Last news in Fakti

16 Февруари, 2024 11:48 1 826 17

Т-общество

  • тумор-
  • общество-
  • емил йотовски

Въпросът е ти на кое би искал да принадлежиш? На миналото или на бъдещето?

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Нека ви представя най-новия либерален модел – Т-обществото.

В него няма омраза и противопоставяне. Всичко, което би направило по-лош бъдещият т-човек е изкоренено на идейно ниво. Основите на Т-обществото са изградени от разбиране, доверие и доброта. Сега по същество.

Т-обществото е съвършеното либерално общество. Като апотеоз в т-доктрината е любовта към туморите. В идеологията на т-обществото туморите не се разглеждат като враг, а като приятел на хората. Развива се идеята, че туморите и хората могат да живеят съвместно и в хармония. Позволява се ако човек се самоопредели като тумор да може да си промени личните данни. Същото важи и за тумор, който се припознава като човек.

Също така се обръща внимание на изключително редките тумори. Тумори, които се появяват едно на десет милиона. Да се унищожи такъв рядък тумор вече ще е престъпление срещу природата. Също така ще се преследва със всички законови средства. Ще се отпускат финансови програми за изграждане на (Не! Не на болници! Тази остаряла и пълна с негативизъм форма трябва да се забрани.) специални т-заведения, в които тези редки тумори да могат да живеят и се развиват на спокойствие и да не им се позволява да изчезнат заради неразбирането на обществото на тяхната уникалност.

Дискриминационно е да се смята, че туморът е антипод на живота.

Туморът вече е живот! Туморът произлиза от живота и това, че не се подчинява на остарелите правила на живота не значи, че трябва да се преследва и унищожава. Туморът е независим живот. Живот извън формата.

Трябва да се допусне правото на Туморът да се самоопределя като транс живот.

Помислете! Животът, такъв какъвто сме го познавали е остаряла концепция. Животът, подлежи на еволюция и трябва да се освободи от оковите на своето ретро определение. Туморът, като следващото еволюционно стъпало е общото ни бъдеще и първа крачка към т-обществото.

За съжаление все още има много крайно леви анти т-екстремисти, които са морално и емоционално недозрели да приемат т-обществото. Те отхвърлят правото на туморите да съществуват все едно не споделят един общ свят. Има много случаи на дискриминация. На хули и дори на откровени противотуморни мероприятия. Но с необходимите закони това ще бъде прекратено.

Самата идея, че ретро животът се обръща срещу бъдещето си е недопустима и недемократична.

Помислете! Ако детето ви поиска да стане тумор ще престанете ли да го обичате? Ако в училище се заиграе с тумор ще му се скарате ли? Ако ви каже, че обича туморите какво ще отговорите?

Все пак помнете, че никой не е станал тумор, защото е подкрепил туморите! Нали?

Въпросът е ти на кое би искал да принадлежиш? На миналото или на бъдещето?


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 41 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха ха ха

    9 12 Отговор
    всички тези объркани хора изповядващи тези идеали/ценности са потомци на комунягите - предатели ! Генерално в световен мащаб всичко с лява идеология е сбъркано и живеещо на гърба на нормалните хора !

    Коментиран от #4

  • 2 Тоя по-горе Jotovski

    9 21 Отговор
    не зная като какъв се изживява, но нито е оригинален, нито е умен, нито е в час с главата!
    И четирихилядник не е, щото повече от 1000 ако му плащат, прекарали са се яко!
    Кукумицин изпедепцал... Хаххаха
  • 3 #идиоти вън

    17 2 Отговор
    Лошото е, че се получават метастази и организмът згива!!!!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Бля бля

    7 12 Отговор
    Е ай стига ве ..Този нали вчера го четохме Скрийте го за известно време Рядко не приятна физиономия
  • 7 Майсторът 🐷 на Илюзиите

    5 14 Отговор
    Тоя пасквил с вкус и мирис на прокиснал борш ви бе поднесен от тази така любима на сайта балалайка! С претенции за интелектуалност! Още от третия ред за читателя е ясно, че спасението е Обществото на Бащиците - Путин, Си, Лукашенко, Ким, Хоменей - все известни "лечители". Разбира се, те са приели на плещите си непосилната тежест до гроб да ви управляват! Но е за ваше добро. И не забравяйте - трябва да ги харесвате, за да не станете "тумори".

    Коментиран от #12

  • 8 Аха

    6 2 Отговор
    Не съм привърженик на крайния либерализъм, но вместо да ни обяснявате кусурите на Т-обществото, трябваше отдавна да напишите нещо за К-обществото - онова, което изгони младите в чужбина и се опита да умори пенсионерите от глад. К като канибализъм!

    Коментиран от #9

  • 9 Боко Тротинетката

    8 1 Отговор

    До коментар #8 от "Аха":

    Демокрация баце,оди се оплачи на новите господари за това.

    Коментиран от #10

  • 10 върви се шивай

    1 5 Отговор

    До коментар #9 от "Боко Тротинетката":

    Комунистите разбирате от демокрация, колкото магаре от симфонична музика!
  • 11 д-р цветеслива злобната

    2 3 Отговор
    Докога този некадърен драскач? Тези писания са толкова нелепи,че трябва да ви е неудобно да ги помествате!!
  • 12 Мисленето

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Майсторът 🐷 на Илюзиите":

    определено не ви се удава. Занимавайте се с нещо друго.

    Коментиран от #13

  • 13 Майсторът 🐷 на Илюзиите

    2 2 Отговор

    До коментар #12 от "Мисленето":

    Някакви доводи? О, извинете - забравих! При вас русофилите - те не са задължителни. Мда, преди малко изтече и новината за убийството на Навални! Колко "интелигентно" звучи на тоя фон казаното от вас? Но пък напълно потвърждава казаното от мен за "всевластието на Бащиците" в модела който ни пробутвате - руско-азиатския!
  • 14 Планетата на маймуните

    1 1 Отговор
    Авторът е добър в писането. Тези, които го критикуват, или не го разбират, или се стремят да се харесат на някои. Има световни манипулатори и това което се случи в Гърция, показва кои са те. Дано има повече световни политици като Натаняху, та да се стабилизира светът!
  • 15 ТИГО

    1 0 Отговор
    Те са трима =четирима драскачи ! Дежурен по мозък ! Но с модерна "ЕврИпейска" визия .....завъртяна някакси !!!!
  • 16 ТИГО

    1 1 Отговор
    Има една категория хора дето ти се навират в полезрението без да си ги желал/викал !! Нарцисизма че "Аз мога и искам " не ги напуска ,дори и да са посредствени ! Те си търсят трибуна дори и с насилствени мерки (Виж Шиши) !! Нищо не казват но дават акъл ,знаят как се прави но не могат .......има едни такива ..!!!
  • 17 Ехееее!

    1 3 Отговор
    Шапка ти свалям, Йотовски! Нямаш равен в драскането на глупости!