Last news in Fakti

1 Август, 2014 16:01 953 0

Николай Бодуров официално е играч на Фулъм

  • николай бодуров-
  • литекс-
  • фулъм

Трансферът е на стойност 1.5 млн. евро

Николай Бодуров официално е играч на Фулъм - 1
Снимка: fulhamfc.com

Футболистът на Литекс Николай Бодуров вече официално е играч на  Фулъм, обяви официалният сайт на английския тим.

Българинът е подписал договор за 3+1 години, като трансферът е на стойност 1.5 млн. евро. 28-годишният бранител вече е в лагера на отбора на Феликс Магат в Австрия, като усилено се готви за старта на сезона във второто ниво на английския футбол. Припомняме ви, че през миналата година Димитър Бербатов също игра за английския отбор, като се превърна в негов основен реализатор.

За трансфера си пред клубния сайт на Фулъм Бодуров заявява: „Много съм щастлив, че подписах с клуба. Това е момент, който отдавна чаках. Мечтата ми се сбъдна. Тук виждам един добър отбор, а нещата в тренировъчния лагер за сега вървят добре. Всичко е много професионално и аз смятам, че имаме всичко необходими, за да направим един успешен сезон. Ще се боря за титулярно място в отбора, но всичко зависи от треньора. Тук съм, за да работя и да тренирам. Искам да покажа кой съм и какво мога“.

Николай Бодуров е юноша на Пирин Благоевград, като от 2009 г. играе за отбора на Литекс, с който спечели 2 титли на България. Той е титулярният централен бранител в родния национален отбор, воден от Любослав Пенев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА