Last news in Fakti

11 Септември, 2014 11:59 1 255 0

Пеле: Меси може да стане световен шампион

  • лионел меси-
  • пеле-
  • световна купа

Пеле вярва, че Меси може да вдигне световната купа след четири години в Русия

Пеле: Меси може да стане световен шампион - 1
Снимка: БТА/ AP

Легендарният бразилски футболист Пеле заяви, че Лионел Меси все още има възможност да спечели титлата от световното първенство. 27-годишният аржентинец бе близо да вдигне трофея през това лято, но на финала на Мондиала Германия спря южноамериканците след гол в продълженията.

Пеле сподели, че очаква Меси да е на линия и на следващия голям форум през 2018 година, който ще се проведе в Русия.

„Разбира се, Меси може да спечели световната титла. Той е в прекрасно психическо състояние и нямам съмнения, че ще играе и след четири години”, заяви легендарният футболист пред DPA.

„В Русия той ще получи нова възможност да блесне. Меси е невероятен футболист и това, че не е вдигал световната купа, не променя факта, че е невероятен”, каза още Пеле.

С екипа на Аржентина Лионел Меси има 93 мача зад гърба си, в които е отбелязал 42 гола. Световната купа е единственият значим трофей, който липсва във витрината на гениалния футболист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА