Last news in Fakti

25 Декември, 2014 19:04 1 148 0

Ще запише ли Сити седма поредна победа?

  • манчестър сити-
  • манчестър юнайтед-
  • челси-
  • висша лига-
  • boxing day

Сити е в невероятна серия и няма да сдаде лесно титлата на Челси

Ще запише ли Сити седма поредна победа? - 1
Снимка: БТА/ AP

26 декември, известен на Острова като Boxing day, е нарицателен ден за Висшата лига. Всички големи първенства вече са в коледна почивка, но не и Висшата лига!

В деня след Коледа в английското първенство по традиция се изиграват срещите от поредния кръг. Утре шампионът Манчестър Сити гостува на Уест Бромич Албиън в търсене на седма поредна победа в шампионата.

„Гражданите” ще трябва да гонят успеха без нападателите си Серхио Агуеро, Един Джеко и Стеван Йоветич, които са контузени. Сити е на второ място във временното класиране – на 3 точки зад лидера Челси.

Жозе Моуриньо и компания приемат Уест Хям в лондонско дерби, което без съмнение се очаква с огромен интерес. „Чуковете” нямат загуба от пет мача, докато „сините” разполагат с най-доброто нападение и защита в първенството.

Намиращият се в прекрасна форма Манчестър Юнайтед приема Нюкасъл на „Олд Трафорд”. В друга среща от кръга Арсенал приема Куинс Парк Рейнджърс.

Интересен факт е, че в четири от последните пет години тимът, заемащ първо място в таблицата след Boxing day, в края на сезона е вдигал трофея. Означава ли това, че Челси е фаворит за златото? Нека видим отговора на Манчестър Сити и другите претенденти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА