Last news in Fakti

8 Септември, 2014 19:34 1 071 0

И Гъргоров пропуска мача с Азербайджан

  • българия-
  • емил гъргоров-
  • любослав пенев

Любослав Пенев иска победа от мача в Баку

И Гъргоров пропуска мача с Азербайджан - 1
Снимка: Б ТА


Селекционерът на националния отбор по футбол на България Любослав Пенев потвърди, че Емил Гъргоров ще пропусне утрешния мач на отбора срещу Азербайджан.

Утре България излиза в първия си мач от квалификациите на Европейското първенство във Франция. На пресконференцията преди мача Пенев призна, че Гъргоров не е успял да се възстанови от травмата си, с което е поредния ключов играч, който ще пропусне срещата в Баку. Мачът ще бъде пропуснат още от Ивелин Попов, Иван Иванов и Николай Михайлов.

„Гъргоров със сигурност няма да участва. Той не можа да се възстанови за утрешния мач. Тримата капитани на отбора от миналите квалификации – Ивелин Попов, Ники Михайлов и Иван Иванов също няма да играят. Йордан  Минев и Петър Занев също са контузени.

От самото начало всеки отбор ще иска да взима точки, всеки вижда шансове да се класира, след като повече отбори се класират. Групата ни е много силна, не подценявам нито един противник, но ние винаги излизаме за победа. На теория Италия и Хърватия са пред нас в класацията на УЕФА. А в тази на ФИФА даже и Норвегия е пред нас, но на практика ще видим. Азербайджан ще имат предимство като домакини, но ние играем добре като гости. Разбира се целим се в максималния брой точки, но всяка една ще бъде полезна. Колкото по към края вървим, толкова повече ще говорим за точки.“ 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА