9 Декември, 2014 12:16 714 0

Принц Уилям и Кейт изгледаха победа на Кливлънд в НБА

  • кливлънд-
  • нба-
  • леброн джеймс-
  • принц уилям-
  • кейт мидълтън-
  • бруклин

Кливлънд записа седма поредна победа в НБА

Принц Уилям и Кейт изгледаха победа на Кливлънд в НБА - 1
Снимка: БТА/ AP

Кливлънд Кавалиърс победи Бруклин Нетс със 110:88 в среща от Националната баскетболна асоциация, играна в Ню Йорк. Двубоят бе изгледан на живо от принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж пристигнаха специално, за да наблюдават изявите на голямата звезда на НБА Леброн Джеймс, който завърши с 19 точки и седем асистенции.

„О, да, те ни донесоха късмет“, заяви Джеймс. След мача той подари на членовете на кралското семейство тарталети от пекарна в родния му град Охайо, както и екипи на Кливлънд - една за сина им и една с надпис „Кеймбридж“ на гърба.

Кливлънд се изкачи на четвърто място в Източната конференция с 12 победи от 19 мача, а Бруклин е на осма позиция с осем успеха и 11 поражения. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА