Last news in Fakti

8 Август, 2014 12:00 716 0

Симеоне: Няма как да се сравняваме с Реал (М) и Барса

  • диего симеоне-
  • реал-
  • барса

Специалистът смята, че Атлетико ще е замесен в борбата за третото място срещу ВАленсия и Севиля

Симеоне: Няма как да се сравняваме с Реал (М) и Барса - 1
Снимка: БТА/АР

Наставникът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне отписа шансовете на своя тим да защити титлата си в Испания. Наставникът смята, че "дюшекчиите" ще имат трудности да бъдат конкурентноспособни на грандовете Реал и Барса и ще трябва да се борят за третата позиция с Валенсия и Севиля.

"В момента ситуацията е такава, че няма как да се сравняваме с Реал и Барса. По-скоро ще се борим с Валенсия и Севиля за третата позиция. След силния минал сезон е нормално по-богатите клубове да вземат мерки.

Реал и Берселона взеха много скъпи попълнения, с които сериозно вдигнаха класата си. В същото време ние разпродадохме най-силните си играчи и ще трябва отново да изградим състава си. Доста по-реално е този сезон да се борим с Валенсия и Севиля за третата и четвъртата позиция", заяви Симеоне.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА