Last news in Fakti

24 Ноември, 2014 00:23 857 0

Милан и Интер не се победиха в дербито на Милано

  • милан-
  • интер-
  • милано

Двата отбора завършиха при резултат от 1:1

Милан и Интер не се победиха в дербито на Милано - 1
Снимка: БТА/AP

Отборите на Милан и Интер направиха равенство от 1:1 в голямото дерби от 12-ия кръг на италианската Серия А.

Мачът започна равностойно, като Интер имаше шанс да открие чрез Икарди, който завърши самостоятелен рейд от центъра с удар, спасен от вратаря Лопес. „Нероадзурите“   имаха предимство до средата на полувремето, когато изненадващо играчите на Милан откриха резултата. В 23-та минута Ел Шаарауи центрира от лявото крило, намирайки Менес, който с прецизен удар откри за 1:0. Двата отбора започнаха да играят много открито и постоянно се опитваха да се атакуват, макар и трудно да стигаха до чисти голови положения. В 33-та минута Оби бе изведен добре в наказателното поле на „росонерите“, но изгуби контрола на топката и не успя да нанесе удар. Милан отвърна с добра комбинация между Торес и Ел Шаарауи. Последният центрира добре към Мексес, който обаче не успя да засече топката във вратата.

Милан започна по-добре второто полувреме. В 52-та минута прецизен шут на Боавентура, който мина покрай гредата. Играчите на Интер постепенно навлязоха в ритъм и изравниха резултата в 61-та минута. Тогава Оби стреля силно от границите на наказателното поле и отбеляза за 1:1. В 74-та минута Ел Шаарауи бе изведен сам срещу вратаря Ханданович, но уцели гредата. В 81-та минута отново нападателят излезе на чисто положение, но не успя да уцели вратата.

След това равенство Милан зае 7-то място в класирането на италианския шампионат с актив от 18 точки, а Интер е на 9-то със 17.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА