Last news in Fakti

3 Юли, 2014 11:50 1 462 0

Азар: Трябва да спрем Меси, за да продължим

  • еден азар-
  • белгия-
  • лионел меси-
  • аржентина-
  • мондиал 2014

Белгия и Аржентина ще мерят сили на четвъртфиналите на световното

Азар: Трябва да спрем Меси, за да продължим - 1
Снимка: БТА/ XINHUA

Звездата на белгийския национален отбор Еден Азар заяви, че той и съотборниците му трябва да спрат Лионел Меси, ако искат да продължат напред. „Червените дяволи” ще играят на четвъртфиналите на световното първенство именно срещу Аржентина, а двубоят е на 5 юли в столицата Бразилия.

4-кратният носител на „Златната топка” е в изключителна форма и е с основна заслуга за доброто представяне на „гаучосите”. Според Азар спирането на Меси може да се окаже ключът към успеха за белгийците.

„Ако спрем Меси, ще е по-лесно. Не знам обаче как можем да го спрем. Въпреки това мога да заяви, че няма да се страхуваме”, сподели Азар, цитиран от Goal.com.

„И двата тима са много добри. Смятам, че шансовете са 50-50. Те имат Меси, Игуаин и Лавеци, но ние притежаваме страхотни защитници. Предстои много важен мач за нашето поколение”, заяви още звездата на белгийците.

Те достигнаха до четвъртфиналите след трудна победа над САЩ. В груповата фаза пък победиха Русия, Алжир и Южна Корея.

Победителят ще се изправи срещу победителя от двубоя между Холандия и Коста Рика.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА