Last news in Fakti

5 Юли, 2014 10:31 8 686 3

Световното първенство приключи за Неймар

  • бразилия-
  • неймар-
  • световно първенство

Футболистът има тежка контузия в гърба и няма да може играе във финалната фаза на турнира

Световното първенство приключи за Неймар - 1
Снимка: БТА/AP

Бразилският нападател Неймар е получил тежка контузия по време на вчерашния мач с Колумбия и повече няма да играе в мачовете от Световното първенство, съобщи Би Би Си.

Бразилецът е счупил третия прешлен на гърба си. Това се случи след тежък сблъсък с колумбиеца Хуан Сунига в самия край на мача. 22-годишният играч беше отнесен на носилка от терена, а след това откаран директно в болницата на Форталезе.

При прегледите се е разбрала неприятната диагноза, като ще е невъзможно бразилецът да се възстанови за полуфиналите на турнира и със сигурност ще пропусне и евентуален финален мача за своя отбор. До този момент Неймар направи бляскаво Световно първенство, записвайки 4 гола в турнира. За Бразилия това ще е пореден удар преди полуфиналната среща на отбора с Германия, тъй като мачът ще бъде пропуснат и от капитана на тима Тиаго Силва, заради натрупани жълти картони.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Fikret Rushidov

    1 0 Отговор
    Really sorry
  • 2 Монго

    1 0 Отговор
    Как може да скочиш с коляно в гърба на човек, това да не е американски футбол...
  • 3 TODOR STOYANOV

    1 0 Отговор
    ОНОВА ЧЕРНО МОМЧЕ ОТ КОЛУМБИЯ КОНТУЗИ УЖАСНО НЕЙМАР!ТАКОВА ВЛИЗАНЕ ОТЗАД С КОЛЯНО В КРЪСТА...УЖАС!!!СПОРТИСТ СЪМ И ЗНАМ КАКВА Е БОЛКАТА!ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ МОЖЕ ДА ИНВАЛИДИЗИРА НЕЙМАР...НИКАКЪВ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И УВАЖЕНИЕ!АМА БАБА, СВЕТЛА И ПАМЕТ КАЗВАШЕ : "ОНЯ ГОРЕ СЕДИ-ДОЛУ ГЛЕДА!" ТА ДА СИ ЗНАЕ ЧЕРНОТО МОМЧЕ И ДА ВНИМАВА, КОГАТО ПРЕСИЧА!