24 Ноември, 2022 12:09 1 799 9

Северозапада кани Илън Мъск на гости с отворено писмо

  • емил йотовски-
  • илон мъск-
  • северозапад-
  • белоградчишки скали-
  • белоградчик

Ще се отпуснеш. А ако не отидеш на работа една седмица - няма и да се разбере. Поне при нас е така

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Уважаеми Илоне,

Ние от северозапада те чакаме с отворени обятия. С хляб и сол ще те посрещнем. С фолклорна група и с реч на кмета. И панаир ще ти направим, с въртележки и сладолед.

Знаем, че си много зает, обаче ако минеш през нашия край ти обещаваме пълен релакс. Ако речеш, можеш да изпиеш едно шише ракия в кръчмата, и ако искаш може да се напикаеш под масата. Никой няма да забележи. Сметай за каква анонимност говорим! И анонимност, и свобода на изразяване.

Ще се отпуснеш. А ако не отидеш на работа една седмица - няма и да се разбере. Поне при нас е така...

Освен това бай Кмета ще те направи почетен гражданин. Тоест, почетен селянин. Ако обещаеш да цепиш дървата на бабите дори и за кмет може да се кандидатираш. Не е казано, че трябва да наистина да ги цепиш. Само обещаваш и това е. При нас това не се нарича лъжа, а политика.

Илоне. Ако дойдеш ще ти подарим един бостан да си отглеждаш тикви. За нищо пари ще ти го подарим. Какво са за теб десет хиляди… хайде да не те обиждаме… сто хиляди лева. Ето, пак те обидихме! Нека са долари.

Ще ти подарим и колело, че с тези пътища не е за коли. Нема тесли-месли. При нас всичко освен УАЗ-ка с подсилени ресори е леш. И виетнамките стават, ама ги окрадоха.

Можеш да си донесеш и сателитите. Ама сателитите само в двора трябва да си ги държиш, че малцинствата са огладнели и нема да им простят. Може и некое зло куче да си вземеш. Може и лъв, ако ти го позволяват възможностите. Ама и него да го вържеш, че ще ти го окрадат.

Като казах сателит, та се сетих – ще ти пуснем сателитна телевизия. Внука на кмета държи фирмата. Петдесет поп-фолк канала. Има и десет сръбски и два индийски. Има и един научно-популярен, ама той е за децата да гледат и да се учат.

Илоне. Като идваш насам трябва да знаеш, че бай Георги сипва в ракията, дето вари, по три капки натриева основа, за да може ракията да е най-люта. Така че там внимателно. Ако ослепееш няма да се плашиш. Скалите вече си ги виждал.

Също така може и някое булче от нашите да си вземеш. Некоя уруспия да ти готви и да ти пие мозъка. Ама и тук нямаш проблеми. Ти мозък имаш достатъчно. И за пиене има и за друго има.

Накрая искаме да те помолим, като дойдеш - за един заем - от някой и друг лев, че пенсиите не стигат, а вересиите в магазина гонят трета тетрадка.

Хайде със здраве. И не забравяй да си вземеш галоши, че го дават да вали.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 омъскаряване

    21 1 Отговор
    😂😂😂😂😂😂, бива горе-долу си е така!
  • 2 сила

    6 25 Отговор
    с Карбовски може да сте съученици , но писането и сарказма не се преподават в клас момче .....не се напъвай излишно , Мартин го има а ти го нямаш.....п . п имам съученици министри , банкери и какви ли не тупани , а аз съм си аз
  • 3 3333

    21 2 Отговор
    Стига с тоя Илон бе, излагате се. Направо жалка история.
  • 4 хм...

    7 22 Отговор
    Понякога се чудя авторчето на какви тежки медикаменти е ... Иначе от проектите на Мъск най-интересен ми е онзи за енергийно независимите сгради.
  • 5 пишат наизуст

    9 9 Отговор
    Пишат наизуст разни покани......нека първо дойде Фреди Меркюри за концерта в Бяла Слатина,а после е ред и на баце Илън.......
  • 6 Емиле, така е в русофилските територии!

    6 12 Отговор
    А иначе, браво за статията! Русофилите по горе нямат мозък да измислят някой умен коментар и показват интелектуалната си импотентност!

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Фую

    1 1 Отговор
    Да бе, е са ше дойде в пропадналия северозапад ха ха ха
  • 9 а ъъъ

    0 2 Отговор
    Може ли и плашипутака да не се изкаже...