26 Септември, 2014 11:00 574 0

Силен Ривър пак не се пречупи

  • ривър плейт-
  • бока хуниорс-
  • аржентина

Бока Хуниорс с нов провал

Силен Ривър пак не се пречупи - 1
Снимка: БТА/AP

Шампионите от Ривър Плейт завършиха 1:1 при гостуването си на Арсенал в среща от аржентинското футболно първенство.

Защитаващият титлата си тим продължава да е без загуба от началото на сезона и запазва лидерската си позиция в класирането с актив от 20 точки. Двубоят между двата тима трябваше да се състои на 14-и септември, но беше отложен заради буря.

Уго Нерво даде аванс на Арсенал в 50-а минута след точно изпълнена дузпа, а Леонадро Пискуличи изравни минута по-късно.

Един от основните конкуренти за трофея Бока Хуниорс пък загуби с 1:2 от гостуващия Расинг Клуб. Срещата се доигра, след като преди две седмици беше прекратена в 56-а минута заради проливен дъжд и наводнен терен. Гостите стигнаха до успеха с два гола на Густаво Боу. За Бока Хуниорс това беше първо поражение под ръководството на треньора Родолфо Аруабарена. Тимът е на 11-о място в класирането с 10 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА