Last news in Fakti

18 Януари, 2024 15:21 5 000 87

Президентът на Аржентина унижи световния политически елит ВИДЕО

  • хавиер милей-
  • аржентина-
  • президент-
  • давос

Хавиер Милей с изпепеляваща реч в Давос

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Хавиер Милей изпълни мечтите на стотици милиони от цял свят - да отиде пред глобалния елит на Световния икономически форум в Давос и да каже на Клаус Шваб и неговите глобалисти в лицето:

“В опит да наложите социализма си заменихте класовата борба с измислена борба между мъжете и жените. Наложихте този феминизъм, който вреди на всички. Измислихте борбата между човек и природата с климатичната, зелена истерия. Направихте това с контрол не на производството, а чрез контрол на медиите, университетите и културата. Това е провал, води само до бедност и все повече от нас се борят против този нов социализъм, който налагате”.

Завършекът на президента на Аржентина също бе особено ефектен: “До всички, които слушат това - не позволявайте да ви плашат някакви бюрократи и политици-паразити, не се предавайте, вие сте героите и Аржентина е ваш съюзник. Благодаря ви и да живее свободата, по дяволите!”

Не, това не е преувеличение, това наистина бяха негови думи. Речта все още е достъпна, макар коментарите да не са позволени, поради масовата подкрепа за Милей и подигравки срещу глобалистите.

Започвайки речта си с това как западният свят е пред смъртна опасност и за това са виновни социалистите, той ясно намекна, че става въпрос за тези в стаята - които или са заблудени, или искат да станат част от привилегированата класа начело на социалистическия свят.

Обвини ги, че в опита си да се борят срещу свободата и пазара те увеличават само бедността. Социализмът, обясни той, не е вече това, което сме свикнали да свързваме с него - а просто опит да се ограничи свободата и политическият елит да се разпорежда със собствеността на хората.

Макар Световният икономически форум да е вече известен, за който не е запознат с него - това е най-голямото събрание на политически лидери в света. На него участват Володимир Зеленски, Урсула фон дер Лейен, Еманюел Макрон, Антъни Блинкен (държавният секретар на САЩ), премиерът на Китай и десетки други.

Събранието се прочу през последните години със своите рекламни материали и клипове, в които предлага свят, в който хората нямат право на собственост, а всичко се контролира от глобалистки фирми и елита. Именно на тях Милей каза, че тези идеи водят до бедност и провал.

Гостите дори не се бяха окопитили, когато Милей почна да вади шокираща статистика след шокираща статистика - как БВП на света в цялата ни позната история едвам е мърдало, преди да се установи капитализмът на свободния пазар. Ясни статистики, как движението на социализма води до бедност. Как точно това, което те правят, е против просперитета. Как обричат света на стагнация.

Пред тълпата от глобалисти Милей пусна една от атомните бомби в своята реч - данъците са кражба. Държавите събират данъците чрез принуда, следователно колкото по-високи са данъците, толкова по-малко свобода. Либертарианската идея как държавата не може да разполага с парите на своите хора бе изречена именно на хората, които налагат все повече данъци, ограничения и различни такси върху бизнеса.

Преди малко повече от месец Хавиер Милей спечели президентските избори в Аржентина. Той скандализира цял свят с обещанията си просто да затвори повечето министерства в Аржентина и да премахне социализма, поставил страната на колене от тежка бедност. Вчера Милей отново разтърси света със своята реч.

Шамарът, който нанесе на глобалистите, ще се помни дълго време и надали Клаус Шваб и неговите световни лидери ще забравят как им беше казано на собствения им форум, че са просто “паразити”. Преди няколко дни той е записал видео, в което обяснява, че целта на пътуването му до Давос, за което е заплатил с лични средства, е да засади идеята за свободата в един форум, покварен от идеи за социализма.

Точно като обещанието му да върне свободата на Аржентина - Милей успя.

Източник: БЛИЦ


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 96 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Резачката.

    35 35 Отговор
    Не иска е БРИКС.Ще въвежда долара.

    Коментиран от #6, #8

  • 2 Някой

    99 4 Отговор
    Право куме в очи!

    Коментиран от #86

  • 3 Герой

    83 12 Отговор
    Това е единственият човек в политиката,в който си заслужава да се вслушаме
  • 4 да де

    103 3 Отговор
    Страхотен трябва и да си малко луд за да им го каже право в очите проблема е кога ще се опитат да го сготвят.
  • 5 БОЗА

    86 10 Отговор
    Крайно време беше някой да каже,че царят е гол...Орбан също не им цепи басма и съответно е "любимец"...светът изтрезнява и шамарите ще са все по-оглушителни... ;-)


    Този коментар изразява личното мнение на автора. То може да не съвпада с позициите на "Факти",като цяло,и на отделни коментиращи в частност,за което БХ( Баклава и Халва )
  • 6 Не разбрал

    62 11 Отговор

    До коментар #1 от "Резачката.":

    Западна Европа социализъм ли строи?
    А ние защо се отказахме?
    Ще събираме плодовете на гмо капитализма дълго време и ще си сърбаме попарата, а хората през това време построиха социализъм.
  • 7 Новичок

    49 7 Отговор
    Браво,кой от нашите подлизурковци беше там? Или щом от сащ има и Галя от посолството е спокойна.Всичко е наред,ПФУ...
  • 8 АХА

    16 4 Отговор

    До коментар #1 от "Резачката.":

    Даде заден ход на тази "идея"
  • 9 Реалист

    73 9 Отговор
    Попилял ги е президента на Аржентина и сега повече няма да го канят на сороския ге.й сбор в Давос
  • 10 Професора

    70 7 Отговор
    Соросите в България се почувстваха дълбоко огорчени
  • 11 Мито

    68 2 Отговор
    Прав е човекът, особено за т нар зелена истерия.
    След като е толкова добър оратор, очаквам да видя какво ще направи на практика за Аржентина.
  • 12 Артър Дент

    64 5 Отговор
    Щом в Давос поканиха Симпли Кики Харвардски и академик Пърфект Соуп смятай колко са зле плановете за нов световен ред. Тия станаха поредния бутафорен тамплиерски орден.
    Намирам това за повече от хубаво, защото все по-малко реални политици ще ги вземат насериозно.
    Давос има значението на купчина вмирисани бъбреци от куче Динго...
  • 13 Старец

    52 4 Отговор
    Браво на този политик. Някой трябва да каже, че царя е гол. За съжаление нашите нямат то.ки да го направят.
  • 14 ХАХАХА

    52 10 Отговор
    На бас, че този президент си подписа смъртната присъда! Скоро очакваме" организиран " протест ,които ще прерасне в безредици при ,които ще се намесят военните и опала двореца е щурмуван президентът е загинал ! Ааа да не си мислите ,че това са глобалсатанистите? Не бе Путин и Русия са дестабилизирали обстановката, защотоМайли отказа да се присъедини към Брикс! ХАХАХА

    Коментиран от #28

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този р

    4 40 Отговор
    Пълен кукавелник.
  • 17 Брюкселската зелка

    42 5 Отговор
    Един с акъла си. Контрол чрез страх е доста популярен последните години, както и измислени врагове и заплахи. И да, от феминизма най-много страдат жените-факт
  • 18 Миро

    5 34 Отговор
    Тотален хахо
  • 19 Да почитам

    2 36 Отговор
    Тоя от аржентинското Изхож дане лие?
  • 20 Германец

    20 14 Отговор
    Какво пречи на уважаемия господин да управлява Аржентина както му позволяват знанията и убежденията?

    Да премахне данъците в Аржентина :)))))

    Коментиран от #26, #27

  • 21 Пламен

    5 27 Отговор
    Изветрелник
  • 22 Емо

    34 3 Отговор
    Евалла на аржентинския президент.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Госあ

    3 31 Отговор
    Едно е да пасеш говеда, друго е да правиш атомни реактори, медицинско оборудване и орбитални станции хахахахаха Аржентина била с тях, ай нема нужда тая фалирала държава да дава подкрепа на некой хахахаха Принципно на тоя куку, нищо не му пречи да премахне образованието, за овчари му не требва ! Хахахаха здравеопазване, ше разчита на естествения отбор, арийци да създава хахаха

    Коментиран от #85

  • 25 Павел пенев

    26 5 Отговор
    Милей със сигурност е прав, но не става въпрос за налагане на социализъм а възраждане и налагане от ЕС на откровен фашизъм.

    Коментиран от #29, #34

  • 26 456

    15 1 Отговор

    До коментар #20 от "Германец":

    Приятелите ти от другата страна на локвата. Световният джандар.

    Коментиран от #30

  • 27 Лазо

    33 0 Отговор

    До коментар #20 от "Германец":

    Постоянният данък общо доход е въведен през втората половина на 19 век в Европа. В САЩ през 1913 г. с поправка на Конституцията им. Но два щата още не са я ратифицирали, т.е. там няма данък общ доход. Единият е Делауеър, т.нар. данъчен рай. Постоянния данък общ доход е кражба от труда на бедните, макар че е прокаран първочално с обещанието, че такъв данък ще плащат само богатите.

    Коментиран от #31

  • 28 Едва ли

    7 6 Отговор

    До коментар #14 от "ХАХАХА":

    Само глобалистите в ЕС залитат по социализъм. Това което говори този господин съответства с възгледите на либертарианите (не ги бъркайте с либералите) и неоконите в Обора. Тъй че нищо не го чака чиляка от Аржентина.

    Коментиран от #55

  • 29 Госあ

    9 12 Отговор

    До коментар #25 от "Павел пенев":

    И къде тоя малеей виде социализъм ? Социализъм има само в КНР, която е втора икономика в спор за първо място. Така както беше СССР.

    Коментиран от #36

  • 30 Германец

    4 9 Отговор

    До коментар #26 от "456":

    Звучиш като ... социалист.

    Все някой друг им "пречи" :)
  • 31 Германец

    6 8 Отговор

    До коментар #27 от "Лазо":

    И кво, Делауеър като гледам не се е препълнил с население или производство. :)
  • 32 Германски експерт

    11 4 Отговор
    И друг път съм го казвал, но сега е вече очевадно.
    Истината е по средата. Капитализъм със силно участие на държавата. Особено в стратегическите области:
    Енергетика, банки, с. стопанство и др.
    Примери: Швеция, Китай, Норвегия, Виетнам...

    Коментиран от #33, #54

  • 33 Германец

    4 2 Отговор

    До коментар #32 от "Германски експерт":

    Дръжавни банки ли бе? :)

    Коментиран от #41

  • 34 Госあ

    9 5 Отговор

    До коментар #25 от "Павел пенев":

    Фашизма е окей. Това, което се пръкна е либерален финансов капитализъм. Фашизма е корпоративен комунизъм и направи фалирала Германия след ПСВ и Япония свръх сили. Проблема при тях е бил милитаризма.

    Коментиран от #35

  • 35 Германец

    5 3 Отговор

    До коментар #34 от "Госあ":

    Пълна каша ти е в главата :)

    Поне вземи да прочетеш някоя сериозна книжка за това какво е Фашизъм.

    Коментиран от #37

  • 36 БОЗА

    11 2 Отговор

    До коментар #29 от "Госあ":

    Къде го е видял ли-в Скандинавия примерно...но,за целта трябва да излезеш от село и да отидеш до града...като видиш,че не е страшно може да тръгнеш и по света...а ако имаш очи да гледаш,нямаш си идея,какви неща ще видиш...не само съседната кошара...та социализъм има и в Европа... ;-)

    Този коментар изразява личното мнение на автора. То може да не съвпада с позициите на "Факти",като цяло,и на отделни коментиращи в частност,за което БХ( Баклава и Халва )

    Коментиран от #40

  • 37 Госあ

    5 3 Отговор

    До коментар #35 от "Германец":

    Мой ти не си наясно. На Жельо книжката не ми трябва да я чета

    Коментиран от #39

  • 38 Анонимен

    14 0 Отговор
    Как са допуснали този да каже истината.
  • 39 Германец

    5 2 Отговор

    До коментар #37 от "Госあ":

    Аз не говоря за "на Жельо книжката".

    Коя сериозна книжка по въпроса си чел?

    Коментиран от #45

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Германски експерт

    6 1 Отговор

    До коментар #33 от "Германец":

    Не, участие на държавата, най-вече като контрол!
  • 42 💠♻️🔆

    8 4 Отговор
    Мда, Ксавиер Милей кърти Мас Медийните Плочки на Либералното Ляво една по една но Аржентина е в поредният цикъл да обяви “несъстоятелност тоест bankruptcy” и бъдещето е мрачно.
  • 43 Павел пенев

    18 2 Отговор
    Давос е синоним на срещи и разговори между негодници бандити.
  • 44 БОЗА

    3 2 Отговор

    До коментар #40 от "Госあ":

    А сега търси,какво е ЛАГОМ,и защо HM продават такъв тип дрехи..гражданче неуко... ;-)


    Този коментар изразява личното мнение на автора. То може да не съвпада с позициите на "Факти",като цяло,и на отделни коментиращи в частност,за което БХ( Баклава и Халва )

    Коментиран от #46

  • 45 Госあ

    0 5 Отговор

    До коментар #39 от "Германец":

    Не ми трябва да чета по въпроса. Живял съм в може би последните години на системата по Мейжи, защото гледам че и там нещата отиват на разпад. Много ми допадна.

    Коментиран от #47

  • 46 Госあ

    1 7 Отговор

    До коментар #44 от "БОЗА":

    Лъхаш на провинция, дори от мрежата. К’вото съм търсил, съм намерил

    Коментиран от #51

  • 47 Германец

    8 1 Отговор

    До коментар #45 от "Госあ":

    "Не ми трябва да чета по въпроса"

    Олеле!

    От "експерт" по фашизъм, даваш наставления за това какво е и какво не е фашизъм с големия черпак, до "не ми трябва да чета по въпроса".

    Ти сериозно ли? Нали не си мислиш, че "експерт" се става с не- гра-мот- ност.

    Коментиран от #52

  • 48 Лос (Любезен)

    5 1 Отговор

    До коментар #40 от "Госあ":

    Добър вечер, добри ми господине!
    Моля, не говорете на колегата, както би трябвало да се обръщате към огледалото.
    Ако имате някакви за дни желания, с удоволствие ще ги задоволим.
  • 49 От ЮАР

    7 13 Отговор
    Адмирации за Милей. И двойка за автора на статията за неуместната употреба на думата Глобалисти. Глобалистите са за либерален капитализъм от Англосаксонски тип по цялата земя - именно това е, което Милей защитава - Свободният Пазар, Личната Инициатива и Частният Интерес, свободното движение на Идеи, Хора, Стоки и Капитали, при което хората, ИНДИВИДИДИТЕ, а не държавите решават. По-малко социализъм, повече свобода. По-малко държава, повече лична инициатива. Надявам се Трамп да спечели и да натика левичарите и социалистите обратно в дупката, от която изпълзяха. Рашките да не се надяват - Трамп ще им види сметката много по-бързо, отколкото Байден.

    Коментиран от #53, #62

  • 50 жАбчо

    2 14 Отговор
    Поредният клоун избран на пук на системата. Идиота си е идиот, независимо дали са го избрали за президент, премиер или за шеф на готвачите.
  • 51 БОЗА

    6 0 Отговор

    До коментар #46 от "Госあ":

    Очевидно... ;-)))

    Този коментар изразява личното мнение на автора. То може да не съвпада с позициите на "Факти",като цяло,и на отделни коментиращи в частност,за което БХ( Баклава и Халва )
  • 52 Госあ

    4 5 Отговор

    До коментар #47 от "Германец":

    Европейският фашизъм води началото си от италианския комунизъм. Много дълга тема. Йерархия, корпоративна индустрия и държавен контрол. Например, има едни Тойоти, които в Европа не съм ги виждал, но в Япония като видиш такъв автомобил, знаеш че вътре се вози шеф от някоя от корпорациите които се броят на пръсти. И те така…за разлика от комунизма, където може да се чете от Русо до Маркс, при фашизма грамотнико нема кой знае какво да се чете. Панял ?

    Коментиран от #59

  • 53 Госあ

    3 4 Отговор

    До коментар #49 от "От ЮАР":

    А, един да зацепва. Въпреки че се разминаваме по много въпроси.
  • 54 От ЮАР

    3 10 Отговор

    До коментар #32 от "Германски експерт":

    Не сте наред. Държавата не бива да притежава каквито и да било банки и фирми. Когато държавата докосне злато, то се превръща във фекалии. Частният интерес превръща и фекалии в злато, ако има интерес от това. Фед е частен. В ЮАР, където живея, Резервната Банка е ЧАСТНА и даже със закон от 20-те години, имената на акционерите са тайна. Това е правилното - резервът на държавата се образува от състоянието на богатите хора на тази държава.

    Коментиран от #56, #58

  • 55 ХАХАХА

    6 0 Отговор

    До коментар #28 от "Едва ли":

    Пак ще си пишем ,то да оцелеем ние ,че както е показал тагаренко каруцата скоро ще я обърне във водата и тогава такива като нас няма да са сред оцелелите.
  • 56 Алхимик

    8 0 Отговор

    До коментар #54 от "От ЮАР":

    "Частният интерес превръща и фекалии в злато"
    Аааа, туй било тайната значи!
  • 57 В.В.П.

    8 2 Отговор
    Тоз е по голям артист ,и от Зелю наркоманеца ..Днес искат да управляват десни партии ,обаче обещават леви убеждения и с леви инструменти...разбирра се не става ..Затова се бунтува света ..Парите ги ограбва елита на цивилизацията ..
  • 58 Госあ

    8 1 Отговор

    До коментар #54 от "От ЮАР":

    Всички големи и силни държави и империи осъществяват контрол. Включително сащ, но пробутват тоя либерален финансов капитализъм на другите. Там все още си е фашизъм.
  • 59 Германец

    5 0 Отговор

    До коментар #52 от "Госあ":

    Домашнопечени теории може да служат само за повдигане на самочувствието, за нищо друго.

    Вземи прочети малко книжки по въпроса. Знам, че е по-трудно отколкото да драскаш, но има доста повече смисъл, а и не води до излагации.

    Коментиран от #63

  • 60 В.В.П.

    6 4 Отговор
    Ляво и дясно всичко е мазало...Гледайте си кравите и овцете...Ще бъдете богати..
  • 61 В.В.П.

    8 4 Отговор
    В сащ е истинския социализъм..дават купони за храна на бездомниците ..и амфети да си смъркат..Красота..
  • 62 Германец

    2 9 Отговор

    До коментар #49 от "От ЮАР":

    " Рашките да не се надяват - Трамп ще им види сметката много по-бързо, отколкото Байден."

    Глупости.

    Тръмп имаше многократно възможности да спре Путлер много преди да тръгне на това решение да напада суверенна и мирна Украйна, а той скри зад приказки това, че напълно е корумпиран от манипулациите на Ботокса.

    Коментиран от #65

  • 63 Госあ

    7 2 Отговор

    До коментар #59 от "Германец":

    Обясних ти, че за разлика от комунизма, където можеш да четеш Русо, Прудон и Маркс (него не съм чел), за фашизма литература няма. Можеш да прочетеш за периода Мейжи или Римската империя. Хитлер не е фашист, а болен мозък.

    Коментиран от #64

  • 64 Германец

    5 10 Отговор

    До коментар #63 от "Госあ":

    "Хитлер не е фашист, а болен мозък."

    И Сталин не е комунист, а болен мозък.

    И Мао не е маоист, а болен мозък.

    И Путлер не е фашист, а болен мозък.

    Такива домашнопечени обяснения не "обясняват" нищо.

    Коментиран от #67

  • 65 Госあ

    12 3 Отговор

    До коментар #62 от "Германец":

    Ех тая мирна Украйна, това в коя книжка го чете ? Щото аз четох, че се извършва геноцид над руското население, а един смешник разправяше как руските деца ще стоят по мазетата ! Конфликта е ясен. Все едно сащ да загубят от Венецуела.

    Коментиран от #66

  • 66 Германец

    6 11 Отговор

    До коментар #65 от "Госあ":

    "Щото аз четох, че се извършва геноцид над руското население"

    Ясен си.

    КАжи за "алеята на ангелите". Все пак без пълна програма от руски фейкове не е достатъчно балшой театъра.

    Коментиран от #68

  • 67 Госあ

    9 1 Отговор

    До коментар #64 от "Германец":

    Като спомена за Мао, в Китай имат особено мнение, особено интелигенцията. Но никой не е тръгнал да гори книжката му и да бутат паметници…

    Коментиран от #69

  • 68 Госあ

    4 3 Отговор

    До коментар #66 от "Германец":

    Не знам аз дали съм ти ясен, ама много други неща не са ти ясни.

    Коментиран от #70

  • 69 Германец

    6 8 Отговор

    До коментар #67 от "Госあ":

    Освен да "кълвеш" с произволни реплики явно ти друга цел тук нямаш.

    Вече призна, че си саморасъл "експерт", и че си стабилно захранен с руска пропаганда.

    Коментиран от #71

  • 70 Германец

    6 3 Отговор

    До коментар #68 от "Госあ":

    Това е проблема на всички самообявили се за "експерти": че никой не ги бръсне , защото са кръгла нула, та се налага сами да се тупат по рамото. Туп туп.
  • 71 Госあ

    6 5 Отговор

    До коментар #69 от "Германец":

    Явно много трудно схващаш какво ти се пише. Не чета експерти анализатори, а чета писатели. Явно си свикнал да кълвеш анализатори, и самият ти се изживяваш като такъв. Явно съм ти интересен, А ? Ти на мен, никак. Епитетите си ги продавай някъде, че току виж се обезценили.

    Коментиран от #74

  • 72 реру

    15 6 Отговор
    Основните моменти и акценти от речта на президента на Аржентина в Давос:

    – Западният свят е застрашен от социализма и следователно от бедността;
    – Лидерите на западния свят изоставиха модела на свободата в полза на различни версии на това, което наричаме колективизъм;
    – Колективистичните експерименти не са решението на проблема;
    – Капитализмът е не само единствената система, способна да сложи край на бедността, но и единствената морално приемлива система за постигане на това;
    – Идеологията на „социалната справедливост“ е несправедлива, защото се основава на събирането на данъци;
    – Колективизмът ограничава предприемачите, които са готови да предложат най-добрите стоки на най-добрите цени;
    – Социализмът се провали във всички страни, където беше установен и уби милиони хора;
    – Няма примери за „пазарен провал“;
    – Ако нападнете капитализма и частната собственост, ще обеднеете;
    – Държавата не е решение, държавата е проблемът.
  • 73 Пенчо

    9 8 Отговор
    Значи той може а Путин не може да казва истини!? А защо?
  • 74 Германец

    2 7 Отговор

    До коментар #71 от "Госあ":

    Аз те поканих да си представиш КНИГИТЕ, които си прочел по темата, за която парадираш, че си "експерт", никъде не съм говорил за "автори".

    За човек, който съветва другите как да "схващат" си неучудващо ненаблюдателен. Казвам неучудващо, защото качеството ти по въпроса е същото като останалите ти качества: домашнопечено нищо.

    Хайде, отивам да върша нещо по-смислено, губя си времето с такива.

    Коментиран от #76

  • 75 Госあ

    7 6 Отговор
    А сега да се върнем на темата, игнорирайки интереса на някакъв готованко със заучени реплики и експерт в полемиката, въпросното типче от снимката се определя като “анархокапиталист”. Само по себе си, това е толкова нелепо, колкото и самата персона. Но да оставим и това настрана, анархията е приемлива за земеделие и мандри, въпросът е че без големи кооперации няма как да се получат върховите достижения на науката и технологиите. Всъщност, подобно на комунизма - науката, изкуството и спорта са интернационал. Да оставим върховите постижения, самата продуктивност се увеличава с кооперацията. Еволюцията е кооперация. Много добър пример са т.нар. молекулярни фабрики - ензимни комплекси осигуряващи процесивност и акуратност благодарение на кооперативност.

    Коментиран от #80

  • 76 Госあ

    1 4 Отговор

    До коментар #74 от "Германец":

    Бегай да видиш вурстовете дали са се опекли !
  • 77 БеСПишко

    7 3 Отговор
    Леля Курнела ръкопляска ли 😂😂😂
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 АРЕС Z

    10 6 Отговор
    Евала на човека,това е цялата истина.
  • 80 Госあ

    6 1 Отговор

    До коментар #75 от "Госあ":

    И нека продължа, анархията е дефинирана структура базирана на родово общинен строй, при който самата дума капитализъм е абсолютно антагонистична. И въпреки че има нещо романтично, самият аз слушам пънк, френски, японски и британски, че дори и Green day, тази система е архаична. Другото противоречие в тази абсолютно объркана персона е, че повечето анархисти всъщност са и зелени ! Хахахаха и не, в никакъв случай не харесвам либералния финансов капитализъм.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 С тази антикомунистическа реч пред

    2 5 Отговор
    стотици милиони от цял свят, Анархиста и либертианец, Хавиер Милей направо ги разсече с моторната си " резачка" и разби всичките митове широко разпространявани от конспираторите неомарксисти , социалисти и комунисти, след като не успяха да наложат социализма по Света , обявиха че Световния икономически форум в Давос е някакъв тайнствен световен заговор на капиталистическия СВЕТОВЕН ЕЛИТ, на който се взимали "конспиративни" глобални решения от ИМПЕРИАЛИСТИТЕ - "рептили" , за бъдещето развитие на Света и човечеството...!!!
  • 83 Ний ша Ва упрайм

    2 2 Отговор
    точно и ясно го е казал Човека! Напрау им еб.. мам. на паразитите. Още един Маджар мъжкар с топки!
  • 84 Васко111

    1 1 Отговор
    Прав е, но не ми харесва, че не е русофил. Но може и да размисли.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 така,така!

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "Някой":

    откачалките не свършват,особено тия от латиноамериканския континент,кат тоя нередовник.
  • 87 В България от 2009 на хората постепенно

    0 1 Отговор
    ..им се ограничават правата ,
    а политическият елит чрез държавните служители и разните измислени правилници
    им управляват собственоста.
    Същевременно законно всички се убогатиха,вероятно повечето са многоимотни и милионери.
    ФАКТИ БЪРЗО ИЗТРИЙТЕ ТОЗИ КОМЕНТАР,
    нямаме право на мнение.