Last news in Fakti

27 Септември, 2014 19:30 862 0

Реал гази преди Лудогорец

  • реал мадрид-
  • виляреал-
  • роналдо

Белият балет победи Виляреал с 0:2

Реал гази преди Лудогорец - 1
Снимка: БТА/AP

Реал Мадрид победи отбора на Виляреал с 2:0 в мач от испанското първенство, точно 4 дни преди срещата на отбора с Лудогорец в групите на Шампионската лига.

Мачът на „Ел Мадригал“ бе сравнително равностоен, но футболистите на Реал съумяха да се възползват от своите положения и заслужено се поздравиха с победата.

Мачът започна вихрено, като Реал отбеляза гол още в 5-та минута, но при атаката Рамос игра с ръка и попадението не бе зачетено. Виляреал отвърна с прецизен удар на Уче, който бе отразен от Касияс. Последва силен удар по земя на Кристиано Роналдо, минал малко покрай вратата на домакините. В 13-та минута Лукас Вието бе намерен на няколко метра пред вратата, но не успя да преодолее Касияс от малък ъгъл. Куриозно беше случилото се в 15-та минута, когато над стадиона мина самолет със съобщение „Кристиано ела си у дома“. То беше част от кампанията на привържениците на Манчестър Юнайтед да върнат португалеца на „Олд Трафорд“. В 30-таминута Гаспар стреля добре от далече, но Касияс улови топката. Гостите откриха в  32-та минута, когато Лука Модрич отправи топовен удар извън наказателното поле, озовал се във вратата на Виляреал за 0:1. В 40-та минута Хамес Родригес изведе Бензема по фланга. Нападателят върна топката към Роналдо, който отбеляза за 2:0. В 41-та минута Вието се озова сам срещу вратаря, но ударът му срещна тялото на Касияс.

Второто полувреме започна с натиск на Виляреал, като с пропуски се отчетоха Паулища и Марио. Футболистите на Реал се опитваха да пестят силите си и в повечето време гледаха да рушат играта и да играят на контра-атака. Все пак домакините достигнаха до чиста ситуация в 77-та минута, когато Сантос стреля с глава, но Касияс спаси неговият удар. Така Реал спечели своя мач  и се намира на 4-то място в испанското първенство с актив от 12 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА