Last news in Fakti

13 Декември, 2014 16:02 2 895 1

Владимир Кличко стана баща

  • владимир кличко-
  • баща-
  • хейдън пенетиър-
  • дъщеря

Бебето се е появило на бял свят на 9 декември

Световният шампион в тежка категория Владимир Кличко стана баща за първи път. Украинският боксьор и неговата годеница Хейдън Пенетиър вече могат да се похвалят с момиченце, родено на 9 декември.

„Изключително сме щастливи да обявим раждането на нашата дъщеря Кая Евдокиа. Тя дойде на бял свят на 9 декември", похвали се Кличко в социалните мрежи.

Украинецът поясни, че всичко с новороденото е наред, като раждането на Кая е преминало без усложнения.

Германските медии съобщават, че бебето е с мерки 50 см и тегло 3.5 кг. Кличко очакваше добрата новина още преди двубоя му с Кубрат Пулев, но в крайна сметка това се случи тази седмица.

„Като баща ще удрям по-силно. Забелязвам, че това вече започна да се случва", призна Владимир Кличко преди раждането на дъщеря му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    3 0 Отговор
    ЧЕСТИТО
    ДОСТА УСПЕХИ ПОЖЪНА ТАЗИ ГОДИНА
    ЕТО ХУБАВИ НОВИНИ А ТУК УМИРАТ И ИЗНАСИЛВАТ ДЕЦА
    ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА