от #19, #43

  • 6 ДА ИЗМЭТЕМ харвардския ГАЛОSHHH

    249 142 Отговор
    Не изкарвайте Киро герой, той е просто слуга на краварите...

    Коментиран от #191, #206

  • 7 Киро е номер Едно

    135 213 Отговор
    Най добрия до момента. Не му мигва окото ни пред путин, ни пред боко, шиши или доган Евалла! На изборите ще смачкат останалите като хлебарки. Пп и ДБ ще управляват с почти никаква опозиция в парламента.

    Коментиран от #57, #111

  • 8 Евала

    98 120 Отговор
    Ясно и точно! Копеййййкиии
  • 9 Да питам

    103 125 Отговор

    До коментар #4 от "Една":

    АБЕ НЕ ЗНАМ КОЛКО Е БЕЗСИЛИЕ, АМА УТРЕ 70 ПАРЧЕТА СЕ ТОВАРЯТ НА ВЛАКА..ИНТЕРЕСНО..А КАКВО БИ СТАНАЛО, АКО ТОЗИ ВЛАК МИНАВАШЕ ПРЕЗ уКРАЙНА, А?

    Коментиран от #52

  • 10 Софиянец

    114 111 Отговор
    Просто Киро ги разката просто
  • 11 Евала

    79 86 Отговор
    Ясно и точно! Копеййййкиии
  • 12 Просто човек

    85 76 Отговор
    Кратко. Точно. Ясно.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 егати

    134 60 Отговор
    Къф е тоя боклук бе , няма ли някой да вземе да помете .
  • 15 хаха

    103 69 Отговор
    Смъртта е следващото нещо, което ще споходи соросоидите и петата колона на слугите на сатаната Запада.

    Коментиран от #120

  • 16 Гост

    115 62 Отговор
    Политиката на този разгонения ни закопа. Дано си го прибере женаму и да изчезва.
  • 17 Я Я Я Я ДА

    55 70 Отговор
    ЗАТВОР ЗА РАДЕВ И КИРО И ВАТ АСАН - НИНОВА В СТАРОЗАГОРСКИЯ ...........ВЕДНАГА .....
  • 18 Киро Камико

    83 112 Отговор
    А бе кво има да теглим локумите БРАВО НА КИРЕТО. ИМА ТОПКИ МОМЧЕТО. Вторият Стамболов

    Коментиран от #89

  • 19 Българин

    86 26 Отговор

    До коментар #5 от "Ал Бунди":

    Цели родове и фамилии за закачени под тази поличка и не само под тази, поколения предатели. Дори и не искам да си помисля това, какво значи да си потомствен предател по кръвна и идеологическа линия работил срещу своята българска държава и народ. Стамболов е най-великият човек. И да тези, които дойдоха с атентати и война срещу държавата си, са безумни терористи и трябва българските служби да се заемат с тях.
  • 20 Ист

    90 33 Отговор
    Нали БСП много реваха с Корнелия, че няма да са в коалиция с ПП. заради рус. дипломати, а сега пак са заедно. Само лъжат и мажат за да са във властта и да крадат. Досега нито едни управляващи не са лъгали манипулирали така нагло като БСП, ПП и ДБ.
  • 21 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    62 44 Отговор
    ТОВА е ПОЛИТИКАТА а и ПОЛИТИЦИ ДЕПУТАТИ МИНИСТРИ лъжат като за ПОСЛЕДНО а КИРИЛ ПЕТКОВ е ХИПЕР лъжец влезна в скандален КЛИП а нали е ПУБЛИЧНА личност МАЙКАТА на ПЕТКОВ кълне по ФЕЙСБУК СЛАВИ ТРИФОНОВ това НОРМАЛНО ли е заРОДИТЕЛ на ПУБЛИЧНА личност
  • 22 Стоенчу

    56 78 Отговор
    Евала бат Киро!Горд съм с теб!
  • 23 Мафиоти

    82 19 Отговор

    До коментар #13 от "оня с косата":

    Нямате си идея мутризирани кръвопийци, че бурята едва още набира енергия. Няма да ви оставим намира, докато не бъдете подведени под отговорност за далаверите, чекмджетата, ктб, хемус и още, и още.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 от мен те това паучи

    45 6 Отговор
    Кире може да се интерпретира по много различни начини , а когато нещо може да се интерпретира по много различни начини , особено на висша държавна служба , не е добре.
  • 26 Браво

    40 68 Отговор
    Гениален...Велик....Образован.
    Порядъка на шамарите ако беше обратен, третия да стане първи, останалите два просто щяха да следствие и щяха да се случат от самосебе си.
    Корупция, кражби, мутри, бедност, зависимост=Митрофанова.
  • 27 Урюрвкос

    14 28 Отговор
    и всичко това от висок патриотизъм и родолюбие, безплатно и безкорист. С това няма да влезе в историята но ако паднат визите ще го пише в учебниците и момите ще пеят песни по седянките.
  • 28 Винкело

    21 30 Отговор
    И хляба! И хляба - 16 стотинки надоле! На места! Нинова кво си мисли, че ако не беше Киро благоволил... а?
  • 29 ИМПЕРИАЛИСТ

    24 41 Отговор
    Ивайло-многознайков, защо не провериш на колко от 70те "изгонени" им е изтекъл срока на пребиваване в България. Друго, "...процесът на депутинизация" ще започне когато анексираме руските имоти в България, а те са МНОГОБРОЙНИ!

    Коментиран от #88, #119

  • 30 С0юзмультфильм

    32 52 Отговор
    Путлер е останал само с бензиностанция без ракети вече, скоро ще плащат с присъди.
  • 31 реру

    32 17 Отговор

    До коментар #4 от "Една":

    "... да се превишаваш от смях на такова безсилие и тъпота..."

    Да... Превиваш се обаче през сълзи от яд, злоба и безсилие...
  • 32 Ал Бунди

    44 61 Отговор
    Като гледам какви къчове фърлят русоподлогите..начи Кирчо е на прав път.. А казват, че тези дни руските визи щели да са на включване. На килограм де. Че много голяма се оказа Петата колона. Ама в Сиберията има място за всички ви. И работа има достатъчно..за доячи на мъжки олени.....
  • 33 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    43 2 Отговор
    у нас мафията си има ДЪРЖАВА

    Коментиран от #37

  • 34 симеон

    41 50 Отговор
    браво киро-бой по ватниците,бой

    Коментиран от #61

  • 35 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    27 8 Отговор

    До коментар #13 от "оня с косата":

    МОЛЯ без заплахи вашата мутри свърши
  • 36 крум

    19 14 Отговор
    смърт на цоциализма
  • 37 Киро Камико

    36 49 Отговор

    До коментар #33 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ами за това се почна..с разчистването на мафиотите. И винаги се почва от към главата...Трябваше да се направи първата крачка..и Кирчо я направи. Харесва ли ти или не, ама казано е -Хубавите работи стават бавно. Все пак..почна се.
  • 38 Смешници

    40 18 Отговор
    Това ли ви е нивото на вписване тук? Средно между махленски език от Радомир и нищо между ушите.Струваше ми доста да прочета тази глупост .
  • 39 Браво

    38 57 Отговор
    Младо момче с модерен мозък. По-мъж от всички заедно.

    Коментиран от #184

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 БПФ

    79 32 Отговор
    Не знам кой е тоя михайлов, но очевидно е поредният болен русофоб - от тия, дето дори лоботомия да им направиш, после изобщо няма да си личи някаква разлика !!!
    Спрял руският газ тоя ненормалник? И КОЙ ще пострада от това? Русия ли, дето дори няма да забележи някакъв отчетлив спад в износа, а предвид растящите цени няма да забележи НИКАКЪВ спад в приходите? - Или ние - дето може изобщо да останем без газ... защото при колосален дефицит, какъвто се формира, газ ще получават тия, които платят най-много... НИЕ ли ще бъдем тези?
    Македония ??? Авторът, очевидно страдащ от когнитивен дисонанс, явно се прави че не знае, че френските мерзaвци в последният момент преправиха договора... изхвърлиха всякакви задължения на "македония" относно признаване на Българският език и история. Сега разбирате ли смисълът на лафът на бабите и дядовците ни: "гаранция- Франция"? Смисълът е, че "гаранциите на френските cвини не значат АБСОЛЮТНО НИЩО !!!
    Изгонването на руските дипломати може да доведе до скъсване на дипломатическите ни отношения, което вече е последната крачка преди война !!! Дори и да не се стигне до там - ако останем без суровини, петрол, ядрено гориво? Какво ни чака? Режим на тока, плюс безумни цени на същия, бензин по 10 лева? Защо? - За да може про100 киро да се натегне пред САЩ и да го потупат по рамото? А срещу тия 70 руснаци няма НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, шефа на ДАНС го призна, отделно заповедта е абсолютно противозаконна, защото дори няма подпис на външния

    Коментиран от #42, #53, #55, #207

  • 42 БПФ

    59 23 Отговор

    До коментар #41 от "БПФ":

    .... министър !!! Да напомним и скорошният колосален гаф - това че не дадохме въздушен коридор на руската дипломатическа мисия, в брутално нарушение на Виенската конвенция... а Турция и Гърция дадоха коридор на Лавров !!!

    Ако бяхме нормална държава, тоя михайлов щеше да е затворен в специализирано заведение, където да бъде лекуван с принудителен труд, силни лекарства и мокри чаршафи, а петков щеше да е в затвора до живот !!!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 България има нужда

    34 52 Отговор
    от спешна депутинизация и киро е този който работи по въпроса ЕВАЛА!!!

    Коментиран от #51, #67

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Бамбука

    31 12 Отговор
    Е, щом ще си говорим за шамари, да не забравяме разтурване на групата "И така нататък". Дългия се скри, а оня дето се острига от понеделник отново ще разхожда потника в студиото им.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Доницети

    37 32 Отговор
    Ако го набарам автора на статията ще изяде повече шамари от Киро простиу .

    Коментиран от #54, #135

  • 51 л;й;к;л;лкл;

    20 9 Отговор

    До коментар #45 от "България има нужда":

    спещно се прегледай джендър

    Коментиран от #56

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Да питам

    18 19 Отговор

    До коментар #41 от "БПФ":

    Абе Таско, абе Ерменков..що се криеш зад това БПФ....или си Р.Овч.-ия ..сега какво ...срам те е да се покажеш ли?

    Коментиран от #59

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    27 4 Отговор

    До коментар #41 от "БПФ":

    господине не ЗАБЕЛЯЗВАТЕ ли как ТЪНКО ТЪНКО някои СЕЯТ омраза между ХОРАТА
  • 56 поредния

    13 30 Отговор

    До коментар #51 от "л;й;к;л;лкл;":

    русофилски джендър!
  • 57 БПФ

    50 11 Отговор

    До коментар #7 от "Киро е номер Едно":

    Затова кляка като кpва пред укропският посланик, който се държи в България като губернатор !!! Набира доброволци за пушечно месо на фронта, заповядва ни да си преименуваме улицата, с официална нота изисква оръжие, нищо че народното събрание е казало: "НЕ !!!". Ако Митрофанова трябва да напусне България, то москаленков трябва да бъде закаран до границата С РИТНИЦИ !!!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 БПФ

    26 4 Отговор

    До коментар #53 от "Да питам":

    Не съм никакъв ерменков. По-смислен коментар имате ли - нещо по същество да ми опонирате?

    Коментиран от #65

  • 60 Хихихи..

    21 6 Отговор
    Преди 130 г. бе лето господне 1892,какво чудо е станало тогава бе,Ивайло,та го съразмерваш с Кировото?! Халеевата комета мина по отподире,в 1910..
  • 61 ИВООО,..ПА НОГО ВРЕМЕ СИ НАВЕДЕН

    38 10 Отговор

    До коментар #34 от "симеон":

    ЗА ТОА... САПУН, БРЕ МÒМЧЕ!
    А И БАЯ...ПОСЛЪГВАШ!
    ПРЪВО,.. ГАЗА БИЛ 4 ПЪТИ ПО-ЕВТИН (а цените 2 пъти ги качиа)АМА НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КОЙ ГО ДОКАРВА И ДЕКА ГО РАЗТОВАРВАТ!
    2) КИРЕ ПРЕДАТЕЛОТ ДО ВЧЕРА СЕ КЪЛНЕШЕ,ЧЕ СИЧКО Д ФРАНСЕТАТА Е РАБОТА НА...ГЕНЧОВСКА И ВЪНШНО?!?!
    3) А ЗА "ДИПЛОМАТЕТЕ" ТАКА СЕ БЕШЕ УПЛАШИЛ,ЧЕ ВИКАШЕ КАК НЕМАШ НИЩО ОБЩО А СА ГО НАПРАВИЛЕ ВЪНШНИО МИНИСТЪР, БАБА ЦАНА -ЧИСТАЧКАТА И НЕНАМ КОЙ СИ?!?!?
    ...ТА ТИА...ШАМАРЕ МАЙ СА ПО... ЗАДНИТЕ ТИ ЧАСТИ И НА ЛЕНА ПО...ПАРАПЕТА!
  • 62 баста

    18 34 Отговор
    За да кажем на менторите им на руските подлоги, че са ангажирали невежи и прости ботове, сме длъжни да им кажем.Спирането на всичко руско е гаранцията, че няма да си получите копейките, няма да мърсите форумите, Народното Събрание и ефира на телевизиите, няма да ни ограбвате и да пълните парите на Кремъл за бомби.
  • 63 Кой е този

    29 11 Отговор
    Глу пак
  • 64 Евала Киро

    22 41 Отговор
    Поклон Киро, Евала Страхотен!!!
  • 65 Отговарям

    5 22 Отговор

    До коментар #59 от "БПФ":

    Оооо..айде у лево бе. Мислиш че ще си губя времето с теб ли. Прочетох поста ти от горе-отгоре и си пролича веднага кой си и какъв си. Хубавото е, че вече свърши хубавото време за такива като теб.Нещо не ясно? П.П/.. нали виждаш, че нищо не зависи от теб..кучетата лаят..керванът си върви. И мини през Д.Ц. да си вземеш хонорарът...че може и да изгориш. И тогава язък ти за напинянето...

    Коментиран от #75, #127

  • 66 Българин

    47 18 Отговор
    Стамболов докара чумата на Кобургите, която вкара България в две балкански и две световни войни ни докара до две национални катастрофи.
    А тоя да го сравнявате с някой от великите ни предци е нелепо. Той самият е нелеп. Мислех, че няма по-противен от Тиквата, но харвардският куролатор го задмина с 200. Това сам да паднеш от власт и пак да продължаваш еднолично да твориш тъпотии, за които няма да поемеш отговорност е рядко гнусен гьонсуратлък. Не ми дреме за руснаците. Въпросът е как се случват нещата. Тоя кретен утре може и във война да ни вкара, дотолкова е неуравновесен и опасен.
    Вие ли ще му воювате за каузите като си получите повиквателните? Или ще възнете с него зад граница?

    Коментиран от #80

  • 67 асдаа

    39 18 Отговор

    До коментар #45 от "България има нужда":

    КитоТъпото свърши курса. Вече е политически труп. Не че някога е бил нещо друго.

    Коментиран от #77, #83

  • 68 Хахаха

    23 44 Отговор
    Киро със замах удари родоотстъпниците русофили.
    На следващите избори ПП ще имат поне 130 места

    Коментиран от #93

  • 69 Георги

    37 11 Отговор
    Сега краварите празнуват, но последняя винаги се смее на първите. Познайте кой ще опере пешкира?! Такива неща в дипломацията водят до много лоши последствия.
  • 70 Смръдлю

    23 6 Отговор
    Ивайло, ивайло, много ти царско името, но чурук приказки редиш, бе брато! Ама то времето ще покаже!
  • 71 Нека воят на рубашките започне….

    16 30 Отговор
    СЕГА…..

    Коментиран от #78

  • 72 Евтаназия за вас

    18 5 Отговор
    Чиста диария
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Госттт

    30 9 Отговор
    Ти къде сравняваш Простокиро със Стамболов?!?!? Не може гигант с ла…но да сравнява … гиганта е Стамболов, за неразбралите.
  • 75 БПФ

    19 5 Отговор

    До коментар #65 от "Отговарям":

    Няма да ми отговаряш по същество, защото НЕ МОЖЕШ. Имаш две мозъчни гънки - едната ти е да плюcкаш и кeндзaш, другата - да псyваш. Ти си обикновена протоплазма и цяло геройство е, че си се научил на членоразделна реч.

    Коментиран от #90, #125

  • 76 Механик

    32 8 Отговор
    Просто Киро си е ПРОСТО.
    както искате ни го поднасяйте, нищо не променя фактите!
    Нека ПОСЛЕДНИЯ СОФИЯНЕЦ да има угризения ( другите шилeта,подобни нему)
  • 77 Асен

    13 30 Отговор

    До коментар #67 от "асдаа":

    ще довърши започнатата депутинизация от Киро, най накрая България ще се освободи от руския ботуш!
  • 78 БПФ

    24 9 Отговор

    До коментар #71 от "Нека воят на рубашките започне….":

    На есен ще почне воят на всички ни.

    Коментиран от #92

  • 79 Селяк

    36 7 Отговор
    Добра статия… уви трите Шамара на Киро дори не се доближават до останлите обещания които направи!!! Като се започне с борбата с корупцията, та чак до вкарване зад решетките на мафиотите, и отстраняването на Гешев… и много много други празни обещания които не се случиха, но това което се случи, беше да изчезнат 9-милярда през първата една седмица в началото на управлението им, да замразят минималната заплата, да говорят че покачването на бензина е спекулация и няма да мине 3лв (обещаваше Киро по ТВ), прекратяване на руския газ за да взимаме пак руски газ но чрез посредници (по-скъп), увеличаване на храни, ток и вода, без таван на цени за да пълнят хазната, телгене на седмични кредити… обещаване на .25ст по ниска цена на гориво и накрая и там омазаха гащите (не било задължително ами пожелание), изобщо тея 3 Шамара за които говориш, не могат да залъжат повечето българи които станах по-бедни от преди и всичко заради лапачите в парламента! И под лапачи визирам всичките 240 на брой - разлика не виждам никаква! А относно Македония изобщо голямо хвалене направи, а те така ни го сложила леко, че дори и не усетихме, не става дори за хвалене, като единственото условие на Македония е да впише българите в конституцията си, а останалите неща вече не са задължителна мярка по последните изменения на Макарона.. голяма хвалба, колко ли са ти цакали за тая статия се чудя…

    Коментиран от #199, #211

  • 80 БПФ

    26 12 Отговор

    До коментар #66 от "Българин":

    Ако се стигне до там, ще издирим всички болни русофоби, дори по IP-адрес, ще ги изловим и ще ги пратим на фронта. Няма не искам, няма недей !!! Там - на фронта - да покажат какви са герои. Ако ги избият руснаците, толкова по-добре, щото нямаме нито толкова лyдници, нито толкова психиатри.

    Коментиран от #84, #113, #118

  • 81 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 6 Отговор
    ПЕТКОВ а ВЕСЕЛА ли ще е ЗИМАГ ЗИМАТА в РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ то ВИЕ ПАРТИЯ пп сте КУКЛИ на КОНЦИ повличаики БЪЛГАРСКИЯНАРОД към глад мизерия нищета
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Да питам

    10 7 Отговор

    До коментар #80 от "БПФ":

    Еш па ти..сега ще ни разказваш сънищата ли си? Боже..слез си прибери вересиите..
  • 85 Хха

    16 25 Отговор
    Киро и велик.Ревете тролове гладни.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Пожелание

    10 3 Отговор

    До коментар #18 от "Киро Камико":

    Дано и да приключи като него!

    Коментиран от #100, #186

  • 90 Пак отговарям

    6 11 Отговор

    До коментар #75 от "БПФ":

    Хахахахаха..браво на теб, умния. И не пропусна сам да си сложиш плюс....хахахаха ..
  • 91 Ало,не ти е Киро!

    5 10 Отговор
    А ти кой си? Нещастник.
  • 92 Отговарям

    11 19 Отговор

    До коментар #78 от "БПФ":

    Ти за това ли почна да виеш от сега..Като прелюдия за есента? Не се безпокой. Чемодан-вокзал-Масква. И от там- в Бурятия. Там газ имат колкото искаш. И да не забравиш картичка да пратиш, ей!!!
  • 93 косача

    24 14 Отговор

    До коментар #68 от "Хахаха":

    Навремето такива предатели като киро и тебе са били одирани живи, а кожата им провесена да виси срещу тях натъпкана със слама! И вашият ред идва и страшно ще бъде да гледате какво ви предстои след първия.

    Коментиран от #95

  • 94 култ към личността

    25 3 Отговор
    А дойде с обещания за шамари на Гешев и Борисов.

    Коментиран от #131

  • 95 алоооо

    4 6 Отговор

    До коментар #93 от "косача":

    за лудница си.
  • 96 странно

    35 11 Отговор
    Каква безумна статия . Защо се публикуват изобщо подобни драсканици
  • 97 Ал Бунди

    4 18 Отговор
    ...Като гледам сина ми и твоето мислене ,май младите работят само устите ви...това казва всичко. И аз не живея в Бг от доста отдавна и нямам проблеми. Е, не в Русия де, нито в другите изброени от теб страни..но това, със сина ти изби рибата. Ами, пич..така си го възпитал бе. За останалото хич няма да си давам труд да си хабя копчетата на клавиатурата.
  • 98 ..........

    31 10 Отговор
    Номер 41 БПФ е абсолютно прав.Нали знаете,че вече газа е на привършване и няма от къде?Отделно новия не е по-евтин този,който дойде,а 4 пъти по-скъп и затова вдигнаха цените на тока и парното.Чакат се масови фалити.За Македония ни излъгаха.След подписа са отменили някои от точките.А Кирчо рискува националната ни сигурност след този дипломатичен скандал.Ако се закрие посолството това означава война,а най-малкото ще е без гориво за АЕЦ и без петрол.В превод:няма да има ни бензин,ни ток.Гръм да го удари Кирчо.Господ забавя,но не забравя.Даже чичо му,който е отец не го понася това адово изчадие.
  • 99 Балъка BG

    5 15 Отговор
    Той обеща, като е прогнозирал че сикаджията ще го дигне пръв за себеспасение. Ако е тарикат сега ще избере избори и руските подлоги с олигарсите си в канала.
  • 100 Ал Бунди

    12 21 Отговор

    До коментар #89 от "Пожелание":

    Ами това ще е доказателство, че е постъпил правилно..не се ли сещаш. Защото след като е разгонил руснаците, България е дръпнала рязко напред. Поне История чети понякога преди заспиване.
  • 101 Пенчо

    26 2 Отговор

    До коментар #86 от "Смешник":

    Абсолютно си прав ... Все повече ми се струва, че преди 89та имаше по-мислещи и по-критично настроени хора. Както е казано - добрите времена раждат слаби характери; слабите характери водят до лоши времена и т н.
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Еднополюстният свят свърши

    33 11 Отговор
    И този Ивайло Жалкаря, и Киро Лъжата-Ревльото ("руснаците ме свалят от власт"), са психично нестабилни (да не кажа друго) параноици и абсолютни дилетанти. Държат се като словесни улични хулигани! Русофобията замъглява разклатената им психика, зад всеки ъгъл ги дебнат КГБ, ДС, ФСБ, КПСС. Жалки марионетки!
  • 104 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    27 11 Отговор
    Михайлов, как не те е срам да сравняваш този мошенник със Стамболов?
    За разлика от това сукалче Стамболов е бил истински БЪЛГАРИН и никое посолства не му е нареждало какво да прави!
    Намали дозата!
  • 105 Автора на статията

    28 11 Отговор
    Е пълно куку.
    Изобщо не осъзнава какви простотии сътвори лудия с картечницата.
    Ама явно мозъчния му капацитет не може да проумее простотията.
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Мисля

    28 8 Отговор
    Сериозната журналистика може ли такъв гнусен език,пълен с обидни епитети да бъде публикуван?Къде е експертизата,анализа,къде е езика на Вазов и Ботев?Срам ме е от редакторите на сайта.
  • 108 Кажи нещо

    25 7 Отговор
    Махнете снимката на тази политическа карикатура в рокля. Рев-лъжи-рев-лъжи. Опасен е за страната си, като Зеления потник!
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Хихихи

    26 7 Отговор
    Драскача са го ударили три гръмотевици, явно
  • 111 Йово

    12 22 Отговор

    До коментар #7 от "Киро е номер Едно":

    Не го знам кравари ли са, американци ли са, но каквито и да са но предпочитам с тях, отколкото с ушанките.
  • 112 Аристотел Български

    11 23 Отговор
    Още великите Левски и Раковски Стамболав и много други видни и прозорливи българси политици дори Вазов в късните си години ясно и категорично са се произнесли относно вредета от миризливиятт казашки ботуш. Айде да не се излагаме и оскварняваме пометта на тези велики българи за шепа копейки.
  • 113 Българин

    9 18 Отговор

    До коментар #80 от "БПФ":

    Осъзнаваш ли фашистката си риторика?
    Ела ме закарай на фронта. Ето ти и IP-то ми: 127.0.0.1 :)
  • 114 ДрБр

    27 6 Отговор
    Защо давате трибуна на дебили?
  • 115 НАЧИ НИЕ ИЗБРАХМЕ ПРОСТАКА КИРО

    25 9 Отговор
    ЗА ДА НИ ФРАСКА ШАМАРИ , ТАКА ЛИ ------- ТОЙ ТОВА ЛИ ОБЕЩАВАШЕ ЗА ДА ГО ИЗБЕРЕМ ? ТОЙ НЕ Е ЛИ БОКЛУК СЕГА ?
  • 116 СТАМБОЛОВ КАТО ПРЕДАТЕЛ Е НИЩО ПРЕД КИРО

    19 8 Отговор
    И НАКАЗАНИЕТО ТРЯБВА ДА Е РЕЦИПРОЧНО И ПО ЗАСЛУГИ !
  • 117 Айде Бегай

    13 4 Отговор

    До коментар #86 от "Смешник":

    Не се хаби, Ал Бунди си е един продавач на обувки, предполагам китайски.
  • 118 Смерш

    7 6 Отговор

    До коментар #80 от "БПФ":

    Там на фронта оръжието може да бъде обърнато и към командирите.
  • 119 МиДа

    4 6 Отговор

    До коментар #29 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Няма да ги анексирате, а ние ще ги национализираме, нали така правят комунистите!?!
  • 120 Верно ли

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "хаха":

    Или маймунската шарка...
  • 121 Петко

    25 7 Отговор
    Незнам кой е написал неграмотната статия , но да предположим , че софиянец . Та сега сигурно ти е добре защото е лято , но зимата ще дойде и тогава ще видиш четвъртия шамар който ще е по теб и той пак ще е от Киро. Сещай се за него когато ти къркори корема и задните бузки ти треперят от студ.
  • 122 СЛОНА

    3 3 Отговор
    А САМО ДА ПИТАМ , А НА ГЕОРГИ ДИМИТРОВ!!!......?
  • 123 Филипов

    19 5 Отговор
    Три шамара за нас българите, за съжаление.
  • 124 ха ха

    19 5 Отговор
    прав е автора , киро раздаде шамари , но тоягите в отговор ще си ги носим ние , както и мизеривта осигурена от мафията ,на която не пожела да удари шамар
  • 125 Верно ли

    9 2 Отговор

    До коментар #75 от "БПФ":

    Хахаха, това беше добро, ама па от друга страна ти се чудя за какво трябва изобщо да се хабиш с "това" - отдавна съм го заподозрял, че заработва за ФаТки за да "стимулира" коментарите с писаниците си, които въпреки, че са членоразделни, са абсолютно безмислени. Върха на капацитета му е да те прати някъде за рубли. А аз отново питам - къде ги дават рублите, че ми пИсна да им работим без пари и на руснаците, достатъчни са ми либералните ни партньори, дето и на тях им бачкам за 3 пъти по-малко, отколкото плащат в техните държави!!!
  • 126 платен драскач е

    23 4 Отговор
    жалкото авторче на тази мозъчна пръдня - да си избърше устата след като спре да лиже задника на про100 киро - съвременното мекере
  • 127 Циник

    30 5 Отговор

    До коментар #65 от "Отговарям":

    Колега, само на теб ли не ти стана ясно, че Киро отсега натам ще види власт само през много крив макарон. А ПП може да останат на власт само с някакви много тежки компромиси. На ПП им бяха дадени 6 месеца да докажат, че нещо става от тях и те доказаха, че са тотално некомпетентни. Нищо от техните борби с мафии и реформи на съдебни системи се случи. Ама да, дадоха урок на Путин! Не знам кое е по-жалко- техните опити да го представят като велик успех или напъните на техните избиратели да направят същото.

    Коментиран от #141

  • 128 Ежко Бежко

    15 9 Отговор

    До коментар #86 от "Смешник":

    Един смислен коментар. Моя живот протече по същия начин. Разликата е, че аз се върнах в БГ преди 7 години, но вече не издържам и след Нова Година се омитаме оттук заедно с бабата и котката. Поздравления за написаното.
  • 129 Ехо

    25 5 Отговор
    Този от коя лудница го пуснаха. За първия успех на просто Киро- газта е с 8 долара по скъпа и няма договор за следваща. И какво следва мерки, може би като тези за които дочуваме от Европа. Отопление до 18 градуса, един път в седмицата баня- ще се върне стария поздрав Честита баня", а някой ни осмиваше за това. Гледахте ли човека от Пловдив, който се изключил от енергото и кара на слънчеви панели- всеки разход на енергия е разчетен по минути и вечер без ток. Браво Киро, ако руснаците скъсат дипломатически отношения с нас може да останем и без гириво за АЕЦ. Не чехите ще го сменят с американско и ние може да го направим, но може и да гръмнем, но ти ще си в Канада.
  • 130 Какъв жалък памфлет

    22 4 Отговор
    Юювъв възхвала на предателите и унижението на българите? Рано или късно възмездието ще настигне автора! Както вървят нещата, по-скоро ще е рано...
  • 131 Ехо

    22 2 Отговор

    До коментар #94 от "култ към личността":

    Да си чул нещо против Гешев от както извзеха записите от МС.
  • 132 Бгбг

    22 9 Отговор
    Тоя списвател е ненормален като Киро Простото!!!
  • 133 Лъжливото овчарче и червената шапчица

    25 9 Отговор
    1. Купуваме от американците РУСКИ газ на двойни и тройни цени!😂😂😂2.Ако не беше Борисов да инициира падане на ветото, Кирча щеше да се гъне като червей пред господарите си, да обяснява защо не си е свършил задачата за която са го турили за ЦАР😂😂😂
    3.Това дали е изгонил руснаците е още неясно, в следващите дни ще излезе всичко наяве и тогава дано на всички зомбита им стане ясно- Кирил НЕ е българин, и хич не му пука за България, още по-малко за БЕДНИТЕ😂😂😂😂Знаете мнението на двойника му Асеня, относно бедните😂😂😂

    Коментиран от #139

  • 134 Тук

    8 19 Отговор

    До коментар #24 от "Я Я Я Я ДА":

    С чии денги казваш? Личи си че си путлеристка подлога щом използваш тази дума.
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Дада

    19 10 Отговор
    Помним какво се случи на Стамболов,помним какво се случи и на Стамболийски.Помним и защо им се случи,чакаме сега да се случи същото и на родоотстъпниците Просто Киро и Баце Бойко.
  • 137 Митрофановна

    11 19 Отговор
    Киро беше велик и такъв ще остане в българската история!!!
  • 138 Гоуем демократ

    27 8 Отговор
    Егати шамарите!!!Само че те ще рефлектират негативно върху собствения му народ!!!Тоест бих казал грешка след грешка, грешен ход след грешен ход! Та така световно неизвестни ми авторе шамарите са върху всички нас!!!!!
  • 139 ??????????....

    17 2 Отговор

    До коментар #133 от "Лъжливото овчарче и червената шапчица":

    Каква е цената на американският газ който купуваме?, просто да ме осведомиш.

    Коментиран от #142

  • 140 "трите звучни шамара

    8 7 Отговор
    И ШУТА В Г......ЗА МУ...😬😬😬

    Коментиран от #166

  • 141 И зако му е вече власт на Киро?

    11 10 Отговор

    До коментар #127 от "Циник":

    Той свърши задачата,за която бе поставен,демек тва дет го стори,друг българин не можеше(по редица причини!).С други думи изпълнил е задачата на "кукловода"-времето се мени;няма кой да ти дава вагони с евробанкноти и ти да виеш срещу него(русиа кво ти дава?).Дай ся да видим Асенчо как ще поеме поста.Хммм!Чи къффто е строг в ръководството и...нам дъл му ръбийш.
  • 142 Фактите говорят, боговете мълчат,😁

    18 6 Отговор

    До коментар #139 от "??????????....":

    Цената за юни 2022 г. одобрена от КЕВР е 141,36 лв./мВч, ако получавахме то договора ни с Газпром, щеше да е 127, 71 мВч, т.е. с 11,50 процента е по-скъп газа за българите, благодарение на "отличната" политика на кирококорчов.И това е само за 1 месец, летен, а какво ще бъде зимъска, когато сняг забръска😂😂😂😂
  • 143 рОснака

    13 11 Отговор
    Вие в ЕС сте добре ,вземате дебели заплати,и изобилие от храна,технологии,тука в Русия заплатите са по 160 долара ,а сега е тотална безработица,няма храна в магазините
  • 144 Кун и Лингус

    19 10 Отговор
    тези дето аплодират Киро лунатика дали ще се чувстват така екзалтирани и зимата при режим на тока, хляб 3 лева, бензин 5, когато има? Или по стар обичай нашият хоризонт е от днес до салатата довечера...

    Коментиран от #145, #148

  • 145 рон джереми

    9 3 Отговор

    До коментар #144 от "Кун и Лингус":

    Я си ближи Кун и Лингуса и не се обаждай много много!
  • 146 възрожденец

    8 9 Отговор
    Киро е национален герой!
    Трябва да си го пазим сега, че ония си имат новичок и какво ли не още…
  • 147 Стига бе

    11 11 Отговор
    "Готвачи, фризьорки, може и инструктор по фитнес – всички сигурно са преминали школата (на КГБ)."

    СИГУРНО!!!

    Със сигурност няма такъв и.д.и.о.т.....
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Мики Маус

    7 12 Отговор
    Браво за статията!!! Подлогите на антицивилизацията на путлер да си плачат колкото сакат!!!
  • 150 МИСИР

    15 5 Отговор
    НА КВО СЕ КЕФИШ БЕ КАУН ШАМАРИТЕ СА ЗА МАЙКА ТИ И БАЩА ТИ ДЕТО ЩЕ СИ КУПУВАТ ХЛЯБ ЗА 3 ЛЕВА НА КВО СЕ КЕФИШ НА ПОВИШЕНА БЕЗРАБОТИЦА ИНФЛАЦИЯ И МИЗАЕРИЯ НА КВО СЕ КЕФИШ МИСИР ИЗВРАТЕН ЖЪЛТОПАВЕТЕН Е НЯМА ДА Е ДЪЛГО ВЪЗРАЖДАНЕ ИДВА С ГОЛЯМАТА СОПА АДЕ КЕФИ СЕ И ГЛЕЙ СОПАТА

    Коментиран от #155, #193

  • 151 Опорки

    15 3 Отговор
    на стандартен Шорошки троляк. Още като видях, че същият руски газ, но 30% по-скъп през посредник бил шамар (за кого?) и спрях да чета 😂
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 ЗАВЕЖДАЩПРОФКОМИТЕТА

    3 8 Отговор
    ДА СЕ ИЗСЕРЕМЕ РИТУАЛНО НА РУСКИЯТ УЛТИМАТУМ.УРА ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ!
  • 154 Хохо секса

    3 9 Отговор
    "Първи шамар – стоп на руския газ! Ауу, какъв вой се надигна... "

    Като чета коментарите, воят продължава.
    Продължавайте да виете!
    Смешни сте!
  • 155 Аве КОЧАН

    5 0 Отговор

    До коментар #150 от "МИСИР":

    ПАК СИ СЕ НАЛЮСКАЛ С ШЛЮКАВИЦА ТЕБЕ И ВЪЗРУШАВАНЕ НЕ МОЙ ТА ОПРАВИ
  • 156 ежко

    13 3 Отговор
    Кирчо си поигра на цар 3 дена и сега само можем да му изпеем "Пътнико свиден":)Това са щамари,ама на ги изпющя върху народа български, който ще му сърба попарата дори и когато не си спомня кой е този Киро.....
  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 КИРО Е ПРАТЕН ДА НИ КРАДЕ ОТ САЩ

    12 5 Отговор
    Разширяването на САЩ се извършва не само за сметка на владените от европейски държави територии, но и за сметка на земите, принадлежащи на индианците. Колонизацията на западната част от североамериканския континент се съпровожда с физическото унищожаване на индианците, които били изтласквани от принадлежащите им територии, тъй като били считани за „безполезно и опасно население“. Привидната „законност“ била осигурявана посредством сключването на съответни „договори“. Най-често отпечатъците на палците на индиaнските вождове били подсигурявани посредством достатъчно количество „огнена вода“ – уиски или ром. Към края на 1819 г. общият размер на „купените“ от индианците земи достига 781 352 642 декара (781 352,642 кв. км.), а стойността на тези „покупки“ е само 2 542 916 долара, тоест за 1 щат. долар били „купувани“ 307,38 декара.
  • 159 КИРЧО И КОКОРЧО СА БОКЛУЦИ

    8 7 Отговор
    КРАДЦИ И МОШЕННИЦИ !
  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Пеперуда

    13 5 Отговор
    Едно не е ясно в тази статия - към кого се обръща авторът. Изглежда като да говори на малка група кофти хора. Обаче всичко, което изброява разгонва фамилията на целия български народ. Освен това прозира някаква лична мъст. Такива хора и статии са полезни само на себе си. Иначе носят само негативи.

    Коментиран от #162

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Мармалад

    16 6 Отговор
    бензин 2,30 сега 3,80 всичко по две заплати същите .Голям успех колко платиха на автора .Това с Русия е пълна простотия
  • 164 Макробиолог

    7 4 Отговор
    По народному назано--когато гръм удари т.е. бОрис пр...на,Кирчо се на..ра.
  • 165 възрожденец

    11 15 Отговор
    Първи шамар – стоп на руския газ!
    Втори шамар – М А К Е Д О Н И Я Я Я! Е, такъв дипломатически успех... пробивът беше страхотен.
    Третия шамар - на Киро в оставка... изгони 70 служители на ФСБ, или ГРУ

    Благодаря!

    Кирил Петков го постигна за 6 месеца,
    а г-н Борисоф за 12 години успя само да си напълни чекмеджето

    Благодаря, Кирил Петков!
  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 ????

    5 3 Отговор
    Всички се нахвърлиха срещу Кирил Петков и Асен Василев. Старите хора най добре знаят какво е било ореди и след. Всипко си е по старому. Удряха младите умните красивите пи бай тошово време. Питай Ясен, чета че е адвокат. Нагъл, обиждаш, но тати бе цк на бкп. Помним ги. Спяха и идваха на работа пена селянката от иваново с трима и един съдия изпълнител, на нея нищо, а на красивите можещ... Не става да се живее в Бг, ако не си дете на кгбдс. Диктатура си е. Каза им го Кирил, но те са много бюрократите в малка бг, при живково бяхме многобройни. Човек не може да се ориентира, кой крив, кой прав, кой лъже, но ги сващаме. Радев каза от заплати, а виж кво казва герб за 9 млрд. Къде е бил президента или е съучастник. Въпроси с много?
  • 169 Три

    15 5 Отговор
    Т.е. трябва три пъти да лежи в затвора до живот. 1. За това, че направи цените двойни. 2. Предаде Македония. 3. Подиграва се със страната създала България.
  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Къде беше" умнико" 12год по времето на

    12 1 Отговор
    Борисов, Цветанов, Фидосова Младоженеца,, Гешев,? Мълча, не видя че този Нарид, бе постоянно щамаросван!! ГЕРБЕР НА Хранилка!! Ивайло Михайлов??
  • 173 Ивайло Михайлов?? Тикво проста!!

    12 1 Отговор
    Този Народ го Шамаросва Борисов и патериците му 12 год, сега ли се сети, че има Народ в тази държава!! Къде беше през Герберските години, хранехате и мълчеше!
  • 174 Авторът на тази статия

    17 6 Отговор
    Да си пеи хапчетата редовно. Киро не е само просто Киро, а и много жалко говедо. Тепърва ще си яде шамарите от Стамат в затвора.

    Коментиран от #177

  • 175 Ивайло Михайлов!! Засили се и си Фрасни

    15 5 Отговор
    Главата в една стена, ти си платен Идиот!!

    Коментиран от #176

  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Марина

    7 2 Отговор

    До коментар #174 от "Авторът на тази статия":

    Я кротко бе Шмок льо!
  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 Селяндурчето

    14 4 Отговор
    Ивайло да му носи багажа на кирчо за канада
  • 180 Мунчо

    0 5 Отговор
    Абе Ромската не можа да нашамари Путин ама Кирчо му ударил Три плесници с опакото
  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Мим

    10 6 Отговор
    Не ми го хвали този амерски продажник.Той почти успя да ни вкара във война с Русия.Това и царя по време на ВСВойна не си го е позволил.Колкото са му успехите,два пъти повече вреди донесе на държавата .Изобщо няма място тук,този лъжец,да отива от дето е дошъл...

    Коментиран от #194

  • 184 Иво

    3 0 Отговор

    До коментар #39 от "Браво":

    Младо момче на 42 лета. Културният министър с неговите 30 години трябва да е първокласник
  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 нееееееее

    1 0 Отговор

    До коментар #89 от "Пожелание":

    Внимавай да не го изпревариш!
  • 187 два да му зашлевиш..

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "киро е най-добрия":

    1 шамар изкуствена инфлация заради високата цена на газа
    2 шамар - и двете страни губим от решението
    3 шамар - никаква полза за народа ни от изгонване на дипломати
  • 188 Грешката е вярна

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Митрофанова":

    Някой спря тока правителството с смс, защото нашето момче потупа един президент по гърба..
  • 189 Ми се чини

    6 3 Отговор
    Тоя афтур НЕ Е УМЕН!!!
  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 нееееееее

    4 5 Отговор

    До коментар #6 от "ДА ИЗМЭТЕМ харвардския ГАЛОSHHH":

    НЕ..!НЕ!...НЕ! СЕГА ВИЕ СТЕ НА РЕД КРЕМЪЛСКИ ПОДЛОГИ!!!!
  • 192 ТИР

    5 4 Отговор
    Изтрихте коментара ми,
    А той бе че автора възхвалява три от Предателствата на К.Петков,,, и защо е написал това (путлер) какво Означава,,,
  • 193 нееееееее

    5 5 Отговор

    До коментар #150 от "МИСИР":

    ИДВА ВЪЗРАЖДАНЕ,АМА НА КУКОВ ДЕН!!!!!

    Коментиран от #209

  • 194 нееееееее

    4 5 Отговор

    До коментар #183 от "Мим":

    Къде са разни Грульовци,Телета,Майни и други копейки??? ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА!!!
  • 195 Хахаха

    8 3 Отговор
    По големи глупости не бях чел.
  • 196 Евала

    8 2 Отговор
    Ако успее да ни вкара и в конвенционална война с РФ, ще задмине всички досега.
  • 197 Крис

    3 5 Отговор
    Пълна глупост е тази статия
  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 българин

    3 3 Отговор
    "А те, жалкарите, без да им гледам в канчето, я са вземали стотина милиона, я малко повече, ама с включени и тези за разпределение на по-долните, по веригата де, жалкари. Някакви жълти стотинки за путлер.", не бе брато, питай копейкин, не иде реч за стотинки жалкари, а за копейки и путинци, за най-сигурната и търсена валута по света и най-признатите кремълски военнопрестъпници и слугинажа им у нас.
  • 201 Матей преображенски

    5 5 Отговор
    Какво величаво е извършил цир-ка-джи-ята киро,може би за американската кауза да се е постарал,и ни на-бута в едно неясно и тягостно положение.Все повече се затвърждава усещането ,че сме под дистанционно американско управление и вече назряват условията в които те ще се опитат да ни похарчат в непримиримия си конфликт с РФ.Забелязват се някои подготвителни мероприятия,първото по значение е безвластието,тъй като съвсем скоро ще инсталират временно правителство,а то по традиция е напълно безотговорно,НС се разтурва,всички властови фактори се потапят като подводници,поскъпване на стоките,енергията,инфлация.Почнаха да думкат тъпана на ко-вида отново с тенденция до есента да блокират цялата страна с полицейски мерки.Изобщо терор отвсякъде,за да не може народа да реагира,да няма протести,левите и русофилски движения може да бъдат забранени.И отиваме към сакралния момент--обявяване война на Русия,с помощта на някаква про-во-кация.Стигне ли се до там,развръзката ще е близо,това ще е най-голямата грешка на аме-ри-ка-нистите,ще отсекат със замах клона,на който седят.
  • 202 КИКО

    3 2 Отговор
    А КОЛКО СА В ПОСОЛСТВОТО НА САЩ В СОФИЯ ? 200 броя ? ТЕ КАКВО ПРАВЯТ ???? САМО ПИТАМ !!!
  • 203 ууу

    0 0 Отговор
    ЦЕНЗУРААААААААААААААААААААААААА !!!!
  • 204 Точно така е!

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "киро е най-добрия":

    Мното смел излезе усмихнатият Кирил евала!
  • 205 До 4: поръ.чков си ти,

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "Една":

    бе, нещаст.ник! Само можеш да завиждаш на Кирил, смел премиер, а не като оная миш.ка дебе.ата му.тра Банк.янска дето им се кланяше на Пу.тински..
  • 206 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 Кун и Лингус

    4 1 Отговор

    До коментар #199 от "Реалист":

    ама лиолио, то и за Украйна четем суперлативи в западните медии и клетви за подкрепа до гроб, но реалността е по-различна. Искаш ли и тук да стане като в Украйна? Защото Америка и Западът разчитат точно на такива като тебе, за да направят България втора Украйна.
  • 209 МИСИР

    3 1 Отговор

    До коментар #193 от "нееееееее":

    НЕ НЕ АМА ДАААААААА ИДВА ВЪЗРАЖДАНЕ АЙДЕ МИСИРИТЕ НА ПЛОЩАДА ТАМАН Е ЛЯТО А И ПАРИ ЗА МОРЕ НЯМАТЕ
  • 210 незнайко

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "киро е най-добрия":

    В какво е най добрия ? В ЛЪЖИТЕ ЛИ ? Да наистина е най добрия !!! ВИЕ БЪЛГАРИН ли сте който сте писал този коментар ??? ЯВНО НЕ !!!
  • 211 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #79 от "Селяк":

    тц, тц, тц, значи по време на световна икономическа криза, Ковид и руска инвазия ние сме максималисти - всичко, което не е свършено до сега трябва един да го свърши, хахахаха, вие в ред ли сте?
    Ще прибавя и последния голям удар на ПП - Капитан Андреево. Те там преля чашата на олигарсите, щото им затвориха голям кран, много широк и с много разклонения.
    да добавя че и за първи път българско правителство е приемано като равни с всички държави и четем в западните медии суперлативи за тях. Какво мислите, че им е мнението за Бойко Б., който не спира да ламти за още власт и няма срам да говори срещу К.Петков и ПП? Ще ви кажа - мнението им е като за бай-Ганьо!
    Дано имаме повече смели и умни хора като К.Петков и екипът му, за да се видим с малко спокойствие и доброта, и дано видим малко смирение, а не да сте озлобени като бясни кучета и да лаете лъжи по форумите, каквото се вижда сега.
  • 212 Киро Простото

    1 0 Отговор
    ивчо, ако видиш някой ден през прозореца, че някой ближе нещо нечисто та чак слюнки хвърчат, да знаеш че това не е прозорец, застанал си пред огледалото.
  • 213 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 214 нормален

    1 0 Отговор
    Киро Долара и Асен Цента Тия не ги искаме марш от България отидете при тия които ви плащат
  • 215 Сито

    0 0 Отговор
    Не знаем кой кой! Но се знае, че демократите се готвят да си гласуват пенсии от 3600лева! И се хвалят! А вие обсъждайте! Изгонили руските диплмати, но затова пък ще имат западни пенсии! Влизайте в час кой ще ги праща??
    Всичко друго е минало
  • 216 Димитър

    0 0 Отговор
    Пък и ние имаме едни дипломати нямам думи това е повече от 80години.
  • 217 Димитър

    0 0 Отговор
    Пък и ние имаме едни дипломати нямам думи това е повече от 80години.