12 Ноември, 2014 10:50 770 0

Венци Стефанов: Националите играят като параолимпийци

  • венцеслав стефанов-
  • славия-
  • национали-
  • параолимпийци

Босът на Славия заяви, че го е срам от представянето на представителния ни тим

Венци Стефанов: Националите играят като параолимпийци - 1
Снимка: БТА

„Срам ме е от представянето на националния ни отбор по футбол. Играем като параолимпийци“, заяви президентът на Славия Венцеслав Стефанов. Босът на „белите“ е крайно разочарован от представянето на „лъвовете“, които записаха две загуби от три мача до този момент в квалификациите.

„На мен лично това, което видях в срещите с Хърватия и Норвегия, не ми хареса. Нещо повече - беше ме срам, че това е националният отбор на България. Но може би на Любо му харесва да се представяме по този начин“, заяви шефът на столичния тим.

„Аз не искам да влизам в някаква полемики с него. Мога да кажа само едно на Любо - пожелавам му успех начело на България“, каза още Стефанов пред „Меридиан мач“.

В неделя възпитаниците на Любослав Пенев приемат Малта в четвъртия си мач от група „H“. България е на четвърто място с актив от 3 точки. Първи са Хърватия и Италия с по 9, следвани от Норвегия с 6. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА