Last news in Fakti

21 Август, 2014 10:29 701 0

Интер е с единия крак в Лига Европа

  • интер-
  • лига европа-
  • плейоф-
  • стярнан

Нерадзурите размазаха исландци в плейофа

Интер е с единия крак в Лига Европа - 1
Снимка: БТА/АР
Италианският Интер постигна класическа победа с 3:0 при гостуването си на исландския Стярнан в Рейкявик, в първата среща между двата тима от плейофите за влизане в груповата фаза на Лига Европа. Гостуващият тим показа, че притежава прекалено голяма класа за опонента си и заслужено се поздрави с победата, която на практика прави реванша в Милано протоколен. 
 
В 40-ата минута Додо намери с хубаво копване на топката Икарди в наказателното поле, след което аржентинецът от близка дистанция не сгреши и даде аванс на отбора си. В ситуацията много сериозна грешка направиха двама бранители на домакините, които оставиха противниковия играч да играе с топката и да я овладее между тях, а след това да отправи удар. 
 
В 48-ата минута Додо пък удвои преднината на своите, след като с хубаво центриране Джонатан го намери на далечната греда и кариоката с глава реализира.
 
Попадението за крайния резултат бе реализирано от Д'Амброзио в 89-ата минута, който с прекрасен удар от границата на наказателното поле матира стража на исландците.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА