Last news in Fakti

14 Юли, 2014 12:58 12 129 3

Марадона: Златната топка не беше за Меси

  • марадона-
  • аржентина-
  • меси-
  • златна топка

Това бе маркетингов ход, заяви дон Диего

Марадона: Златната топка не беше за Меси - 1
Снимка: БТА/АР
Световният шампион с Аржентина от 1986 година Диего Марадона заяви, че причината за загубата на отбора от Германия на финала на Мондиал 2014 се дължи на липсата на разбирателство между защитниците. Освен това според Марадона Лионел Меси не е заслужил наградата "Златната топка", която се дава на най-добрия играч на шампионата в Бразилия.

"Хората, занимаващи се с маркетинга, искаха да дадат на Меси онова, което той не спечели", сподели Диего Марадона пред "Оле".

"Струваше ми се дори, че той не иска да вземе "Златната топка". Според мен най-добрият играч на първенството беше Хамес Родригес. Германия победи Аржентина поради липса на разбирателство между нашите защитници. Съперниците не ни превъзхождаха. Те се отнесоха към аржентинците с уважение, което е заслуга на нашите играчи", добави Марадона.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 5 Отговор
  • 2 Иван Иванов

    4 0 Отговор
    Ако недаването на червени картони е нещо нормално ще се съглася с Марадона.При този удар дето получи Шванщайгер в лицето и потече кръв и други нарушения за спъване отзад, аз ако бях този Масчерано, който спряь Холандия към финала трябваше да напусне още в 60 -та мин.
  • 3 мечока

    0 1 Отговор
    Истината е че с 1 по-добър треньор аржентинците можеха да ги разнищят швабите !