Last news in Fakti

16 Октомври, 2014 12:00 747 1

Балъков няма да поема националите

  • красимир балъков-
  • гриша ганчев-
  • българия

Гриша Ганчев продължава да подкрепя Любо Пенев

Балъков няма да поема националите - 1
Снимка: БТА

Не помня Красимир Балъков да ми е съобщавал, че ще облича националния анцуг, коментира собственикът на Литекс Гриша Ганчев.

Повод за думите му станаха вчерашните твърдения, че наставникът на ловчанлии е вариант за селекционер на България.

"Той си има отбор и договор, доколкото поне аз знам. Освен това твърдо подкрепям Любо Пенев и смятам, че ние от Изпълкома не трябва да го сменяме, а да му помогнем да се отърве от някои вредители. И отборът да тръгне пак нагоре", добави пред "Труд" Ганчев.

Слабото представяне на „лъвовете“ в мачовете срещу Хърватия и Норвегия разклати стола на Пенев и голяма част от членовете на Изпълкома са на мнение, че той трябва да бъде заменен от нов специалист. Има обаче и такива като Гриша Ганчев, които го защитават.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 vento

    0 0 Отговор
    Любо Пенев сие добър тренйор но такива като михаилов костадинов лечков даму се мешат вав работата и сега искад даго гонят зашто небеше Влади Стоянов пак е имало нареждане от горно ниво