26 Август, 2014 14:59 795 1

Радуканов застрашен от уволнение

  • радуканов-
  • славия-
  • оставка-
  • стефанов

Ако е добре за клуба, съм готов да напусна, заяви треньорът на белите

Радуканов застрашен от уволнение - 1
Снимка: БТА
Треньорът на Славия Милен Радуканов заяви, че е готов да си подаде оставката, ако тя му бъде поискана от ръководството на клуба. Радуканов добави още, че тези дни ще разговаря с Венци Стефанов и двамата ще преценят дали ще продължат съвместната си работа. Както е известно, Славия записа поредица от загуби и в момента "белите" са на незавидно място в класирането.

"Ако ние не можем да мотивираме играчите, може би някой друг трябва да ги мотивира. Опитахме се да съживим клуба, но се вижда, че има проблеми. И аз не съм удовлетворен, и ми е неудобно, боли ме, и не мога да продължавам така," заяви Радуканов.

"Ако е добре за клуба, съм готов да напусна. Ако трябва промяна, няма проблем. Аз ще говоря с президента. За добро, за лошо, винаги той взима решенията. Трябва нещо да се промени може би, за да се събудят футболистите," добави треньорът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Autohouse Randm

    0 0 Отговор
    E nali debelia Venci niamashe dago goni do kraia na sezona?