12 Септември, 2024 09:03 5 752 123

Георги Марков пред ФАКТИ за дебата Тръмп-Харис: Важното е, че Камала не заспа!

  • георги марков-
  • тръмп-
  • доналд-
  • камала-
  • харис-
  • сащ-
  • избори-
  • президент

Тръмп вече „притежава“ републиканската партия, тя вече е тръмписка, казва юристът

Георги Марков пред ФАКТИ за дебата Тръмп-Харис: Важното е, че Камала не заспа!   - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Дебатът между кандидатите за президент на САЩ - Камала Харис и Доналд Тръмп, мина. Той се проведе в Pennsylvania Convention Center във Филаделфия и бе излъчен директно по ABC. Кой как се представи… Пред ФАКТИ говори Георги Марков, бивш конституционен съдия.

- Г-н Марков, дългоочакваният дебат Тръмп - Харис мина. С какво впечатление останахте…
- В дебата имаше нещо много любопитно. В този дебат, за разлика от предишния, в който участва Джо Байдън, Камала Харис не заспа! Беше бодра. Двамата водещи по ABC нюз - Дейвид Муър и Линси Дейвис, бяха очевидно на страната на Камала Харис. Те зададоха пет въпроса, свързани с фактология и проверка на факти около твърдения на Тръмп, а нито един за твърдения на Харис. Иначе си мисля, че този дебат няма абсолютно никакво значение за президентската надпревара, ако изключим факта, че няма да сменят Камала Харис, както се случи след дебата Байдън-Тръмп. Тоест, тя ще се продължи в кампанията, за да се провали. Иначе тя си е ОК за нейния електорат, добра е, ще продължи да си действа. Докато Тръмп работи много добре, прави много неща. Аз му следя кампанията, не крия симпатиите си, че го подкрепям. Тръмп обикаля всичките щати, говори пред препълнени стадиони и навсякъде в тълпата се чува: „САЩ! САЩ!“ Така че за мен не е решаващ дебатът, който видяхме, а по-скоро голямата подкрепа, която Тръмп получи преди няколко дни от Илон Мъск. Мъск направи едно удивително послание в полза на Тръмп в неговата мрежа X, което е гледано от над 55 милиона зрители. А самото интервю на Мъск с Тръмп от преди месец е гледано от изумителните 1 милиард зрители. За мен това е решаващо. Скоро видях едно социологическо проучване на един от най-известните социолози в САЩ, когото сочат за гуру на прогнозите, в което той казва, че не е важно какво и как става в дебатите, а какво ще е в Избирателната камера. Към момента той дава победа на Тръмп с 53% на 47%.

- Какво ви направи най-голямо впечатление в дебата?
- За мен най-същественото беше не коментарът за икономика, за мигранти, за ковид и т.н., а за войната в Украйна. Как се развиха репликите.
Харис го попита: “Ако ти си президент, Путин ще седне в Киев!”
Тръмп ѝ отговори: “Ако аз бях президент сега, Путин щеше да е в Москва и нямаше да има стотици хиляди убити. Виктор Орбан, който е смел и умен човек, каза, че при мен тази война нямаше да я има и само аз мога да я спра!”
След това Харис го попита: “Добре ли е за америка Украйна да загуби войната?”
А Тръмп я закова: “За Америка е добре да няма тази война и аз ще я спра!”
Сега се коментира, че друга телевизия опитва да организира нов дебат, но аз смятам, че повече дебати няма да има.

- Тръмп бе доста уверен, когато директно я попита какво е направила за годините, в които е вицепрезидент…
- Вижте, истината е, че Камала Харис беше непопулярен вицепрезидент. Тя се ползва с подкрепа от 27-28%. Надуха ѝ главата колко е добра, след като беше номинирана от Джо Байдън. Но истината е, че тя е част от проблемите, които създаде администрацията на Байдън. Няма как да не кажем, че мигрантската вълна е много силна, защото в Щатите са влезли минимум 7-8 милиона души. А точно Харис – като вицепрезидент, отговаряше за миграцията. Спокойно можем да кажем, че Ню Йорк вече не е на себе си. Скоро един приятел ходи на „Бродуей“ да гледа постановка и остана изумен. Разказа ми, че вътре били само латиноси по скъсани дънки, с джапанки и пуканки. Неслучайно трупата на „Бродуей“ тръгна да играе навън, защото няма публика в Ню Йорк. И хотелите им в града са заети от латиноси. Тази мигрантска вълна Тръмп много я коментира и с право казва, че не се знае какви хора влизат - наркодилъри, атентатори, все непредвидими. Инфлацията е до небесата. В дебата Тръмп акцентира и на друго. Имаше няколко интересни моменти за тези „златни войници“, за тези „златни сърца“ – визираше американските войници, които загинаха, след като Байдън нареди на армията да се изтегли от Афганистан. Скоро имаше кадри от гробищата на тези рейнджъри, защото Тръмп ги почете с цветя на 27 август. Минаха три години от трагедията. Камала Харис го обвини, че прави предизборна кампания на гърба на роднините на загиналите. Но в социалните мрежи Харис бе силно критикувана от хората, които са засегнати. Много хора я обвиниха, че тя е част от администрацията, взела решение да се изтеглят, в резултат на което загинаха тези прекрасни момчета. Майки казват, че са им пуснали една и съща телеграма, която е била писана под индиго. Пишело едно и също, а само сменяли името, а Тръмп всяка година ги почита и не ги изоставя. Това са дребни неща, но правят впечатление.

Така че за мен, ако няма някакви драматични неща в оставащите над 50 дни, ако не го убият Тръмп, ако не му откраднат изборите отново по пощата, той печели.

Няма как Харис да го победи в дебат. Всеки, който гледа посещенията на Тръмп в залите и стадионите, дори и във Филаделфия той събра 100 000, вижда се каква е разликата.

- Как изглежда Републиканската партия днес...
- Точно на това искам да акцентирам, на една подробност за Тръмп. Той успя да направи нещо много важно, което ще е извън резултата на изборите сега. Тръмп вече „притежава“ Републиканската партия, тя вече е тръмписка, тя не е на някакви по-консерватори или по-демократи - няма ала-бала. Партията на републиканците днес е партия тръмписка. Снаха му - Лара Тръмп, която отговаря за финансите, вече е набрала 200 000 доброволци. Също така е много важно, че символът на демократите - най-влиятелната фамилия в Америка тази на Кенеди, подкрепи Тръмп. Кенеди-младши има доблестта да излезе на трибуната да го подкрепи. (б.р.- Кенеди-младши се кандидатира на първичните избори за президент на Демократическата партия през април 2023 г. По-късно обаче той заяви, че ще се кандидатира като независим кандидат и в качеството си на такъв обяви, че ще подкрепи Тръмп. В своя си стил пък Тръмп му отговори, че може да даде пост на Кенеди, ако той се откаже и подкрепи републиканците) Това вече надхвърля само подкрепата в Републиканската партия. Тръмпизмът днес е явление, защото Тръмп е за мир, тоест срещу глобализма, защото той е срещу износа на „цветни революции“ – майдани, той е за държава на християнските ценности, срещу незаконната миграция, срещу лудостта, която се нарича трети пол, и т.н.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 115 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боруна Лом

    65 39 Отговор
    И ТОЯ НЕЩО ОМЕКНА КАТО ДЕДОВИЯ! ЗАЩО ЛИ?
  • 2 АБВ

    102 119 Отговор
    Тоя доносник от ДС ще се пукне от яд че Харис направи престъпника Тръмп за смях пред целия свят .Освен да злобее друго не му остава

    Коментиран от #52

  • 3 Ало,

    96 59 Отговор
    преди обед е забранено да се публикуват мненията на доносници на ДС.
  • 4 Гориил

    52 14 Отговор
    Основното е, че никой не умира от смях. С напускането на Байдън Тръмп стана най-старият кандидат в историята на САЩ.
  • 5 дон Вито

    43 37 Отговор
    Камила под камила.
    Repeat.

    Коментиран от #55

  • 6 Откъде

    65 52 Отговор
    Демонократите изкарват толкова умствено изостанали да дебатират с Тръмп , нямам представа ! Сигурно нямат друг матриял...
  • 7 Българин

    73 47 Отговор
    Докога ще ни занимавате с глупостите на този тъпак и нагаждач.
  • 8 Николай

    62 75 Отговор
    Камала асфалтира пътя с рижият клоун.САЩ ще имат първата жена президент.Пусьо да търси бял плат.
  • 9 марков путинист Фашист

    67 50 Отговор
    маанете го тоя плешив фашист!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Сус бе!

    57 49 Отговор
    Копейки мърляви.

    Коментиран от #51

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Агент димитър

    49 13 Отговор
    ЛУСТРАЦИ!!!
  • 14 Тази Подложка

    42 39 Отговор
    Май е гледала друг дебат .

    Или просто е била почерпена по това време .
  • 15 Този 👇

    43 33 Отговор
    Т.пак е гледал дебата по Рассия 24
  • 16 реру

    69 42 Отговор
    Мъдрите хора са казали: "Никога не е късно да станеш за резил", но агент Николай го е направил отдавна...
  • 17 Гориил

    25 25 Отговор
    След като похвали Камала Харис, Путин даде зелена светлина на Тръмп. В крайна сметка този, когото Кремъл хвали, става токсичен.
  • 18 Само питам

    52 40 Отговор
    Какво очаквате от орбано-тръмписта, седесарят-путинист и доносник от ДС с агентурно име "Николай" Жоро Тантелата?

    Коментиран от #30

  • 19 Zахарова

    44 31 Отговор
    Абе обичам го тоз Марков. Достоен слуга! Ех, да беше и по- млад...
  • 20 марка -вреден

    43 31 Отговор
    Долнопробен мазен доносник!
    Вреден,ама много.!
  • 21 Марков изпълзя от ПИК

    45 24 Отговор
    Я да те питам, защо твоят любим лидер, който боготвориш другаря Бойко Борисов НЕ СЕ явява на дебати?
    А по принцип, твойто мнение изобщо не ме интересува!
    Как е в Унгария? Наполедък, нищо не си писал за г- н Орбан!? Защото не знаеш накъде да се завъртш, затова!

    Коментиран от #31

  • 22 .....

    30 19 Отговор
    ах какъв слънчоглед :))))
  • 23 Гост

    36 23 Отговор
    Този набеден съдия какъв капацитет има да ръси акъл...
  • 24 Интересно

    33 29 Отговор
    как нашичките русофоби станаха Тръмпофоби. Суровата дъска винаги се измята.

    Коментиран от #26, #28

  • 25 Мдаа

    40 29 Отговор
    Руските наколненки като ДС другаря много са притеснени за Тръмп.

    Но с коментиране няма да му помогнат.
  • 26 Истината

    31 34 Отговор

    До коментар #24 от "Интересно":

    За сметка на това няма никакво съмнение че Тръмп е човек на Путин няма никакви съмнения. Показателен е дори факта, че веднага след като бе избран в Кремъл отвориха шампанското а в България русофилите бяха спешени немедленно да учредят "Българско Тръмп общество". То бе учредено през януари 2017 година от русофилстващи учредители като Борислав Цеков, Александър Томов-Лупи, Светлана Шаренкова и Димитър Иванов-Митьо Гестапото, “независимия” социолог от “Сова Харис” Васил Тончев, Любчо Нешков, Боян Чуков и прочие русоиди – общо около 40 на брой.

    Коментиран от #101

  • 27 Един от онези

    34 30 Отговор
    Този руски гном, поддържаш орбан и пуСин - не разбирам защо трябва да му се дава платформа, че и интевю с такава охота!?!?!?
  • 28 Цирк Мацква

    31 26 Отговор

    До коментар #24 от "Интересно":

    Интересното е как руските наколенки дето мразят Запада и САЩ станаха върли привърженици на Тръмп, който иска да прави "Америка велика отново".
  • 29 SDEЧЕВ

    20 28 Отговор
    Браво г-н Марков. Боже пази Царя.
  • 30 Гориил

    8 18 Отговор

    До коментар #18 от "Само питам":

    Днес цяла Европа е информатор на Москва.Руските консулства в Европа са залети с молби за спасяване на деца.
  • 31 реру

    29 20 Отговор

    До коментар #21 от "Марков изпълзя от ПИК":

    "... Наполедък, нищо не си писал за г- н Орбан!?..."


    Не пише нищо и за викарий Gergő Bese... един от пропагандистите на "Фидес", Орбан и т.н.
  • 32 Прпагандата за глупаци на САЩ

    24 27 Отговор
    от вчера е заляла всичко за да хвали лъжкинята камила и оплюва тръмп!

    Коментиран от #47

  • 33 Артилерист

    16 14 Отговор
    Следя изявите на Г. Марков в един друг сайт и съм впечатлен от неговия "катарзис". Той беше от най-умните, активни и изявени седесари след нахлуването на демокрацията. Впоследствие обаче той осъзна пълната демократическа заблуда, будалкането на обществото и абсолютното ни подчинение и зависимост от посолствоТО, отдръпна се и се установи в Унгария. Сега аргументирано критикува атлантическите ни демократи и от любимец на привържениците им-много умен е,има дар слово и убийствено убедително красноречие-се превърна в най-мразения. Защото те не признават отмятането, колкото и обективно да е то. Г. Марков е бил от ДС и когато го превъзнасяха, но сега точно това е най-големия му грях...

    Коментиран от #69

  • 34 Тромпетистите

    21 26 Отговор
    Тръмпистите заслужават съчувствие и съжаление....както към душевно болни. Щом и сега не виждат колко е изкуфял оранжевият клоун, проблемът може да се разглежда като секта....
  • 35 файчо

    6 14 Отговор
    Това не е наш проблем. Ние сме на хиляди километри от САЩ. Лошото е,че новата президентка ще ни управлява. Това е.
  • 36 Кой каза

    17 19 Отговор
    Че съединените щати са демократична държава
    С население повече от 300 милиона души има само двама кандидати за президент и само две партии които почти по нищо не се различават
    Единствената разлика е начините по които да установят доминация на щатите по целия свят

    Коментиран от #45

  • 37 Представете си

    29 21 Отговор
    Тоя руски блюдолизец беше конституционен съдия и се представяше за "демократичен".

    Ето ТАКИВА хора вместо демокрация ни донесоха ДеСекрация (пародия на демокрация зад която се крие управление на Бългрия от Държавна сигурност, клона на руското КГБ).
  • 38 Гориил

    25 27 Отговор
    Само през август 80 германски семейства емигрираха в Русия, за да спасят децата си от психични заболявания в училищата. Москва се съгласи да предостави убежище.

    Коментиран от #43, #44, #46, #48

  • 39 Харон

    15 23 Отговор
    Всички които симпатизират с диктаторите, ауктораторите, са за Путлер, Орбан, Трумп и пр....Ако имаше Хитлер или Сталин, то и на тях щяха да са фенове т.н. консервативи....Що за мирът, защо не кандърдисват Путлер да си изтегли от Крим и другите незаконно окупирани територии на укрите....Тръмп е идиот. Само като се здрависва се вижда, че има навика с едно рязко теглене да извади от равновесие хората....

    Коментиран от #40, #42

  • 40 Верно ли

    24 11 Отговор

    До коментар #39 от "Харон":

    А що утайката САЩ, която те съсипва да драскаш лъжи и пропаганда за глупаци не си стои зад океана? Нямаше ни война да има ни да ви гледа човек как се излагат глупаци по форумите!

    Коментиран от #61

  • 41 Фиксация

    15 23 Отговор
    фиксацията на г-н Марков по Орбан и Тръмп вече взима застрашителни размери. Харис просот го напарви ДТ смях на дебата. Байдън може и дза беше сенилен старец, но и ДТ не остъпва по сенилност.
  • 42 Мдаа

    14 21 Отговор

    До коментар #39 от "Харон":

    "Всички които симпатизират с диктаторите, ауктораторите, са за Путлер, Орбан, Трумп и пр....Ако имаше Хитлер или Сталин, то и на тях щяха да са фенове т.н. консервативи..."

    Че той Путлер си го каза директно в интервюто с Тъкър, че напълно разбира позицията на Хитлер и че одобрява действията му, защото "не му била оставена друга възможност, освен да нападне съседите си".

    Когато си фашист, споделяш възгледите на другите фашисти.
  • 43 Много лъже

    15 21 Отговор

    До коментар #38 от "Гориил":

    Човек като чете такива лъжи и глупости и да му е отредено да умре от старост ,ще умре от смях!
  • 44 Механик

    12 18 Отговор

    До коментар #38 от "Гориил":

    Ти наистина ли вярваш в това?
  • 45 реру

    21 13 Отговор

    До коментар #36 от "Кой каза":

    "... има само двама кандидати за президент и само две партии..."


    В САЩ има около 10-тина партии и в т.ч. Комунистическа партия.
    За тези избори /както и за други/ имаше и други кандидати, но те се отказаха...
  • 46 Само питам

    16 16 Отговор

    До коментар #38 от "Гориил":

    А колко български семейства са емигрирали в Русия за да спасят децата си? Сигурно са хиляди?
  • 47 От вчера пропагандата...

    26 21 Отговор

    До коментар #32 от "Прпагандата за глупаци на САЩ":

    ...ни изнасилва да ни докаже как Камала Харис... ,,направила на пух и прах" Тръмп...!
    Гледах дебата-нищо подобно!
    Камала се изложи с тая нейна постоянна ехидна усмивка...!
    Все едно не е в сериозно студио,а в комичен сериал...!
    Пък може и отношението и към такива сериозни въпроси да е повърхностно и комично,като самата нея всъщност...!

    Коментиран от #49, #50

  • 48 Мдаа

    17 18 Отговор

    До коментар #38 от "Гориил":

    Странна работа, руските петоколонници пускат партенки, че други били емигрирали на "хубавото" в Русия, но на самите тях и през ум не им минава да го направят.

    Явно добре знаят колко е истина това, което пишат.
  • 49 Хихи

    16 19 Отговор

    До коментар #47 от "От вчера пропагандата...":

    "Камала се изложи "

    Затова социологията показва, че е дръпнала с 5% пункта след дебата, защото се е "изложила".

    Коментиран от #53

  • 50 Не само се изложи тая камила

    25 14 Отговор

    До коментар #47 от "От вчера пропагандата...":

    Но се показа и като евтин лъжец от Столипиново! Тръмп и казва, че е за мир, оная вика Путин щял да седи в Киев! Путин ако е искал, да е седнал! И накрая пропагандата за глупаци на САЩ, налазва всичко и ти обяснява, че оня дето иска мир лъже! А видиш ли тъпите лъжи на тая и вдигнал процента и! Няма такава утайка като САЩ!

    Коментиран от #56

  • 51 Бря

    16 1 Отговор

    До коментар #11 от "Сус бе!":

    От сабалем ли се опитваш да мислиш?!!!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Хехехе

    24 4 Отговор

    До коментар #49 от "Хихи":

    Тая тяхната...- ,,социология",май е от рода на ,,социологията на Червен Кольо"...-ни веднъж не позна...!

    Коментиран от #57

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 „Джиноведзе”

    14 7 Отговор

    До коментар #5 от "дон Вито":

    ПуTKAмила...
  • 56 Факт

    18 20 Отговор

    До коментар #50 от "Не само се изложи тая камила":

    Тръмп е обикновен лъжец. Когато го питаха иска ли Украйна да победи, не отговори. Какъв "мир" искал, като не смее даже да каже, на коя страна застава. И този щял да защитава демокрацията. Пълна пародия.
  • 57 Хихи

    15 18 Отговор

    До коментар #53 от "Хехехе":

    Нека предположа: ако Харис спечели, вместо да признаеш, че социологията е познала, ще викаш "откраднаха изборите", нали?

    Руските пропагандисти са толкова предвидими. Даже повече и от Тромпета.

    Коментиран от #74

  • 58 Синя София

    19 17 Отговор
    След като Байдън се оттегли се вижда ясно,че старчето Тръмп е тотално деградирал,старческа немощ излъчва горкият...
  • 59 инж. Ганчо Илков

    14 15 Отговор
    Агентът на ДС, Георги Марков не скрива Симпатиите си към Путин и протежето Орбан, дори и когато живее в Унгария при скъпия си Орбан. Медиите му отдават своето внимание и не се Усещат, че Идеологията на Марков, е реставрация на Болшевишкия Империализъм.

    Коментиран от #63, #64, #65

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Харон

    9 15 Отговор

    До коментар #40 от "Верно ли":

    Война щеше да има, защото това е основното свойство на руснаците. Виж само миналите 10 години... И бъди спокоен ако беше по тяхно желание и Ти щеше да бъдеш навуща в руският ботуш.....
  • 62 Пффф

    13 15 Отговор
    Агент Дантела е по-малоyмен и от оранжевия. Инфлацията била до небесата, на Бродуей ходели скъсани латиноси хахаха тоя колко е бeзмoзъчeн и изобщо няма представа за какво говори, като започнем от цените на билетите и стигнем до многообразието и космополитността на самите представления. Викаше Долу БКП, докато още беше на издръжка на Държавна сигурност, пълен нeгодяй и човешки отпадък.

    Коментиран от #75

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Харон

    13 13 Отговор

    До коментар #59 от "инж. Ганчо Илков":

    До рамене е в ....... му. Даже и книга написа за Орбанчо.
  • 66 Максим

    12 16 Отговор
    Това интервю е ярко потвърждение, че тръмпистите живеят в свой собствен измислен свят и за тях истината е няккаква ненужна подробност.
  • 67 Прекрасно бъдеще

    14 19 Отговор
    Хубавото на войната в Украйна и последвалите я събития е, че всички руски наколенки изпълзяха от дупките си. И когато приключи няма да има как да се скрият обратно в тях.

    Коментиран от #68

  • 68 ЕВРОНЮЗ

    16 7 Отговор

    До коментар #67 от "Прекрасно бъдеще":

    Хубавото на войната в Украйна е че лъсна с целият си ослепителен блясък истината за най кръвожадната терористична организация в човешката история. Покрила земното кълбо с реки от кръв и човешки трупове.
  • 69 един

    7 12 Отговор

    До коментар #33 от "Артилерист":

    И аз съм му слушал речите на времето през 1990 година и се възхищавах от неговото красноречие .Обаче се оказа че той тогава е обърнал палачинката а в последствие се върна към амплоато си на агент държавна сигурност и доносник.

    Коментиран от #78

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Мнение

    8 10 Отговор
    Георги Марков е пълно противоречие! Едно говори,друго върши! Вятър го вее на всички посоки,но най- важното е,че е подлга на Путин! В това няма никакво съмнение!
  • 74 хахухиху

    16 2 Отговор

    До коментар #57 от "Хихи":

    Но да не забравяме как кампанията ѝ се основава върху построената по време не Тръмп стена, същата която тя беше твърдо против и сега иска да продължи.
  • 75 Мнение

    1 1 Отговор

    До коментар #62 от "Пффф":

    Абсолютно!
  • 76 Сашко

    9 13 Отговор
    Един продънен и неук доносник на бившите ДС и БКП агент Николай говори за Америка.Това е срам и позор!!!
  • 77 Възмутен

    9 14 Отговор
    ,също давате думата на този негодяй и бивш ДС доносник! Марков е човек без срам и морал!

    Коментиран от #93

  • 78 Артилерист

    18 1 Отговор

    До коментар #69 от "един":

    Не отричам, че биографското наследство оказва влияние на проявите на хората. Изпълненията им като ренегати или фурнаджииски лопати е укоримо, но те имат право на своето осъзнаване. Не харесвам ренегатите, но когато те влязат в правия път не ги оправдавам, но ги слушам с повишено внимание.
  • 79 Ами да

    8 16 Отговор
    Марков не пропуска възможност да бъде на грешната страна! И така цял живот!
  • 80 Коко Н

    6 14 Отговор
    Противно е да го гледам този ......!
  • 81 Наблюдател

    5 14 Отговор
    Защо всички кремльовски ДС агенти и хомосъветикус са така опиянени от Тръмп ?
    Реагират по темата като чели по команда от един център, центъра "КОЙ".

    Коментиран от #117

  • 82 Жалки продажни копейки 🤪🤡

    8 14 Отговор
    Много поздрави на pycopoба орбан и потъващия в блатото на мизерия унгарски народ, заради привнесената от Путлер корупция в космополитен мащаб.
  • 83 Реалност

    5 12 Отговор
    Заради това продажно същество, ментора на Бойко Борисов, не се осъществи лустрация в България и все още ни управляват комунистическите фамилии.
  • 84 Аз съм веган

    0 12 Отговор
    То остава и жена да хареса този мъж с главно Ж.
  • 85 Пацо

    2 3 Отговор
    Тия и при соца беше на капачка като ченге, после пак отиде на капачка като седесар, после гербаджия
  • 86 Kирил

    2 2 Отговор
    Изборът е между углавен престъпник с влезли в сила присъди и прокурор
  • 87 Факт

    5 13 Отговор
    Този е изперка от слугинаж. Явно се на тяга на орбан и подобни. Сигурно има келепир. В противен случай е себелюбив грандоман т. е., глупак. Едно е ясно-демократ е, колкото Бойко е космонавт.
  • 88 Наблюдател

    5 12 Отговор
    Трябва да кръстите рубриката "Отпадъци". Имате уникален списък с подобни на агент Николай създания.
  • 89 Алоу

    4 12 Отговор
    Кой се интересува от мнението на тоя нещастник бе фактите?
  • 90 бегайй

    6 12 Отговор
    Останахме с впечатление че си нечистоплътен ДС доносник.
  • 91 Николайчо....

    5 12 Отговор
    Мръсна и подла доносническа душицо, докога ще мърсиш България?
  • 92 Мдаа

    4 12 Отговор
    Хубаво е да се види по реакциите тук, че истинските българи полека лека развиват нетърпимост към марионетките на режима отпреди 89та. Има надежда, че България ще се оправи, ако изритаме от обществения живот всякакви ДС агенти като другаря Марков и техните помощници.

    Да, доста години заблуждаваха хората, че те били "демократите", конкретн тоя беше едно от лицата на "промените" а се оказаха помагачи на ДС да си запази властта и в новата политическа система.

    Хубаво е, че покрай войната в Украйна наизпълзяха отвсякъде и сега вече се знаят кои са.

    Коментиран от #95

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 приопо

    4 2 Отговор
    ТЯ БЕШЕ СЪС СЛУШАЛКА ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ
  • 95 Мъдааа

    14 1 Отговор

    До коментар #92 от "Мдаа":

    Глупак Терзиев кой е?
    Борисов?
    Петков?
    Асен Тръстика и пр.....
    ДС е била кадърна организация и е имала качествени кадри за разлика от сегашните рушветчии

    Коментиран от #96

  • 96 Мдаа

    0 13 Отговор

    До коментар #95 от "Мъдааа":

    Даваните от теб като примери лица само показват докъде сте ни налазили ДСарите (използвам вие, защото руските петоколонници поначало защитават системата им).

    И, да, от всички тях трябва да се оттървем, ако искаме България да просперира.

    И още много други, разбира се.

    Коментиран от #99

  • 97 Име

    17 2 Отговор
    Това, което направи впечатление е несериозното отношение на Камала Харис, която превърна дебата в разпра. Та постоянно стоеше извърната към Тръмп и жестикулираше. От своя страна Тръмп пусна няколко преувеличения, но се държа през цялото време обърнат към зрителите, с което показа по-голямо уважение към тях, подплатено с икономическа и политическа програма.

    Коментиран от #100

  • 98 Аква

    13 5 Отговор
    За Харис ще гласува само твърдото ядро на демократите. Тя е слаба и безлична фигура , Тръмп е експанзивен и хитър.
    За нас е важно позицията на двамата за Украйна и сътрудничеството с ЕС.
    КАКВОТО И ДА СТАНЕ ОБАЧЕ, ПОСЛЕДНАТА ДУМА Е НА РУСИЯ.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Тежка ситуация

    5 12 Отговор

    До коментар #97 от "Име":

    Това, което прави впечатление е, че другаря Марков разправя, че едва не била "заспала", а руските петоколонници разправят, че жестикулирала и била много енергична.

    Тежко е да се бутат всякакви противоречащи си опорки, само и само да оклепаш някого.
  • 101 Истината е

    0 2 Отговор

    До коментар #26 от "Истината":

    Че простакът е късметлия.
    Никой не може да му изкара акъла
  • 102 Мдаа

    1 13 Отговор

    До коментар #99 от "Мъдааа":

    Аууу, ама сега ще ме убеждаваш, че трябва да е ДС, щото няма други ли?

    Нямате ли вече други причини да не сте роби?

    Коментиран от #104

  • 103 ХА-ХА!!!ХА

    5 11 Отговор
    Когато пише или говори георги марков…с малки букви, рубриката трябва да бъде “Говорит москва” тоз така наречен седесар от държавна сигурност на нъръбъто!
  • 104 Мъдааа

    13 6 Отговор

    До коментар #102 от "Мдаа":

    Когато въоръженитефамериканци влязоха в цеха в Оризари, робите бяха по очи на земята нали козяшки Робе.
    Когато плати милиарди за самолети на картинка какъв си освен бъзлив Роб.
    Когато издържаш 5 бази на каторжниците какъв си освен Роб.

    Коментиран от #105

  • 105 Мдаа

    4 15 Отговор

    До коментар #104 от "Мъдааа":

    Човек, който твърди, че трябвало да ни управлява Държавна сигурност, клона на КГБ, няма какво да ми каже по въпроса с робството.

    Коментиран от #106

  • 106 Ха ха ха ха

    12 4 Отговор

    До коментар #105 от "Мдаа":

    Сега си най окапалият евроатлантически Роб.
    ЕВРОСТАТ /Декември 2023 г.
    " България е най бедната, най корумпирана и най бързо умиращите държава в ЕС"

    Коментиран от #107

  • 107 Мдаа

    6 16 Отговор

    До коментар #106 от "Ха ха ха ха":

    Ами РАЗБИРА СЕ, С ДС начело КАКВА ДА Е?

    Наглостта на руските наколенки е безгранична- господарите им буквално закопават България, а те сочат последиците от това като причина точно те да продължат да ни управляват.

    Коментиран от #108, #109, #110

  • 108 Ако бе с ДС начело

    16 8 Отговор

    До коментар #107 от "Мдаа":

    Сега Бг щеше да е на 28 място в света по всеобщия показател на ООН като през 1988 г.
    Виж на кое място сме сега и се гръмни

    Коментиран от #113, #118

  • 109 миии .. дааааа...

    15 0 Отговор

    До коментар #107 от "Мдаа":

    Много си пр03д баце , нямам какво друго да кажа . Явно и ти си за третия пол и цветните революции. А после рИвете що ви бият козарите .
  • 110 Уважаеми

    15 6 Отговор

    До коментар #107 от "Мдаа":

    България е окупирана с 5 американски бази и си ръководи от Козяк.
    Не прехвърляйте некадърност си върху ДС или Путин.
    Кой проведе Закона за ликвидацията?
    България е единствената страна в света реализирала този самоубийствен закон.Иван Костов го проведе.Баш демократи нали?

    Коментиран от #112

  • 111 Ххххх

    4 1 Отговор
    На мен ми е чудно на базата на какво след като е почитател на Орбан(и с право не е само той) превъзнасяте и възхвалява Борисов-политиката на единия е коренно различна от политиката на другия. Докато Орбан защитава всячески интересите на Унгария-Борисов и Герб предлагат и участват с гласовете си във всички противобългарски решения, създадени закони, подмяна на конституцията, оръжия и пари за Украйна, издръжка на бежанци........ абсолютно всички гадости срещу българския народ. Марков е в пълно противоречие със себе си.
  • 112 Мдаа

    0 12 Отговор

    До коментар #110 от "Уважаеми":

    Сам посочи лица свързани с ДС начело на държавата, които я управляват от ДЪЛГО време, а ми разказваш приказки от шипковия храст, как ДС нямало "нищо общо".

    Коментиран от #114

  • 113 Мдаа

    4 12 Отговор

    До коментар #108 от "Ако бе с ДС начело":

    Поредния, който бута тая опорка, а тя е опровергана отдавна.

    Щеше да е смешно, ако не беше жалко да видиш как "28те" правят гигантски количества буркани със зимнина, за да изкарат зимата и са измислили фразата "да се хванем за зелено" символизираща ГЛАДА без самоосигуряване.

    Коментиран от #115

  • 114 Ха ха ха ха

    13 0 Отговор

    До коментар #112 от "Мдаа":

    ДС отдавна изгрява но останаха науки псевдодемократи които за рушвет майка си продават
  • 115 Ха ха ха ха

    13 6 Отговор

    До коментар #113 от "Мдаа":

    1 2% лихва бе Титаник.
    Сега правим буркани защото всичко е химия.
    Храната прихкомунизма поп качество никога няма да я стигнем.
    Защо ли?
    Защото няма демокрация а има капиталистическа демокрация защитаваща интереса на едрия капитал.Печалбата а не човека е в основата й.
  • 116 Иван

    7 11 Отговор
    Простакът-агент се мисли за оригиналин!
  • 117 Професор

    12 3 Отговор

    До коментар #81 от "Наблюдател":

    Виж сега, има няколко момента, които не се разбират в Бг. ПЪРВО. Интернационалният болшевизъм на Ленин и Троцки е нещо различно от националния болшевизъм на Сталин. Троцкизмът бе ликвидиран от Сталин вътре в СССР, но пусна корени в Западна Европа и Америка. Сега възкръсна там, с новото си име -- глобализъм. Доколкото Сталин, а днес и Путин, са националисти, те са ярки противници на интернационалния болшевизъм (Сталин) и на глобализма (Путин). ВТОРО. Тръмп също е противник на глобализма, обаче се бори за съхраняването на националния капитализъм в САЩ. Путин, обаче, изобщо не разбира, че националният капитализъм е ЕДИНСТВЕНИЯТ обществен строй водещ до забогатяване и разширяване на средната класа в страната си. Така че, глобалистите се опитват да изкарат, че и Путин, и Тръмп са националисти от едно и също котило, но това съвсем не е така. Има общо между тях и това е, че са против глобалистите, но дотам. Путин е типичен руско-съветски фантазьор и утопист, той не вярва в капитализма и не го разбира. Напротив, Тръмп се осланя на предишния златен период в развитието на САЩ, което безспорно се дължеше на американския капитализъм. Така че, не се заблуждавайте от елементарните глупости на глобалистите. Русия не е успешна капиталистическа държава и никога не е била и Путин не я води към капиталистически успех, понеже не разбира как работи националният капитализъм и го мрази. Ето ТОВА е огромната разлика между Тръмп и Путин.

    Коментиран от #119

  • 118 реру

    10 12 Отговор

    До коментар #108 от "Ако бе с ДС начело":

    "... Бг щеше да е на 28 място в света..."


    Производството на тоалетната хартия, както и всичко друго пък е монопол на държавата...

  • 119 Професор

    13 2 Отговор

    До коментар #117 от "Професор":

    Има и един друг момент. Съвременните глобалисти тласкат света към война. Без колебание те биха вкарали и всяка страна, която вътрешно се съпротивлява на глобализма в гражданска война. И по това те си приличат с интернационалните болшевики, за които световната война беше средство за победата на пролетарската революция в цял свят, с гражданската война -- за нейната победа в една отделна страна. Националният капитализъм на Тръмп е ПРОТИВ всякакви войни и ПРОТИВ износа на "демокрация", който е основно занимание на днешните глобалисти, точно както на времето износът на революция беше основно занимание на интернационалните болшевики. Така че, ориентирате се.

    Коментиран от #120

  • 120 Професор

    12 2 Отговор

    До коментар #119 от "Професор":

    Така че, да обобщим. САЩ бяха най-успешната капиталистическа страна в света. Националният капитализъм, на който Тръмп е пропонент, води до просперитета на непрекъснато нарастваща средна класа. Националният капитализъм не е агресивен и успехът му се проявява най-добре в условията на мир вътре и извън страната. Путинизмът е видоизменен сталинизъм и е против капитализма, освен това е агресивен и военно военнолюбив, понеже няма концепция за успешно вътрешно и мирно развитие на Русия, затова все съседите и външни фактори са му виновни. Глобализмът е неотроцкистка социалистическа идеология, която тласка света към глобална война, а отделните страни, които й се съпротивляват -- към гражданска война.
  • 121 Иван

    6 12 Отговор
    Алоооо ФАКТИ, докога с тоя агент Николай? Ударихте дъното.
  • 122 Жоро

    12 4 Отговор
    Адашът е Гласът на ИСТИНАТА!
    Обожавам го!
  • 123 Жоро

    11 4 Отговор
    Най-великият оратор!