Last news in Fakti

1 Август, 2014 15:43 603 0

Волейболният Левски е пред фалит

  • левски-
  • волейбол-
  • владимир николов

Отборът има спешна нужда от 350 000 лева, за да започне новия сезон

Волейболният Левски е пред фалит - 1
Снимка: БТА

Волейболният отбор на Левски е на път да се разпадне, заради липса на каквито и да е финансови средства.

Това потвърди националният състезател Владимир Николов, който през миналия сезон осигуряваше основната част от финансирането на „сините“. Пред ТВ 7 обаче той признава, че вече няма възможност да осигурява издръжката на клуба и към момента се търси достатъчно сериозен спонсор.

„От тук нататък нещата зависят все по-малко от мен. Аз колкото пари имах, ги дадох. Вече нямам и сега трябва да намерим някой, който да помогне на отбора. Ако не намерим, вероятно Левски повече няма да го има. Средствата трябва да бъдат събрани до края на периода за картотекиране. Сумата, която ни е нужна не е нищо особено на фона на средствата, която се хвърлят за останалите спортове. За да съм по-конкретен, средствата, с които през миналата година играхме финал на Суперлигата и спечелихме Купата на България възлизаха на около 350 000 лева.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА