Last news in Fakti

17 Август, 2014 10:45 522 0

Младенов вярва в успеха срещу Израел

  • младенов-
  • израел-
  • баскетбол

Специалистът смята, че българите са изпуснали Холандия

Младенов вярва в успеха срещу Израел - 1
Снимка: БФ Баскетбол

Наставникът на мъжкия национален отбор по баскетбол на България Георги Младенов изрази увереност, че възпитаниците му ще дадат всичко от себе си срещу Израел, за да запишат първа победа в квалификациите за Евробаскет 2015.

Двубоят ще се играе тази вечер от 20:30 часа в столичната зала „Универсиада”, като при победа „трикольорите” ще съхранят шансовете си за класиране на шампиона на Стария континент през следващата година.

„Ако бяхме показали поне 50% от играта си в Черна гора и срещу Холандия, щяхме да спечелим първия си мач с 15 точки разлика. Сега ни предстои много отговорен двубой, защото една победа срещу Израел ще ни остави в играта. Имаме възможност и ще се борим до последно и се надявам феновете да ни подкрепят, защото имаме нужда от тях. Не искам да съдите момчетата заради мача с Холандия. Тогава играхме безобразно и само аз си знам какво ми беше, но не трябва да забравяме, че в отбора има четирима дебютантни и още 2-3 момчета, които нямат голям опит с националния отбор. В Черна гора видях точно това, което искам, но нямахме късмет. В тези момчета има голямо бъдеще и искам да им дадем шанс да се докажат и съм сигурен, че те ще го направят”, коментира Младенов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА