Last news in Fakti

27 Август, 2014 19:08 669 0

Мюлер: Не искам капитанската лента в националния отбор

  • томас мюлер-
  • капитанска лента-
  • германия

Играчът на Байерн заяви, че има по-подходящи кандидати от него

Мюлер: Не искам капитанската лента в националния отбор - 1
Снимка: БТА/ XINHUA

Нападателят на Байерн (Мюнхен) Томас Мюлер заяви, че не иска да носи капитанската лента на немския национален отбор по футбол след оттеглянето на Филип Лам. 24-годишният играч сподели, че има по-подходящи кандидати от него в отбора, който спечели световната титла през месец юли.

„Смятам, че има кандидати, които са пред мен за тази чест. Бастиан Швайнщайгер е такъв, както и Мануел Нойер, който е най-добрият вратар в света”, сподели Мюлер пред Bild.

„Аз мога да бъда лидер, но не се нуждая задължително от капитанската лента. Не е нужно тя да е на ръката ми, за да помогна на отбора”, заяви още нападателят.

Мюлер има 56 участия до този момент с националната фланелка, в които е отбелязал и 22 гола. В южноамериканската страна той вкара 5 гола и помогна на тима да вдигне световната титла, побеждавайки Аржентина на финала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА