7 Август, 2014 01:35 2 238 1

Лудогорец ще е сред поставените тимове за влизане в Шампионската лига

  • лудогорец-
  • поставен-
  • шампионска лига

Мястото за отбора се освободи след отпадането на Селтик

Лудогорец ще е сред поставените тимове за влизане в Шампионската лига - 1
Снимка: БТА

Отборът на Лудогорец ще бъде сред поставените тимове във финалната фаза от квалификациите за груповата фаза на Шампионската лига.

Благодарение на това българският тим ще има шанса да срещне значително по-лек съперник в плейофния мач за влизане в най-елитния клубен турнир на стария континент.  Това стана благодарение на отпадането на шотландския Селтик в третия кръг от квалификациите, което освободи едно място в групата на поставените.

По този начин Лудогорец ще се изправи срещу някой измежду отборите на Малмьо (Швеция), Олборг (Дания), Легия (Полша), Марибор (Словения) и Слован (Словакия). Тимът ще избегне тимовете на БАТЕ (Беларус), АПОЕЛ (Кипър), Стяуа (Румъния) и Залцбург (Австрия).


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Владислав Димитров

    0 0 Отговор
    С Марибор имат добър шанс !