25 Август, 2014 17:29 1 620 1

Джаксън Менди: В ЦСКА само лъжат!

  • менди-
  • цска-
  • литекс

По-добре да започнат да работят, добави защитникът на Литекс

Джаксън Менди: В ЦСКА само лъжат! - 1
Снимка: БТА
Защитникът на Литекс Джаксън Менди изрази радостта си от победното 3:0 над Левски снощи в Ловеч. Бившият защитник на ЦСКА също така обяви, че никога не е разговарял с ръководството на червените за евентуално негово завръщане на "Армията". Менди дори заяви, че има право дори да даде ЦСКА на съд, но поне на този етап не би го направил от солидарност към клуба.

„Искам да успокоя всички, много съм щастлив тук в Литекс, всичко е наред, каквото и да говорят в медиите, на мен не ми пречи. Щом от ЦСКА казват, че съм им звънял да се връщам, нека го докажат. Всичко съм направил по правилата и аз имам право да дам ЦСКА на съд, за мен няма никакви грижи".

"Те имат нужда от пари сега, по-добре да започнат да работят, вместо само да лъжат по медиите“, заяви Менди.

„Атмосферата в отбора наистина е много добра. Има много качества в тези футболисти на Литекс, защото знаете преди две седмици какво се говореше“, добави защитникът.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Autohouse Randm

    0 0 Отговор
    mendi dokato beshe v kochinata iade i traia a sega reve