Last news in Fakti

11 Декември, 2014 19:17 971 0

Ювентус и Манчестър Сити с интерес към футболист на Левски

  • манчестър сити-
  • ювентус-
  • божидар краев

Двата клуба се интересуват от 17-годишния Божидар Краев

Ювентус и Манчестър Сити с интерес към футболист на Левски - 1
Снимка: БТА

Треньорът на Левски Георги Иванов разкри, че отборите на Манчестър Сити и Ювентус проявяват голям интерес към младия талант на клуба Божидар Краев.

Пред БНТ Гонзо заяви, че и двата отбора са отправили предложения към 17-годишния футболист да премине през проби при тях. Все още обаче не бива да се говори за евентуално сключване на договор.

„От Сити го искат на проби за 7 дни, а от Ювентус за 3. Не трябва да си правим илюзии, че още сега ще се стигне до договор, но тези проби ще са добър опит за Краев. Играчът ще направи своя избор в кой клуб иска да отиде и дали въобще иска да отиде.“

Подобен трансфер на юноша няма да е първи за Левски, след като през миналата година от клуба продадоха Антонио Вутов на Удинезе.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА