Last news in Fakti

13 Ноември, 2014 11:30 608 0

ПСВ очаква добри оферти за Мемфис Депай

  • мемфис депай-
  • псв-
  • 22 милиона

Холандският клуб е поставил цена от 22 милиона евро на звездата си

ПСВ очаква добри оферти за Мемфис Депай - 1
Снимка: Wikipedia

Наставникът на ПСВ Айндховен Филип Коку призна, че клубът е безсилен да задържи най-добрия си футболист Мемфис Депай. Талантливият халф е обект на сериозен интерес от страна на клубове като Ювентус, Манчестър Юнайтед и Тотнъм, а шефовете на ПСВ потриват ръце в очакване на сериозна сума, която да влезе в клубната каса.

"Разбира се, че Мемфис ще бъде продаден. Невъзможно е той да остане при нас и това е напълно нормално. Хубаво е, че успяхме да изградим футболист, който постигна успехи в ПСВ, а вече е готов и за следващата крачка в кариерата си. За него е най-добре да доиграе сезона в Холандия и след това да осъществи трансфер", коментира Коку.

Според медиите в Холандия "филипсите" са поставили цена от 22 млн. евро на 20-годишния национал на "лалетата".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА