1 Август, 2014 16:13 2 991 0

Скандал: Сини ултраси атакуваха Наско Сираков и Илиана Раева

  • наско сираков-
  • илиана раева-
  • левски

Инцидентът се е случил по време на промоция на биографичната книга на Сираков втв Велико Търново

Скандал: Сини ултраси атакуваха Наско Сираков и Илиана Раева - 1
Снимка: БТА

Легендите на Левски Илиана Раева и Наско Сираков са били нападнати от „сини“ фенове във Велико Търново.

С официално изявление в социалните мрежи Раева обяснява, че инцидентът се е случил по време на промоция на биографичната книга на Сираков в местно заведение. По време на събитието ултраси на Левски нахлули в помещението и започнали словесни атаки срещу семейството на бившия футболист на клуба и световната шампионка по художествена гимнастика. Ето го и пълното изявление на Илиана Раева:

„Тази вечер беше направен брутален опит от ултраси на "Левски" да се сплаши семейството ми и да бъде предизвикан конфликт, който вече е с познат сценарий!

Във Велико Търново, на промоцията на книгата на Наско "Наско Сираков-единакът", семейството ни преживя пореден опит за дескридитиране и унижаване от страна на ултраси на "Левски"пристигнали от София "спонтанно" ! Използвайки брутални лъжи по адрес и на двамата, снимайки срещата с апарат, се опитаха да предизвикат скандал и нажежат обстановката! Потресени търновци напускаха заведението. 
Настояваме заснетият от самите тях материал да бъде пуснат от самото начало до край на обществеността в България, за да се чуят потресаващите въпроси към Наско, поведението на тези хора, чиято цел беше да предизвикат семейството ни! Аз бях атакувана по политическа линия, незнайно /напълно знайно!/ защо!

Заявяваме, че ще излезем с отворено писмо до българската общественост и всички медии, във връзка с потресаващия и унизителен инцидент, и взетите от нас решения!

Илиана Раева състезателка на "Левски"
-световен и европейски шампион, треньор на световни шампионки, треньор на бронзови медалистки от Олимпиадата в Атина 2004г 
Наско Сираков футболист на "Левски"
носител на бронзов медал от световно първенство и голмайстор на "Левски" за всички времена, 11 пъти шампион с "Левски" като футболист и ръководител.

Благодаря на всички търновци, които се отнесоха с уважение и внимание към нас!"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА