Last news in Fakti

6 Септември, 2022 09:01 5 361 99

Искрен Митев пред ФАКТИ: От „Продължаваме промяната“ се опитваме да премахнем „бойкоборисовщината“

  • искрен-
  • митев-
  • продължаваме промяната-
  • избори-
  • бсп-
  • дб-
  • итн-
  • президент

Отношенията ни с ДБ и БСП бяха добри, защото имахме добра комуникация, а ИТН разочароваха самите себе си и избирателите си, казва бившият депутат от „Продължаваме промяната“

Искрен Митев пред ФАКТИ: От „Продължаваме промяната“ се опитваме да премахнем „бойкоборисовщината“ - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Какви цели си поставят от „Продължаваме промяната“ в предизборната кампания, която вече върви? На какво ще заложат. За грешките, за поуките от управлението… Както и какви са различията с „Демократична България“… Пред ФАКТИ говори Искрен Митев, бивш депутат от „Продължаваме промяната“.

- Г-н Митев, „Продължаваме промяната“ не прие поканата на „Демократична България“ за съвместно явяване на избори. Социологията обаче показва до 3% консолидация, ако бяхте заедно. Защо решихте да сте разделени?
- Политиците ги обединяват общи принципи, общи цели и общ морал. В този смисъл нещата, които ни събират с „Демократична България“, са много повече от тези, които ни разделят. Така че няма как да ни раздели едно или друго решение, за явяването на едни или други избори. Факт е обаче, че ние имаме различни послания, насочени към различни части на обществото. Както е известно, ние залагаме на силен социален пакет, защото смятаме, че най-уязвимите в обществото се нуждаят от подкрепа и то особено в момента.

- Седем месеца се учихте на управление, но научихте ли се на отговорност? Как гледате сега на процесите в коалицията. Къде виждате ваши грешки, къде виждате удари под кръста…
- Ние управлявахме седем месеца, защото знаехме какво означава думата отговорност. Коалицията бе събрана около принципи и общи цели. Грешките, които сме допускали, не са грешки по отношение на хората, а те са грешки по отношение на политическата действителност в България. Политическото пространство в България през последното десетилетие е формирано под влиянието на ГЕРБ - и то основно в лицето на Бойко Борисов, с активното съдействие на ДПС. Днес ние, от „Продължаваме промяната“, се опитваме да премахнем „бойкоборисовщината“. Говоря за онзи процес на „опростачаване“ на политиката, който цели почтените хора да се откажат от нея, да не искат да участват в нея, че дори да не желаят да гласуват.
Виждаме грешки в нашето управление. Можехме да сме по-категорични - като първа политическа сила, да налагаме темпо за приемане на закони и преследване на приоритети. Опитвахме да балансираме между партньорите, което беше и наше силно качество, но това отнемаше от вътрешната ни енергия.

- С ДБ и БСП някак успявахте. Но ИНТ се оказа „твърд камък“. Вие ли го ритнахте и се спънахте, или те стърчаха прекалено много, че ви накараха и да паднете, защото не си гледахте в краката…
- Отношенията ни с ДБ и БСП бяха добри, защото имахме добра комуникация. ИТН според мен разочароваха самите себе си и избирателите си. Колкото до ИТН, то за нас стана очевидно, че те не искат да работят по заявените предварително приоритети – борба с корупцията, демонтиране на модела „ГЕРБ-ДПС“. Напротив, очевидно стана за всички, че целта беше милиарди за пътища да бъдат раздадени на осем фирми, свързани с лобитата на предишните управляващи, а КПКОНПИ да не бъде реформирана.

- Боричкането между опозиция и управляващи направи така, че не остана време за закони…
- Това беше един от капаните, които бяха заложени. Затова коментирах по-рано, че трябваше да сме по-категорични. Колкото до ситуацията в парламента, не беше боричкане, имаше яростно и категорично противопоставяне. Опозицията бранеше правото да продължава да ограбва България, ние правихме всичко възможно това да спре. Не сме спирали да работим по законодателството. Вероятно помните последните дни на НС – новото мнозинство „чупеше“ кворума, за да не можем да приемем важни законодателни промени.

- Планът за възстановяване реално остана на трупчета, а чакаме пари. Това не е ли по-важно от 2 месеца битка кой ще е шеф на БНБ?
- Всеки ден се борехме България да получи финансиране. Успяхме да предложим такъв План за възстановяване и развитие, който Урсула фон дер Лайен определи като изключителен. Това беше резултат на много работа, на много усилия. В крайна сметка с този план запазихме максимално дълго работата на въглищните централи, защото в противен случай щяхме да сме в много по-мащабна криза. Сега разчитаме на свой ресурс в енергетиката, успяваме да реализираме печалби, запазихме работните места на хората. Също така нямаме проект за парогазова централа. Само си представете следното, че според Плана на ГЕРБ в момента щяхме да сме поели ангажимент да построим парогазова централа... При газ на тези цени?!
Изпълнихме всички ангажименти, за да може България да получи първото плащане – всички! Т.е. Планът за възстановяване не е на трупчета. Второто плащане зависи от редица реформи и законодателни изменения, които са със срок до края на настоящата година. Затова имаме нужда от стабилно управление, от работещ парламент.
Колкото до битката за БНБ, тя беше важна битка. От гуверньора на централната банка зависи много. Говорим за надзор над българските банки... Аз лично не съм забравил фалита на КТБ и стреса върху банковата и финансова система у нас.

- Опозиция и бивши управляващи давате напълно разнородна информация за газа. Ще имаме ли газ през зимата?
- Очевидно е, че газ има. Основният въпрос е в цената. Опозицията и част от бизнеса говорят за „пределно поносима цена на газа“, но тя се определя от борсата, а не от държавата. Когато едностранно „Газпром“ спря газа за България, а както виждаме и за огромна част от Европа, опозицията се възползва от това и опита да извлече политически дивидент - с лъжи, с дезинформация. Виждаме редица представители на ГЕРБ, които говорят за това на каква цена сме купували газ в миналото, когато котировките на TTF в Нидерландия са били значително по-ниски от настоящите. Те сравняват старите цени с тези, които са в момента. Да, несравними са. Но това се случва, когато цяла Европа е зависима от руски газ. В нашия случай, визирам България, зависимостта беше около 90%. Ние я прекъснахме.

- Кога и защо разлюбихте президента?
- В политическия свят хората не се обичат, в най-добрия случай се уважават, а в най-лошия се презират. Усетихме разлика в отношението при смяната на Николай Павлов като председател на „Булгаргаз“. Под негово ръководство България се отказа от пълните количества азерски газ, което ощети държавата. Не ни интересува дали определен човек, политик, партия ни харесва, интересуват ни правилните политически решения.

- Служебният кабинет пречи ли ви… Обявиха, че подготвят закон за приемане на еврото…
- По-важният въпрос е служебният кабинет ще помогне ли на България да направи нормални и честни избори. Това е основната му задача.

- Служебният финансов министър не е много оптимист за бюджета. А вие сте на друго мнение. Къде е истината?
- Ние сме оставили финансите на държавата в отлично състояние. Нисък дълг, излишък в бюджета, потвърден от министерството на финансите. Имахме добра събираемост в държавната хазна. От там нататък можем само да се надяваме, че държавните финанси няма да бъдат компрометирани. Честно казано, много се учудих от изказването на служебния министър.

- След като бяхте управляващи, дадохте ли си сметка защо българските граждани мразят политиците?
- Да, категорично си дадохме сметка, защото 30 години българската политическа класа обещава, а българският народ очаква някой да започне да изпълнява обещанията си. Лаская се от мисълта, че ние започнахме – с повишени пенсии, с безплатни детски градини, с демонтиране на корупционните схеми на статуквото, каквато беше тази на Капитан Андреево, каквито са опорочените договори в строителството, от които милиарди от нашите пари изтичат в джобовете и сметките на няколко души.

- Имате „афинитет“ към вратовръзките… Защо се опитахте да вземете тази на лидера на „Възраждане“ Костадин Костадинов в парламента?
- Жеста ми към Костадин Костадинов вие тълкувате като опит да му взема вратовръзката, а аз се опитах да изразя отношението си към лидер на политическа сила, който се опитва да завърти интересите на България около неговите собствени. Бях потресен от наглостта на този човек, който демонстрира тотално подценяване на интелекта на българите и на хората, които го подкрепят.
(б.р. - Наказание "порицание" получиха народните представители Искрен Митев от "Продължаваме промяната" и Костадин Костадинов от "Възраждане" заради скандала, който направиха на 1 юни 2022-а. След размяна на реплики между Искрен Митев и Костадин Костадинов се стигна до напрежение в пленарната зала по време на дебатите по промените в Закона за досиетата пред очите на децата, които бяха гости в парламента. Тогава Митев хвана края на вратовръзката на Костадинов, а по-късно се извини за казаното от трибуната, уточнявайки, че всичко било истина.)


Бел.ред.
Цитат на Иво Сиромахов:
Убеден съм, че ако влязат в парламента, депутатите от ИТН ще се борят за президентска република така сърцато и всеотдайно, както в предишните три парламента се бориха за мажоритарна избирателна система.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 69 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    80 11 Отговор
    Горко на българите, че се предоверихте на тия с новите български имена - Росен, Искрен, Румен.

    Коментиран от #52

  • 2 продължавамепeдeрacтиите

    90 22 Отговор
    продължаваме да опитваме и скоро ще върнем бойко на бял джип
  • 3 1234567

    92 19 Отговор
    ПП са дъно, ще се събудят на 2.10 в тинята

    Коментиран от #45

  • 4 Гого

    74 7 Отговор
    Май ще премахнат хората първо?!
  • 5 Никога няма да

    92 15 Отговор
    Гласувам за ПП едерасите
  • 6 Човек

    56 28 Отговор
    За това връщате разбойко, че краде по-организирано
  • 7 да де

    74 15 Отговор
    Пак ли това рядкото жалко, че Копейкин не му наби канчето.
  • 8 ами

    79 13 Отговор
    този охлюв освен за манекен на вратовръзки за друго не става
  • 9 Всъщност

    67 17 Отговор
    Дойдохте да изчистите България от Бойко и Гешев , а станахте като тях . Направо очаквам да си направите коалиция с тях , под шапката на Козяк !
  • 10 ПП на кристали

    67 16 Отговор
    опитват се да премахнат „бойкоборисовщината“, а 6 месеца се снимат с това, което е построил и направил!

    Коментиран от #16, #74

  • 11 Кирчо ксерокса

    75 9 Отговор
    Абе палячовци, може и да сте опитали много работи, но въпроса е , че нито една не ви се получава. А аз лично нямам никакво желание повече да чакам да "опитвате"
  • 12 Възмездие

    57 9 Отговор
    Хората искаха промяна, а Херо нареди некомпетентни младоци!

    Коментиран от #34

  • 13 маке

    35 5 Отговор
    Няма го дебилчо....още не си го е извадил от дупенцето)))
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 провинциалист

    52 6 Отговор
    "...общи цели и общ морал" - е тука спрях да чета.
  • 16 Наркос

    13 32 Отговор

    До коментар #10 от "ПП на кристали":

    Вярно е, видях как го построи с двете си ръце и с лични кюлчета злато !
  • 17 Ред в хаоса

    69 9 Отговор
    Посланието на ПеПе-тата им прилича по-скоро на Оставете ни да си довършим комисионните и да си напълним семейните бюджети хаха
  • 18 Винету

    15 67 Отговор
    Браво момчета, продължавайте по същият начин, изринете боклуците гроб и дпс и може и да се отлепим от последното място във всички класации!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Ръб

    57 7 Отговор
    Заради такива като вас Герб ще са първи, и ще има избори безкрай. Всички сте боклуци алчни за власт. Накрая, а той идва, ще има и бой и секс.
  • 21 хихи

    57 10 Отговор
    Ние избирателите пък се опитваме да премахнем ПП ППодмяната...
  • 22 __!__

    55 8 Отговор
    Стига сте ги рекламирали тези кандидат крадци.скриха шапката на Бойко за 6 месеца управление,то не бяха схеми с газа,то не бяха схеми с тока от АЕЦА,то не беше продаване на оръжия,то не беше изкуствено вдигане на цените на всичко най вече далаверата с бензин и дизел.Стига толкова няма вече сиромашка кръв за пиене.Време е да отговаряте пред началниците ви българския народ.
  • 23 Този нещастник

    45 7 Отговор
    Си мисли че ще влезне в парламента
  • 24 Да....

    32 6 Отговор
    Да премахнем Бойкоборисовщината и Кирилпетковщината.
  • 25 Нагъл

    35 5 Отговор
    Тъп шушон
  • 26 Честименски

    35 6 Отговор
    Не не, не е искрен Митов, лъже мискининът му с мискинин, не му вярвайте.
  • 27 Да бе да

    30 6 Отговор
    Да бе да! Опитвате се да надминат и Бойко, и БСП и то взети заедно, в щмекерийте и простотията! И успяхте. Направо ги сложите в малкия джоб с нон стоп нарушаването на Конституцията и лъжите с който бихте и Пинокио!
  • 28 Избирател

    36 5 Отговор
    Искрен вратовръзката,вие нищо не премахнахте,освен себе си.Защото сте кръгла нула,като капацитет и сте страхливи крадци,видяхме ви.На 02.10.22 ще ви премахнем нацяло,ние избирателите.
  • 29 Кир Ливанчо

    26 7 Отговор
    А народът се опитва да махне "продължавамепромвновщината". Само дето тя няма лице, като "бойкоборисовщината". По-безформена и неразличима е.

    Коментиран от #31, #75

  • 30 абе

    19 3 Отговор
    Така се опитвате , с такъв манталитет и потенциал , че направо PR можете да и се цаните на бойкоборисовщината .
  • 31 Защото са червени

    27 4 Отговор

    До коментар #29 от "Кир Ливанчо":

    Те нямат лице. Имат само ръце и джобове. Изгряха на гърба на антибойкоборисовщината. Друго не могат. Могат да лъжат и крадат и да критикуват предишните. На 2.10. хората ще им покажат колко ги "обичат".
  • 32 SDEЧЕВ

    18 12 Отговор
    Има два отбора в БГ СДС и БСП. Този новоизлюпен проект ПП си е чисто комунделна структура,голобради гладни пиленца някои от тях с едва набили бради,като палячото от снимката,Бий комунягите на изборите ,ВИВА СДС

    Коментиран от #55

  • 33 Кочо

    32 4 Отговор
    Този е емблематичен преставител на нещото наречено ПП! Кухи, нищо не значещи фрази, думи като "мафия", "борба", "промяна" и т н ! Тези хора съвсем открито, пред очите на народа показаха какво са: лъжци, крадци, аферисти, празнословци, американски марионетки, некадърни и некомпетентни! Разсипаха енергетиката, донесоха нечувана енергийна криза, инфлация, обедняване в името на слугинажа на САЩ! Кой може да гласува за тези твари след всичко това е ясно - хора с тежък интелектуален дефицит! В медицинската наука си има име за този дефицит!
  • 34 ЕС е чудовище

    18 3 Отговор

    До коментар #12 от "Възмездие":

    Не съм толкова убеден за намесата на САЩ, но Европейският съюз определено имат намеса ... След като слугата им Борисов, бе дискредитиран – намериха други слуги. Стигна се да има двойна политика по външно-политическите въпроси. От МВнР водеха една политика спрямо С. Македония, от правителството друга ... Наскоро от ЕС са одобрили 500 млн. евро за танкове и артилерия за Украйна. Официалната позиция на България нали е да не предоставя оръжие ... а във всъщност през ЕС – сме съгласни на това.
  • 35 лудориите на кире

    22 3 Отговор
    Какво може да се очаква от индивидче с леко налундичав поглед и не толкова леко налудничаво поведение , освен да бръщолеви налудничави неща . Изписахте на Тулупа веждите бе мaлoyмняци , така ли ще го " премахвате " него и тулупщините му с неадекватност и простотия .
  • 36 Студопор

    23 4 Отговор
    Да, и да наложите киропетковщината.
  • 37 тогава беше мобентът

    24 4 Отговор
    Това uдuoтчe публично прояви агресия , грешката на Коце беше , че не се възползва да му намести жироскопа .
  • 38 Този е

    28 3 Отговор
    Пълен глупак. Прочетох малко и се отказах.
  • 39 Ръмпо

    7 1 Отговор
    А на по-ниско ниво кога? Институции като кметства, съвети, общини, културни социални и т.н. НЕ работят. Трябва съкращения в администрацията и смяна на ръководствата им.
  • 40 П'ЕД'ЕР'АСКАТА ПАРТИЯ НА КИРО ГЕ'Я

    28 1 Отговор
    АСАНЧО МИНЕТА, ЛЕсНА ВЕЖДАТА И ДРУСАНИТЕ ЕБАЛНИЦИ...ПРИКЛЮЧИ!
    БЪЛГАРИЯ НЕ САКА... "УМНОКРАСИВИ" ПЕДЕРАСЕ, СОРОСПИИ И БОЙКИКЕВИ МИНЕТЧИИ!
    НАРОДА НЕ САКА ЦЕЛ ДЕН ДА РАБОТИ ЗА 1 КИЛО...СИРЕНЬЕ.
    ФУЙ ЗА ПЕДАЛЕТЕ..И БОЙ
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Мамул

    23 2 Отговор
    Парапетаджии, лаладжии, кристални пицаджии!
  • 43 Агата Кристи

    3 3 Отговор
    35 коментара - 35 ОТРИЦАНИЯ...

    Картината е следната : БЯЛ ДЖИП, в него - БЯЛ КОН, а върху коня - в БЕЛИ ДОСПЕХИ - КОЙ ???... а сега ДЕ... Трудно е да се досетим...

    ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, БЪЛГАРИ !!!
  • 44 Дааа

    25 5 Отговор
    Добре е да благодарим на ИТН, за шута дето ви би на тая труоа, че ударихме дъното за 6 месеца. И кой плаща тия пари, да сте по всички медии от сутрин до вечер, а народа му се повръща от вас.
  • 45 неееееееее

    12 14 Отговор

    До коментар #3 от "1234567":

    ИМА ЛИ БЪЛГАРИ, КОИТО ОЩЕ ДА НЕ СА РАЗБРАЛИ, ЧЕ ПП и ГЕРБ са ЕДНИ и СЪЩИ

    Коментиран от #48, #49, #56

  • 46 премахвача

    22 3 Отговор
    Премахнахте Мата Хари и я заместихте с Лена Парапета , така ли да те разбирам бе смотльо .
  • 47 ДРС

    21 7 Отговор
    Този Митев поканил Десислава Иванчева, осъдена за рекет и корупция на две инстанции, на откриването на офиса на ПП в Лозенец. Чакам да покани някой от Наглите за министър, Рашков се поизмори...
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 1 Отговор
    ПРЕД ИЗБОРНИ обещания ли МОЛЯ
  • 51 Как, като сключват договори за газ с САЩ

    10 2 Отговор
    На 10рна цена ли?
  • 52 Бай градски

    6 13 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Не малка част от членската маса на ПП са ГЕРБ Младежи!
  • 53 неееееееее

    3 0 Отговор

    До коментар #49 от "У'ЙЧО":

    ВУЙЧО ТИ СЪМ БРЕ?!?
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Баууууу

    4 8 Отговор

    До коментар #32 от "SDEЧЕВ":

    Чупката комуноид гербав!!
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 РУДИ ГЕЛА- П'ЕД'А'ЛЧ'ЕТ'О .КУЛТОВ:

    21 2 Отговор
    "АССНЧО НЕ МОЖЕ ДА СТСНЕ ПРЕМИЕР ЗАЩОТО Е... ПЕДЕРАС !!!😂
    "СПЕЦОФФ ОДИТЕ ДО ДУБАЙ НА ..ШОПИНГ, ЗА ДА КУПИ ПРАШКИ НА..АСАНЧО"!!
    ОООООООООХХХ КОТЬОООО....
    СЕ УБАВЦИ
  • 59 онзи

    16 1 Отговор

    До коментар #54 от "ГЕРБ":

    ВЛАСТ НЕ САМО НЯМА ДА ВИДИТЕ, НО НЯМА ДОРИ И ДА Я ПОМИРИШЕТЕ!!!!!!
  • 60 ПЛЯС,..ПЛЯС....ПЕ'ДА-ЛИ'ТЕ,..

    17 1 Отговор
    ПЛЯС...ПЛЯС ПЕДАААЛИТЕЕЕ...КАНАДСКО КОООЛЕЛОООО....
  • 61 Стилиян Костов

    16 5 Отговор
    Добре , но вие сте още по зле, с Радев докарахте държавата до хиперинфлация!

    Коментиран от #64

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 ДАААААА....

    20 1 Отговор
    А ДЕКА Е РИСТЕ ПЕДЕРАСА НА ПРОКОПКАТА, БРЕ ?!?
    ИМА ЛИ ТЪДЯВА ЧЕРВЕНИ БОЙКИКЕВИ ПЕДЕРАСЕ?

    Коментиран от #67

  • 64 Баууууу

    2 8 Отговор

    До коментар #61 от "Стилиян Костов":

    Що не се разкараш бре комуне гербаво?!?
  • 65 Одит

    20 2 Отговор
    ПП нямат програма! Това махаме, онова махаме а какво ще направите не говорите!
    Стига с тия посткомунистически лозунги!
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Дааааааа

    9 0 Отговор

    До коментар #63 от "ДАААААА....":

    ЧЕТЕ КОНСТИТУЦИЯТА!
  • 68 Георги

    19 2 Отговор
    Тези от ПП нямат ли хора да им дават акъл ако искат да спечелят изборите.Неможе да говориш във момента за Бойко като хората във момента не ги интересува това а как ще изкарат зимата и колко ще им струва тока и парното.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Въпрос

    22 3 Отговор
    Мамин сладък, що не идеш да агитираш по улиците сред хората да им обясниш очи в очи какво си направил за тях? Стиска ли ти да го направиш?
  • 72 А ние

    3 4 Отговор
    ще се борим нито за бб нито за пп
  • 73 Иво

    20 5 Отговор
    Партията на Радев ПП се провали тотално. Докараха държавата до пълна катастрофа. Ако не са машинките на Мадуро няма да получат и 2% това е истината за "промяната".
  • 74 И каквонаправи

    7 4 Отговор

    До коментар #10 от "ПП на кристали":

    тиквьо - едно голямо крадене, и пп същите
  • 75 Е то ако

    11 1 Отговор

    До коментар #29 от "Кир Ливанчо":

    бб е лице, а той е пълен з...к
  • 76 Пламен

    13 6 Отговор
    Като гледам соц.проучвания, ако са верни това означава още години последни по всичко в Европа. Какви хора са тези които вярват на руската пропаганда, а децата и внуците учат и работят на Запад.

    Коментиран от #89

  • 77 Очевидец

    21 3 Отговор
    На 02.10.2022 българските граждани, с право на глас,ще изметат кирилпетковщината!
  • 78 Ей на тези избори

    19 0 Отговор
    Ще си проличи дали българите, наистина са с промити мозъци. И дали се хващат на думи-куки, с които ги манипулират. Единият щял да изчегъртва другия, да сменя модела, дъра бъра, после всички заедно крадат от управлението. Мишоци.
  • 79 Патил

    15 4 Отговор
    Ние българите нямаме време да се занимаваме с Продължаваме Парламата.
    Не само по делата ви познахме, а и по биографиите.

    Коментиран от #83

  • 80 Тия пък

    12 1 Отговор
    Нещастни комсомолци.Е премахнахте я.Нищо не се строй, нищо не се създава.Само скандали и плюнки взаимни.
  • 81 Мадам Грицацуева

    11 4 Отговор
    Тези от ПП искат да продължат провала и тоталното ограбване на бедния български народ.
  • 82 този се е объркал

    7 4 Отговор
    Твърденията в статията имат ефекта като да прережеш гърлото на партията. Просто не си струва човек да ги оборва. Разбрах ги какви хора са и никога не бих гласувал за тях. Всъщност такива като този са проблема на България.
  • 83 маските падат

    8 1 Отговор

    До коментар #79 от "Патил":

    Каква е биографията на тоя? И той ли е издънка на ДС?
  • 84 Доло Бандата на Румен!

    8 3 Отговор
    Този индивид очевидно е ниско интелигентен. Той не е в състояние да осъзнае че вместо да извади очите на ББ само му изписва веждите.
  • 85 Дядо Боби

    12 0 Отговор
    Това ще каже народа,не ти мухльо
  • 86 Дядо Боби

    6 2 Отговор
    Вместо да лаете идете и помагайте на бедстващите които пострадаха заради вашата немарливост.Съчуствам на хората но няма да пусна благотворителен СМС. Плащайте вие с големите заплати които не заслужавате.
  • 87 Геша

    12 1 Отговор
    Един от гаднярите в ПП.
  • 88 Цуца

    8 2 Отговор
    Хо, хо, хо, ако масово се гласува ще се види колко е паметта българска! За съжаление читавото напусна територията Бг и останаха калинки, мисирки, балъци, мафиоти и пенсионери
  • 89 Да живее РУСИЯ

    2 8 Отговор

    До коментар #76 от "Пламен":

    Путин е велик

    Коментиран от #90

  • 90 Така е

    4 4 Отговор

    До коментар #89 от "Да живее РУСИЯ":

    Велик диктатор, терорист, убиец и крадец !!! А тези, които му се възхищават са утайката на света !!!
  • 91 ИмаТаковаДвижениеZaВъзражданеНаГЕРБ

    3 7 Отговор
    Груба сметка за цената на 12 години герберски евроатлантизъм:
    1. АЕЦ Белене - 1.2 млрд лв загубено дело плюс поне 800 млн заради възстановяване на проекта
    2. Турски поток - 3 млрд лв
    3. Непоискани трансграничните такси за Трансбалкански газопровод заради Турски поток - 2 млрд лв
    4. Предоставена от ЕК, но непотърсена от Газпром компенсация за над 2 млрд лв
    5. Забавен интерконектор с Гърция - поне 2 млрд лв
    6. Нарочно забавена модернизация на армията, за да се поддържа ремонта на руски самолети в Русия - поне 1 млрд лв
    7. Пропуснати ползи от сделката за БТК, където държавата не упражни своя контрол при продажбата й на ВТБ Русия - поне 300 млн лв
    8. Поддържане монопола на Лукойл - поне 10 млрд непостъпил акциз и данък печалба
    9. Продажбата на Булгартабак на ВТБ Русия, вместо на стратегически инвеститор - поне 400 млн лв
    10. Невъзстановени депозити на държавни компании заради ниска събираемост от КТБ- 1 млрд лева
    Общо: над 20 млрд лева
  • 92 Да пробваме

    7 4 Отговор
    Вас да премахнем на 02.10. защото по-добре бяхме при Бойноборисовщината.Анадъмно?
  • 93 Продължаваме Промяната

    2 5 Отговор
    Заради хора като Искрен, Ники, Асен и Кирчо си заслужава да се остане в България
  • 94 ЕДГАР КЕЙСИ

    3 1 Отговор
    БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ИЗЧЕГЪРТА ....... МИРИЗЛИВИТЕ "ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ" ........ И БСП Е ПРЕД РАЗПАД ...... ФАКТ !
  • 95 Гост

    2 0 Отговор
    Искренчоооо ,вие се превърнахте в боко тиквата . Стрещу вас ли ще се борите ?
  • 96 Смях

    4 0 Отговор
    Този е толкова прос ,даже е и противен нещастник.искрен БОК лука.
  • 97 Милко Кавалджиев

    4 0 Отговор
    Тези бок..ци дойдоха на власт с Мадуровски машинации. Има опасност да извършат същите. Но през месец Каменопад ще трябва да бягат много бързо. А главни действащи лица ще са дежурните на Орлов Мост. Всъщност, замисляли ли сме какво общо имат орлите на Орлов Мост със Сиамската кокошка дето ни я развяват от Москва?
  • 98 Христо

    3 0 Отговор
    Да попитам г-н Искрен Митев - дали не е време да премахнем и „Продължаваме подмяната“, които налагаха един иво-прокопиевски-режим на работа?
  • 99 ИСКРЕН МИТОВ

    0 0 Отговор
    Е ЛЮБОВНИКА НА КИРО