Last news in Fakti

24 Декември, 2014 19:30 1 118 0

Ван Гаал не иска да говори за трансфер на Бейл

  • ван гаал-
  • манчестър юнайтед-
  • бейл-
  • трансфер
Ван Гаал не иска да говори за трансфер на Бейл - 1
Снимка: БТА/АР
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал отказа да разкрие дали смята да отправи рекордна оферта за крилото на Реал (Мадрид) Гарет Бейл. Той нито потвърди, нито отрече появилите се информации в тази посока.

"За трансфери говоря само с Изпълнителния директор Ед Уудуърд, но не и с медиите", отсече Ван Гаал. Иначе наставникът сподели още, че е доволен от формата на клуба напоследък, но има желание отборът още да подобри играта си като изгради свой стил, който да му носи позитиви в дългосрочен план. Той вярва, че има още над какво да се работи.

"Много неприятно бе, когато се завърнахме от предсезонното турне в САЩ, където записахме само победи, а след това загубихме още първия ни мач в Премиър лийг. Искаме да изградим крепост на "Олд Трафорд" и това започва да се случва, като записваме доста победи и аз съм доволен. Но в Премиър лийг трудно се печелят мачове. Моята статистика в гостувания не е никак лоша, но това се дължи на факта, че досега в кариерата ми съм бил в държави, където отборите обичат да атакуват. Тук обаче предпочитат повече да се защитават и това прави нещата по-трудни. Всяка седмица доминираме по 45 или дори 60 минути, но явно ще трябва да започнем да доминираме по 90 минути. Направихме подобно нещо срещу Хъл и стана много добър мач", допълни холандецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА