Last news in Fakti

22 Декември, 2014 10:44 542 0

Интер спаси точката срещу Лацио в голово зрелище

  • интер-
  • лацио-
  • зрелище

Двата отбора направиха резултат от 2:2

Интер спаси точката срещу Лацио в голово зрелище - 1
Снимка: БТА/AP

Интер и Лацио направиха зрелищно равенство от 2:2 в мач от 16-ия кръг на Серия А.

Мачът на „Джузепе Меаца“ беше изключително драматичен, като „римските орли“ поведоха с 2:0 през първото полувреме и допуснаха да бъдат изравнени от „нерадзурите“ през второто полувреме.

Гостите поведоха още в 3-та минута, когато далечно центриране в наказателното поле на Интер намери Андерсон, който отбеляза за 0:1.  Малко по-късно той отново бе изведен на чиста позиция, но ударът му мина покрай гредата.  Домакините отвърнаха с опасен шут от далеч на Гуарин, който беше спасен от вратаря Маркети. Играчите на Интер натикаха своя противник в неговата половина, но се оголиха твърде много в защита, което позволи на футболистите на Лацио да достигнат до втори гол. В 36-та минута Андерсон нахлу по лявото крило, навърза няколко защитника и с прецизен шут по земя отбеляза за 0:2.

Футболистите на Интер заиграха много по-агресивно през второто полувреме и заредиха атака след атака пред противниковата врата. В 60-та минута Кузманович стреля от удобна позицията, но Маркети изби. Все пак в 65-та минута Ковачич стреля силно от границите на наказателното поле, отбелязвайки за 2:1. В 80-та минута Бонациоли центрира добре от фаул, топката бе засечена с глава от д'Амброзио. Той намери непокрития Паласио, който отблизо отбеляза за 2:2.

След това равенство отборът на Лацио стигна до 3-то място в италианския шампионат с актив от 27 точки.  В същото време Интер е на 11-та позиция с актив от 21 точки. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА