Last news in Fakti

27 Декември, 2014 14:50 1 139 0

Най-красивите голове в калчото за 2014 година (ВИДЕО)

  • серия а-
  • най-красиви голове-
  • калчо-
  • 2014 година-
  • обзор-
  • балотели-
  • имобиле-
  • дестро

Насладете се на най-голове на Апенините за 2014 година

Най-красивите голове в калчото за 2014 година (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/ AP

Италианската Серия „А” без съмнение е едно от най-интересните първенства в света. На Апенините всеки мач е интригуващ, като много често ставаме свидетели и на големи изненади.

Не е изненадващ и фактът, че в Италия играят някои от най-добрите и виртуозни футболисти, които вкарват и невероятни голове. Факти.бг направи класация на петте най-красиви гола за календарната 2014 година, които си заслужава да бъдат видени:

5. ЕМЕРСОН, Каляри – Ливорно 1:2, февруари 2014

В началото на годината Емерсон вкара брилянтен гол от далечно разстояние. 34-годишният ветеран даде преднина на Ливорно, които победиха като гост Каляри. Тимът му изпадна в края на сезона, но този гол ще се помни дълго време.

4. ФЛОРЕНЦИ, Рома – Дженоа 4:0, януари 2014

Алесандро Флоренци вкара първия гол за „джалоросите” за внушителната победа над Дженоа. Ударът със задна ножица бе истински шедьовър.

3. ДЕСТРО, Рома – Верона 2:0, септември 2014

В края на месец септември римляните победиха Верона у дома в среща от поредния кръг на калчото. В 86-ата минута Матия Дестро овладя топката на гърди и с топовен прехвърлящ изстрел от далечно разстояние отбеляза втория гол за Рома.

2. ИМОБИЛЕ, Рома – Торино 2:1, март 2014

Въпреки че Торино загуби при гостуването си на Рома, има поводи за радост при спомена за този мач. Чиро Имобиле вкара брилянтен гол – получи подаване от Вивес и стреля от въздуха, препарирайки стража на домакините Де Санктис.

1. БАЛОТЕЛИ, Милан – Болоня 1:0, февруари 2014

Има един футболист, който може да се разпише веднъж на 10 срещи, но когато го направи, това ще се помни дълго – Марио Балотели. Италианските национал отбеляза гол-красавец в началото на годината за победата на Милан над Болоня. Сега Супер Марио играе в Ливърпул, но този гол дълго време ще топли почитателите на калчото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА