Last news in Fakti

16 Октомври, 2014 11:41 1 511 0

Тити Папазов избра Левски, тръгна си от Vip Brother

  • тити папазов-
  • vip brother-
  • левски

Той заяви, че има нужда да бъде с играчите си в тежките за баскетболния отбор времена

Тити Папазов избра Левски, тръгна си от Vip Brother - 1
Снимка: Нова тв.

Тити Папазов напусна доброволно къщата на „Vip Brother” по време на вчерашното живо предаване на шоуто.

Баскетболният треньор реши, че не може повече да отсъства от треньорската скамейка на отбора на Левски и че иска да бъде със своите играчи по време на тежките времена за клуба. Пред съквартирантите той заяви:

„В рамките на един месец имах два отбора - вие и моят отбор "Левски", който за съжаление се мъчи. Представих си тези два кораба, които пътуват. В единия е отборът ми, а в другия съм аз с вас. Аз трябваше да взема решение.  Да бъда на единия кораб с вас, като евентуален победител или да отида в кораба, който потъва и на който са моите играчи. Аз смятам, че корабът на „Левски“ може да бъде спасен, но дори и да потъва, аз трябва да бъда с него.“

С подкрепата на Bazar.bg  Папазов организира специален търг с вещи на съквартирантите във „Vip Brother”, с цел да събере пари за закъсалия финансово баскетболен отбор на Левски. В него самият Тити предложи своята специална фланелка по повод 100-годишния юбилей на Левски.


Ако искате да наддавате за фланелката на Тити Папазов по повод 100-годишния юбилей на Левски, може да го направите ТУК.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА