Last news in Fakti

16 Септември, 2014 11:30 591 0

Жервиньо удължи договора си с Рома

  • жервиньо-
  • договор

Националът на Кот д'Ивоар ще остане в Рим до 2018 година

Жервиньо удължи договора си с Рома - 1
Снимка: БТА/ AP

Рома обяви, че е постигната договора с Жервиньо за удължаване на договора и играчът ще остане на „Олимпико” до 2018 година.

Настоящият контракт на котдивоарския национал изтичаше година по-рано. Шефовете на „джалоросите” обаче прецениха, че атакуващият футболист заслужава подобрени параметри и сделката с него беше подновена.

Жервиньо акостира в Рима през 2013 година от Арсенал за 8 милиона евро. През изминалия сезон отбеляза 9 гола в 33 мача в Серия „А”и бе един от най-добрите футболисти в тима на „вълците”, които финишираха на второ място в крайното класиране. През това лято нападателят вкара два гола на световното първенство в Бразилия.

Утре Рома започва авантюрата си в Шампионската лига. Римляните приемат ЦСКА (Москва) в първия кръг на груповата фаза. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА