Last news in Fakti

5 Август, 2014 16:51 565 0

Двама фенове осъдени за хулиганство

  • двама-
  • фенове-
  • осъдени-
  • хулиганство

Отказали да се подчинят на полицейско разпореждане

Феновете са задържани преди началото на футболната среща между столичните отбори на „Славия” и „ЦСКА” на стадион „Славия” в кв. Овча купел. На изградените на спортното съоръжение контролно пропускателни пунктове за полицейска проверка на мача не са допуснати 20 души, употребили алкохол.

Двама от тях отказали да се подчинят на полицейското разпореждане, държали се грубо и арогантно, което наложило да бъдат отведени в районното управление. Там е установена самоличността им - М.К. /21 г./ от Перник и М.Х. /3 5г./ от София.

Софийският районен съд е наложил на перничанина принудителна административна мярка „забрана за посещение на спортни мероприятия” за срок от 1 година и глоба в размер на 300 лева, а  М.Х. е наказан с „глоба” в размер на 250 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА