28 Май, 2023 21:56 7 710 15

"Ергенът 2" Евгени Генчев с откровения в "120 минути"

  • ергенът 2-
  • евгени генчев-
  • 120 минути

„За всички нас съзнателността се трупа с времето."

„Доста провокирах Валерия през предаването и не ѝ спестих нищо. Средата е изкуствено създадена. Аз трябваше да засегна това, което е най-близко до сърцето ѝ и да видя каква ще е нейната реакция. Да има един стрес тест. Надявам се да е тя. Аз съм направил своя избор“.

Това коментира в предаването „120 минути“ Евгени Генчев.

„Заради всички криения, след като записахме предаването, нашата комуникация и интеракция беше в демо версия. Сега се надявам да надградим над положената основа през всички тези месеци. Емоцията е там, желанието е там – зависи от нас двамата“, добави той.

„Влизайки в „Ергенът“ родителите ми ми казаха – давай. А и те се надяват на внучета, така че няма как да не подкрепят“, обясни пианистът.

„Изборът накрая беше труден. И Елена, и Валерия изразяват качествата, които търся в половинката. Тогава трябва да вдигнеш ръце и да се оставиш на сърцето и вътрешното усещане. Това надделя“, посочи Генчев.

Срещата с родителите

„Аз резултатът го видях като зрител. Тя с майчин инстинкт беше усетила, че това е моят избор. Имаше някаква ревност и стеснителност, което не помогна на разговора. Те усетиха този инкубатор, в който бяхме през тези месеци. В естествената среда са имали минимална интеракция. Директно я заведох. Много се разбраха и харесват. Прекрасното е, че Валерия не се промени, не си предаде принципите и беше без никакви компромиси. Отстояваше това, което е“, подчерта Евгени Генчев.

„Родителите ми са ми били огромна подкрепа. Баща ми се опитваше да посее това зрънце на мъдрост. Баща ми е искал да бъде актьор. След три месеца се женят и се връщат на село, за да животновъди. След това се връщаме в града. Той започна да се занимава със строителство. Опитваше се да предаде уроците, които е изживял“, коментира музикантът.

„За всички нас съзнателността се трупа с времето. В ученическите години съм си мислел, че съм доста натоварен, защото съм имал и тренировки, уроци, пътувания, фестивали, концерти. За да наваксам съм спал по един час. Идва и следващият етап, в който е по-натоварено и има повече отговорност. Ако няма подготовка и надграждане, дори и най-красивото нещо да ти се случи, ако не си готов – то може да е проклятие за теб“, каза още той.

А след края на „Ергенът“ виртуозът представя соловия си музикален спектакъл в Античния театър в Пловдив на 3 юни, във Варна - на 10 юни, а в Бургас - на 16 юни.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Пич

    24 5 Отговор
    Хахаха.....И какво е откровението ?! Че са го дресирали , да чисти акитата на кучищата ?!
  • 3 Ще има и още

    9 3 Отговор
    Добре прави че поставя концерти. От тук нататък цялата романтика с "избранницата" ще трябва да я плаща не някой продуцент, а той ......и подозирам че и тате. Пък избранницата да избира сега тя - него ....или тате.
  • 4 С какво

    14 5 Отговор
    е известен евгенът Ергени ?
  • 5 Лорд Минчу

    16 2 Отговор
    Таз, ще му стъпи на врата, но той си е чеxльо по душа и точно това търси!
    Въпросът е на нея, кога ще й писне и ще й дойде тръпката по някой друг, истински мъж, който да укротява опърничевата😉

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Анонимен

    5 3 Отговор
    Няма да трае дълго тая история. Много са различни.
  • 8 цумбрум

    6 4 Отговор
    Валерия ще го замени с куче. Както тя се съблича за кучетата. Това е перверзно!
  • 9 колориметър

    4 7 Отговор
    Нежната Микаела той трябваше да си избере.Да си имаш такава красота вкъщи е на първо място.
  • 10 на село

    6 3 Отговор
    Смешната аптекарка също може да стопли мъжко сърце. Ще хвърляме букети цветя и ще се веселим!
  • 11 Тоя черньо

    6 2 Отговор
    защо не се подстриже или поне да се среши? До кога ще тормозите хората с това глупаво предаване и фалшиви отношения. Всичко е за пари, а продуцентите са за трепане. Генчо си харесва мъже, а двете жени да луди, грозни и комплексирани - всяка по свой начин.
  • 12 Брахмабул

    3 1 Отговор
    Треаше да го оженат за некоя от телевизията!
  • 13 Вел

    0 0 Отговор
    Бягай по най бързия начин, по голямо зло от това тровещо живота влечуго няма. Сърцето ти прати не където искаш.
  • 14 Тео

    0 0 Отговор
    Бягай по най бързия начин, по голямо зло от това тровещо живота влечуго няма. Сърцето ти прати не където искаш.
  • 15 Тео

    0 0 Отговор
    Бягай по най бързия начин, по голямо зло от това тровещо живота влечуго няма. Сърцето ти прати не където искаш.