Last news in Fakti

9 Юли, 2014 11:50 1 507 0

Меси: Не съм съгласен, че Аржентина е нищо без мен

  • аржентина-
  • лионел меси-
  • мондиал 2014

Тази вечер Аржентина се изправя срещу Холандия в спор за място на финала

Меси: Не съм съгласен, че Аржентина е нищо без мен - 1
Снимка: БТА/ AP

Звездата на аржентинския национален отбор Лионел Меси заяви, че футболът е отборна игра и представянето на тима не зависи само от него.

27-годишният гений, често критикуван за представянето си с националната фланелка, прави страхотно световно до момента и е с основа заслуга за класирането на „гаучосите“ на полуфиналите. Тази вечер тимът ще се изправи срещу Холандия в спор за място на финала.

„Абсолютно не съм съгласен, че Аржентина е нищо без мен. Футболът е отборна игра. Да, отбелязах няколко важни гола, които помогнаха на тима, но на терена има още 10-ина играчи, с чиято помощ стигнахме полуфиналите“, заяви звездата на Барселона пред Times of India.

„Игуаин вкара победния гол срещу Белгия. Всички трябва да се борят. Срещу Холандия трябва да внимаваме да не допуснем голове“, каза още Меси.

Аржентина ще играе без една от звездите си Анхел ди Мария, който получи контузия в последния мач на отбора. Двубоят е от 23:00 часа българско време, а победителят ще се изправи срещу Германия на финала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА