Last news in Fakti

19 Декември, 2014 11:20 659 0

Стойчо Стоев е опция №1 за Левски

  • стойчо стоев-
  • левски-
  • шампиони

В понеделник може да има развръзка

Стойчо Стоев е опция №1 за Левски - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият треньор на шампионите от Лудогорец Стойчо Стоев разкри, че в понеделник ще има повече яснота дали може да поеме отбора на Левски. До неделя специалистът е в провинцията, където е заминал на почивка преди няколко дни, съобщава Меридиън мач.

"Все още не съм говорил конкретно с никой от ръководството на Левски. В понеделник може да има развръзка. В момента все още съм без работа. До момента всичко изписано по мой адрес относно евентуален интерес от "Герена" са само спекулации", заяви Стоев.

"Следя всичко случващо се в българския футбол, но дотам. Ако бъда честен, едва ли има треньор в България, който може да откаже на някой от грандовете. Но не искам да говоря предварително. За състоянието на Левски не е коректно да коментирам, защото в момента все още съм външен човек. Симпатизирам на "сините", но какво от това? Да, и аз съм изненадан от състоянието, в което се намира отборът. За клуб със 100-годишна история това е тъжно. Феновете страдат от състоянието на любимия си клуб", допълни бившият наставник на Лудогорец. Попитан дали приятелството му с Иво Тонев би наклонило везните в полза на това да поеме Левски, наставникът допълни: "Ако приема ще е заради Левски, а не заради някой, който работи в клуба".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА