Last news in Fakti

12 Юли, 2014 12:24 2 125 0

Томас Мюлер: Никога не съм губил мач срещу Меси

  • томас мюлер-
  • лионел меси-
  • мондиал

Германците са готови да дадат всичко за световната титла

Томас Мюлер: Никога не съм губил мач срещу Меси - 1
Снимка: БТА/AP

Нападателят на Германия Томас Мюлер изрази надеждата си за успех на бундестима във финалния мач на Световното първенство срещу Аржентина, припомняйки че никога не е губил мач срещу Лионел Меси, съобщи Goal.com.

Като играч на Байерн Мюнхен Мюлер се е сблъсквал с Меси на два пъти. Това стана на полуфиналите от Шампионската лига през миналата година, когато „баварците“ победиха Барселона с 4:0 и 3:0. На национално ниво двамата се сблъскаха на Световното първенство в ЮАР през 2010 г., когато на четвъртфиналите Германия победи Аржентина с 4:0.

„ За финала ще  е много ванжно да достигнем нашия лимит, най-вече в дефанзивен план. Ще трябва да сме много бързи, ако искаме да опазим Меси. Играл съм срещу Меси на няколко пъти и никога не съм губил мач срещу него. Все още не сме разгледали Рио де Жанейро, но ако питате мен единствената причина да сме там е, за да станем световни шампиони. Не мога да ви кажа какъв ще е мачът в неделя. Едва ли след първото полувреме ще имамe резултат от 5:0. Би било хубаво, но едва ли. По-скоро ще бъде мач като тези, които играхме срещу Алжир и Франция. Ще дадем всичко от себе си, за да станем световни шампиони.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА