Last news in Fakti

7 Август, 2014 17:59 816 0

Делев отказа на Локо Плд, отива в Албания

  • делев-
  • локомотив пловдив-
  • албания

Нападателят не пожела отново да облече екипа на пловдивчани

Делев отказа на Локо Плд, отива в Албания - 1
Снимка: БТА
Бившият нападател на Локомотив Пловдив Спас Делев отряза мераците на "смърфовете" да го имат отново в отбора си. В края на миналото първенство Делев скъса договорните си взаимоотношения с Локо и напусна "Лаута", като сега е свободен агент. Новият треньор на пловдивчани Неделчо Матушев обаче му е отправил ново предложение, което е било отхвърлено от Спас.

Както е известно, в началото на годината Делев се раздели с втородивизионния испански Лас Палмас и именно тогава подписа с Локо, но не успя да се впише в отбора и се стигна до напускането му.

Бившият футболист на ЦСКА и Пирин Благоевград най-вероятно ще продължи кариерати си в чужбина. В момента той е свободен агент и няма да струва нито едно евро на всеки, който иска да го привлече.
Мераци към Делев имат най-вече отбори от Албания, Китай и Азербайджан, като до дни ще се разбере къде ще заиграе той.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА