Last news in Fakti

26 Декември, 2014 10:54 772 0

Ван Гаал: Целта ни е да станем шампиони

  • луис ван гаал-
  • манчестър юнайтед-
  • шампиони

Юнайтед е на трето място в класирането

Ван Гаал: Целта ни е да станем шампиони - 1
Снимка: БТА/ AP

Треньорът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал заяви, че целта на тима му е да стане шампион в края на сезона.

„Червените дяволи” са на трета позиция във временното класиране на Висшата лига, изоставайки с 10 точки от лидера Челси и 7 от втория Манчестър Сити. Ръководството на клуба постави задача пред Ван Гаал да влезе в топ 4 и да се върне в Шампионската лига, но холандският специалист има още по-големи амбиции.

„Нашата цел е да сме първи. Ръководството иска да сме сред първите четири тима, но с моите играчи и екип ще се опитаме да постигнем повече, отколкото се очаква от нас”, заяви 63-годишният треньор пред Goal.com.

Днес от 17:00 часа Манчестър Юнайтед приема Нюкасъл в среща от 18-ия кръг на английското първенство. „Червените дяволи” нямат загуба вече в седем двубоя от Висшата лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА