5 Септември, 2014 15:31 3 031 0

Скарлет Йохансон роди своето първо дете

  • скарлет йохансон-
  • актриса-
  • дете

Бащата е френският журналист Ромен Дориак

Американската актриса Скарлет Йохансон е родила своето първо дете, съобщи „Мирър“.

29-годишната звезда е родила в късните часове на вчерашния ден. Детето е от нейния годеник – френският журналист Ромен Дориак. Според американските медии бебето е момиченце, а името му е Роуз.

Йохансон и Дориак се сгодиха през септември, миналата година. Те обявиха новината за бременността на актрисата през март.  Дориак ще е втори съпруг за актрисата. Преди да го срещне тя беше омъжена за актьора Райън Рейнолдс. От известно време Скарлет открито заявяваше своите планове да създаде семейство, като обявяваше, че Ромен Дориак е мъжът на живота й.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА