Last news in Fakti

26 Декември, 2014 17:29 860 0

Трансферът на Кукоч в Динамо пред провал

  • цска-
  • кукоч-
  • трансфер-
  • динамо киев
Трансферът на Кукоч в Динамо пред провал - 1
Снимка: БТА
Защитникът на ЦСКА Тончи Кукоч наскоро се похвали, че ще покори Украйна, ако премине в Динамо Киев, но това едва ли ще се случи. Очакваният трансфер на хърватския бранител е пред провал, а друг украински клуб – Днепър, също се отказа от идеята да привлече левия бек. В Днепропетровск със сигурност ще се разделят със звездата Иван Стринич и се смяташе, че неговият сънародник Кукоч е сред вариантите да го замести, но от клуба побързаха да обявят, че не проявяват интерес към футболиста на ЦСКА.

"Офертата е на бюрото ни и с мениджъра ми я обмисляме. Ако премина в Динамо, това ще е голям успех за мен. Ако остана в София, ставам шампион и ме викат в националния отбор. Това е бъдещето ми", сподели в типичния си нахакан стил хърватинът.

Но малко след това дойдоха информации от други издания, че Кукоч няма да играе в Динамо, а и дори в другия местен тим, спряган за кандидат за подписа му - Днепър Днепропетровск.

При това положение все по-реална е възможността 24-годишният Кукоч да премине в Стандард Лиеж. Белгийците от доста време следят изявите му и според медиите в Хърватия вече са готови с конкретна оферта. Тя обаче няма да надвишава 1 млн. евро. Припомняме, че според писанията в хърватската преса от Динамо Киев са били склонни да платят 2 млн. евро на ЦСКА за Кукоч.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА