Last news in Fakti

6 Юли, 2014 11:39 6 041 0

Ди Мария приключи със Световното първенство

  • анхел ди мария-
  • мондиал-
  • аржентина

Аржентинската звезда получи тежка контузия по време на четвъртфиналната среща с Белгия

Ди Мария приключи със Световното първенство - 1
Източник: БТА/XINHUA

Аржентинският плеймейкър Анхел Ди Мария приключи с участието си в Световно първенство, след като получи тежка травма в дясното бедро, съобщи „Гардиан“.

Той напусна преждевременно четвъртфиналния мач на неговия отбор с Белгия, който Аржентина спечели с 1:0. Оказва се, че травмата със сигурност ще го извади от сметките за полуфиналите, където „гаучосите“ ще играят с Холандия, а най-вероятно футболистът ще пропусне и целия оставащ Мондиал.

На пресконференцията след мача аржентинският селекционер Алехандро Сабея изрази надеждите си, че контузията на 26-годишния футболист на Реал Мадрид може и да не е чак толкова сериозна. През нощта обаче е станало ясно колко сериозно всъщност е разкъсването в мускула на играча. Очаква се по-късно днес да излезе официално изявление за състоянието на футболиста, но той най-вероятно няма да вземе участие в оставащите мачове от Мондиала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА