Last news in Fakti

3 Юли, 2014 11:01 930 0

Обама поздрави Демпси и компания (ВИДЕО)

  • барак обама-
  • сащ-
  • поздрави-
  • клинт демпси-
  • тим хауърд

Обама покани футболистите в Белия дом

Обама поздрави Демпси и компания (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/ AP

Президентът на Съединените американски щати Барак Обама поздрави националния отбор по футбола на страната, който отпадна на осминафиналите в Бразилия.

Белгия победи възпитаниците на Клинсман, но „янките” играха прекрасно на мондиала и спечелиха много симпатии с представянето си. Отборът излезе от тежка група в компанията на Германия, Португалия и Гана, а във фазата на директните елиминации се представи достойно.

Президентът на САЩ поздрави Клинт Демпси и вратаря Тим Хауърд с телефонно обаждане след отпадането на тима: „Вие, момчета, ни направихте горди. Представихте се чудесно. Казвам ви го като човек, чийто първи спорт е бил футбола – да се види начина, по който пленихте сърцата и умовете на цялата нация... невероятно е!”, сподели Обама.

„Знам, че отпадането е разочароващо, но това, което направихте, е много значимо. Тим, не знам как ще се справиш с тълпите, когато се върнеш. Трябва да обръснеш брадата си, за да не те познаят”, пошегува се Барак Обама с вратаря на „янките” Тим Хауърд, който пази по прекрасен начин на световното и бе с основна заслуга за доброто представяне на тима.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА